- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.841
Üzücü bir durumoyy kuzum ya geçmiş olsun
bende düşük yapıyorum sanırım canım çok değişik birşey geldi bugünazalmıştı kanamam ama bugün birden geliverdi..
Sağlıksız embriyoyu atarmış ya vücut Rabbim ne güzel yaratmış bizleri elhamdülillah.. inşAllah sağlıklı hayırlı bir gebeliğim olur tekrardan
Maşallah maşallahCanım iyiyiz çok şükür, yer değişikliği yaptık, Karadenizden Akdenize annemlerin yanına geçtik, burda da yayladayız net hiç çekmiyor ondan uğrayamadım ama hep aklım burdayeni gebe varmı die aklıma geliyor dua ediyorum hepinize Henüz sölemedik oğluma kardeşi olcağını, kendi evimize gdnce bi kontrol öncesi söleyip onuda götürürüz die konuştuk eşimle. Çok şükür bulantılarım baya hafifledi, hava değişikliği iyi geldi Geçen hafta kontrole de gittik herşey yolunda canlar darısı başınıza sizlerden ne var ne yok☺
Üzücü bir durum
ama elden bişey gelmiyor Rabbim gönül ferahlığı versin arkadaşım
İnşallah tekrar hamile kalırsın canım vardır bir hayır
Yavrum ya nasıl yani noldu. 2 düşükyaşadım bende az çok biliyorum. Lekedir bebeğin iyidir nerdesin şimdi gittinmi doktoruna . Lütfen güle haber ver canım benimHayırlısı canım aynen kendimi hazırladım herşeye
Canım çok geçmiş olsun. Hepimiz çok bunalıyoruz anlıyorum seni
Şu temizlik denilen şey hiçmi bitmez bende yapıyorum yapıyorum Bir türlü bitiremiyorum
Bende bu ara psikolojik olarak iyi değilim
Bebek konusunu tekrar tekrar düşünüyorum ama bir yola koyamıyorum
Eve çocuklara zor yetişiyorum bu sene oğlum 2. Sınıf kızım 1. Sınıf olacak Allah'ın izniyle
Kendimi çökmüş hissediyorum bacılar
Oğlum zorla ders çalışıyor nasıl olacak bilmiyorum
Korona hepimizi yıldırdı zaten
Okullar açılınca nasıl olur bilemiyorum
Bu ara kızlar maddi manevi sıkıntıya da girdik Allah yardımcımız olsun inşallah
Bende durumlar böyle yani kafam bin duman haldeyim
Yavrum ya nasıl yani noldu. 2 düşükyaşadım bende az çok biliyorum. Lekedir bebeğin iyidir nerdesin şimdi gittinmi doktoruna . Lütfen güle haber ver canım benim
Rabbim sağlık versin bebeğine canım bol bol dua edelim hep brlktecanım önce kahverengi leke geldi geçen pazar günü ilk baş olabilir dedim ağrım sızım da yoktu. pazartesi doktora gittim 5+2 dedi ilk şoku öyle yaşadım.çünkü cuma günü 6+2 ydi ve kalp atışını duydum ve gördüm hareketini..
doktor jel verdi geçmezse tekrar gel dedi azar azar devam ediyordu perşembe günü kan pıhtısı geldi o zaman elim ayağıma dolandı apar topar acile hastaneye gittim kese yerinde dedi iğne verdi hemen sabahına doktoruma gittim serum takıldı ve iğne yapıldı yavaş yavaş azaldı pıhtılı kanama bide o gün kese 5+0 göründü kese gittikçe küçülüyor ve bebeğe dair görünen birşey yoktu. doktorum birşey demek için çok erken dedi 2 hafta sonra kalp atışı oluşabilir dedi bugün son iğnemi vuruldum akşam üzeri şeffaf değişik birşey geldi ağrım sızım hiç olmuyor bu arada
Sağlıklı değil demekkihayırlısı bakalım herşeye hazırladım kendimi Rabbim en iyisini bilir
Sen zaten kendini hazırlamışsın Rabbimden gelene. sana merhamet etsin ve en hayırlısını nasip etsin.canım önce kahverengi leke geldi geçen pazar günü ilk baş olabilir dedim ağrım sızım da yoktu. pazartesi doktora gittim 5+2 dedi ilk şoku öyle yaşadım.çünkü cuma günü 6+2 ydi ve kalp atışını duydum ve gördüm hareketini..
