Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiinnnn cnm mart annesi oluyorsun süper valla burcu balık olur heralde cok severim balık burçlarını fedakar sessiz merhametli vicdanlı olurlar
Suanlik koç gözüküyo ama erken gelirse balık olur nasip olursa mart gözüküyo inşallah rabbim en güzel vakitte hepinize nasip etsin inşallah ben ilk aydan ovulasyon testi kullandim belki ondan bu kadar çabuk oldu bi de ben hep geç yumurtlardım 22 24 gibi bu ay beynime 14unde yumurtlayacaksin diye msj gönderdim gerçekten 14 'in de yumrtladim 2 yıllık dongumde 28 günlük regli yok bilmiyorum belki de tesaduf

MNbeyaz cnm napıyon nasılsın uğramıyorsun buralara batı en yakn olan sensin var mı bir belirti fln inşallah
Canım ev işleri falan vardı bu aralar ev degistiricez onunla uğraştık biraz bata a kaldı evet 4 5 günüm var belirti de hic yok bu ay bende anlamadim zaten umudu kestim kışa doğru doktora gitmeyi planlıyorum öyle canım

Aslında yoğunluk bu açıdan iyi oluyo cnm cok takmıyorsun inşallah en kısa zamanda gelir süpriz olur

Aynen canım ya inşallah tutmuştur ama 5. Ayımız artık hep negatif görecek gibi hissetmeye başlıyor insan biraz olumsuzlastirdi süreç beni
Canım seni çok iyi anlıyorum benim de 7. Ayım çünkü yıllarca bekleyenlere Rabbim sabır versin kimseyi bekletmesin

sagliklihayat kuzum hem kızım hasta huyuda değişti hem ev işleri inan yazmak istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum. Uzun süredir temizlik yapmam lazımdı dün kızıma elim baktı ben yemwşzlşk yaptım. Bakalım tamamen ne zaman iyşecek. Hadi seninde pik günü geçmiş inşallah güzel haberlerini alırım. Ben yoruldum öyle çok yoruldumki... elhamdülillah Allahım şikayet değil haşa.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
N neyb nasılsın N Nazlim0634 sen nasılsın. Öpüyorumsizleri bacılar . Bu ay hepinizden tutunmuş minnoş haberleri almak nasip etsin Rabbim.

M momteacher tatlımmm nasılsın bakalım kuzucuğumuz nasıl ne var ne yok. Kardeşinin olacağına seviniyor mu büyüğün hamilelik nasıl ilerliyor arada uğra özletme
Canım iyiyiz çok şükür, yer değişikliği yaptık, Karadenizden Akdenize annemlerin yanına geçtik, burda da yayladayız net hiç çekmiyor ondan uğrayamadım ama hep aklım burda yeni gebe varmı die aklıma geliyor dua ediyorum hepinize Henüz sölemedik oğluma kardeşi olcağını, kendi evimize gdnce bi kontrol öncesi söleyip onuda götürürüz die konuştuk eşimle. Çok şükür bulantılarım baya hafifledi, hava değişikliği iyi geldi Geçen hafta kontrole de gittik herşey yolunda canlar darısı başınıza sizlerden ne var ne yok

Hala daha tam iyileşmedi yavrum ya.
Hala boğazında balgam var , kusuyor kusması geçmedi. Ateşi yok elhamdülillah. Sen nasılsın.

oyy kuzum ya geçmiş olsun

bende düşük yapıyorum sanırım canım çok değişik birşey geldi bugün azalmıştı kanamam ama bugün birden geliverdi..
Sağlıksız embriyoyu atarmış ya vücut Rabbim ne güzel yaratmış bizleri elhamdülillah.. inşAllah sağlıklı hayırlı bir gebeliğim olur tekrardan

Canım çok geçmiş olsun. Hepimiz çok bunalıyoruz anlıyorum seni
Şu temizlik denilen şey hiçmi bitmez bende yapıyorum yapıyorum Bir türlü bitiremiyorum
Bende bu ara psikolojik olarak iyi değilim
Bebek konusunu tekrar tekrar düşünüyorum ama bir yola koyamıyorum
Eve çocuklara zor yetişiyorum bu sene oğlum 2. Sınıf kızım 1. Sınıf olacak Allah'ın izniyle
Kendimi çökmüş hissediyorum bacılar
Oğlum zorla ders çalışıyor nasıl olacak bilmiyorum
Korona hepimizi yıldırdı zaten
Okullar açılınca nasıl olur bilemiyorum
Bu ara kızlar maddi manevi sıkıntıya da girdik Allah yardımcımız olsun inşallah
Bende durumlar böyle yani kafam bin duman haldeyim

Tatlişkomusun sen
İyiyiz canım benimmm
İyi diyelim iyi olalım gibisinden anladın sen onii
Allah kolaylıklar versin hepimize bende öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…