doktor jel verdi geçmezse tekrar gel dedi azar azar devam ediyordu perşembe günü kan pıhtısı geldi o zaman elim ayağıma dolandı apar topar acile hastaneye gittim kese yerinde dedi iğne verdi hemen sabahına doktoruma gittim serum takıldı ve iğne yapıldı yavaş yavaş azaldı pıhtılı kanama bide o gün kese 5+0 göründü kese gittikçe küçülüyor ve bebeğe dair görünen birşey yoktu. doktorum birşey demek için çok erken dedi 2 hafta sonra kalp atışı oluşabilir dedi bugün son iğnemi vuruldum akşam üzeri şeffaf değişik birşey geldi ağrım sızım hiç olmuyor bu arada
Sağlıklı değil demekkihayırlısı bakalım herşeye hazırladım kendimi Rabbim en iyisini bilir
Oyy kuzum ya iyileşmedi mi daha Rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versin sabrını artırsın. 3 yasına kadar bence cok zor zaten atesi diş çıkarması yemesi kusması. İnsallah gececek bu günler cnm. Benim bata 6 gün kaldı ama regl ağrısı başladı bile kısmet napalım cnm hayırlısıyla gelir inşallahsagliklihayat kuzum hem kızım hasta huyuda değişti hem ev işleri inan yazmak istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum. Uzun süredir temizlik yapmam lazımdı dün kızıma elim baktı ben yemwşzlşk yaptım. Bakalım tamamen ne zaman iyşecek. Hadi seninde pik günü geçmiş inşallah güzel haberlerini alırım. Ben yoruldum öyle çok yoruldumki... elhamdülillah Allahım şikayet değil haşa.. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.
N neyb nasılsın N Nazlim0634 sen nasılsın. Öpüyorumsizleri bacılar . Bu ay hepinizden tutunmuş minnoş haberleri almak nasip etsin Rabbim.
Ayy cok mutlu oldum yaylalara gittiğine hele bu sıcakta hamilelik hiç dayanılmaz şimdi orası efil efil püfür püfür dür. Kız iyi dayanmışsınız valla kardeşinin olacağını soylememeyeCanım iyiyiz çok şükür, yer değişikliği yaptık, Karadenizden Akdenize annemlerin yanına geçtik, burda da yayladayız net hiç çekmiyor ondan uğrayamadım ama hep aklım burdayeni gebe varmı die aklıma geliyor dua ediyorum hepinize Henüz sölemedik oğluma kardeşi olcağını, kendi evimize gdnce bi kontrol öncesi söleyip onuda götürürüz die konuştuk eşimle. Çok şükür bulantılarım baya hafifledi, hava değişikliği iyi geldi Geçen hafta kontrole de gittik herşey yolunda canlar darısı başınıza sizlerden ne var ne yok☺
canım hep aklımdasın inşallah güzel gelişmeler vardır. Buralarda ne mucizeler okuyoruz iyi olur bebeğin umarımoyy kuzum ya geçmiş olsun
bende düşük yapıyorum sanırım canım çok değişik birşey geldi bugünazalmıştı kanamam ama bugün birden geliverdi..
Sağlıksız embriyoyu atarmış ya vücut Rabbim ne güzel yaratmış bizleri elhamdülillah.. inşAllah sağlıklı hayırlı bir gebeliğim olur tekrardan
bende senin gibi bazen 3 cocukla nasıl olacak diyorum özellikle durmadıklarında bir yere gittiğimizde fln sonra da yaşım gecer diyorum Rabbim yardım eder inşallah maddi olarak ta her bebekle rızkımız artıyor bir üst seviye ben oyle düşünüyorum Elhamdulillah onların sayesinde Rabbimin de izniyle borçlarımızı ödedik hepCanım çok geçmiş olsun. Hepimiz çok bunalıyoruz anlıyorum seni
Şu temizlik denilen şey hiçmi bitmez bende yapıyorum yapıyorum Bir türlü bitiremiyorum
Bende bu ara psikolojik olarak iyi değilim
Bebek konusunu tekrar tekrar düşünüyorum ama bir yola koyamıyorum
Eve çocuklara zor yetişiyorum bu sene oğlum 2. Sınıf kızım 1. Sınıf olacak Allah'ın izniyle
Kendimi çökmüş hissediyorum bacılar
Oğlum zorla ders çalışıyor nasıl olacak bilmiyorum
Korona hepimizi yıldırdı zaten
Okullar açılınca nasıl olur bilemiyorum
Bu ara kızlar maddi manevi sıkıntıya da girdik Allah yardımcımız olsun inşallah
Bende durumlar böyle yani kafam bin duman haldeyim
hadi bakim regl bittiyse başlasın çalışmalarValla okul konusu benide çok düşğndürüyor
Çocuklar ve yeni bir bebek fikri benimde gözümü korkutuyor
Maddi konular hiç bitmez zaten onu söylemiyorum bile bu zamanda iyi bile kazansan giderler çok yüksek artı çocuk Artı masraf falan falan
Evde otur otur bende iyi değilim valla bir yerlere gitmek için plan yapsak allah korusun virüs var
Ve ayrıca tekrar korunmaya başlayıp iş mi baksam kafasınada girmedim değil regli yeni bitti bu ayda deneyelim bakalım yine benimki yoğun olmadı iş bakcam
Sorular sorular kafam bir dünya benimde
kız bacım ben artık bir hafta önceden regl olacağımı net anlıyorum her ay aynı çünkü dünden beri belim ve bacaklarım nasıl ağrıyor. O yüzden belirti aramıyorum umut yoksagliklihayat geriye sayım başladı hadi bakalım hayırlısı belirti falan var mı yoklayan bişeyler☺
Evet valla iş yok zaten kim beni napsınOyy kuzum ya iyileşmedi mi daha Rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versin sabrını artırsın. 3 yasına kadar bence cok zor zaten atesi diş çıkarması yemesi kusması. İnsallah gececek bu günler cnm. Benim bata 6 gün kaldı ama regl ağrısı başladı bile kısmet napalım cnm hayırlısıyla gelir inşallah
Ayy cok mutlu oldum yaylalara gittiğine hele bu sıcakta hamilelik hiç dayanılmaz şimdi orası efil efil püfür püfür dür. Kız iyi dayanmışsınız valla kardeşinin olacağını soylememeyeben hiç dayanamam heralde Benim her zamanki gibi adet ağrılarım basladı her ay sil baştan
canım hep aklımdasın inşallah güzel gelişmeler vardır. Buralarda ne mucizeler okuyoruz iyi olur bebeğin umarım
bende senin gibi bazen 3 cocukla nasıl olacak diyorum özellikle durmadıklarında bir yere gittiğimizde fln sonra da yaşım gecer diyorum Rabbim yardım eder inşallah maddi olarak ta her bebekle rızkımız artıyor bir üst seviye ben oyle düşünüyorum Elhamdulillah onların sayesinde Rabbimin de izniyle borçlarımızı ödedik hep
hadi bakim regl bittiyse başlasın çalışmalaryansın geceler cnm bu yıl bence cocukların okulu açılsa bile ikinci dalga olursa yeniden kapanır zor çalışırsın. Yine de hayırlısı kuzum tabi Allah gönlüne göre versin
kız bacım ben artık bir hafta önceden regl olacağımı net anlıyorum her ay aynı çünkü dünden beri belim ve bacaklarım nasıl ağrıyor. O yüzden belirti aramıyorum umut yok
Ay estağfurullah cnm sen yaparsın da amaan ne bilim çalışmak zor işte hem ev işi hem çocuklar hem çalışma hayatının stresiEvet valla iş yok zaten kim beni napsın
Öyle deme valla belli olmaz ama sallamaman güzel
Bende öyle düşünüyorum rızkımız artar kesinlikle bollaşırOyy kuzum ya iyileşmedi mi daha Rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versin sabrını artırsın. 3 yasına kadar bence cok zor zaten atesi diş çıkarması yemesi kusması. İnsallah gececek bu günler cnm. Benim bata 6 gün kaldı ama regl ağrısı başladı bile kısmet napalım cnm hayırlısıyla gelir inşallah
Ayy cok mutlu oldum yaylalara gittiğine hele bu sıcakta hamilelik hiç dayanılmaz şimdi orası efil efil püfür püfür dür. Kız iyi dayanmışsınız valla kardeşinin olacağını soylememeyeben hiç dayanamam heralde Benim her zamanki gibi adet ağrılarım basladı her ay sil baştan
canım hep aklımdasın inşallah güzel gelişmeler vardır. Buralarda ne mucizeler okuyoruz iyi olur bebeğin umarım
bende senin gibi bazen 3 cocukla nasıl olacak diyorum özellikle durmadıklarında bir yere gittiğimizde fln sonra da yaşım gecer diyorum Rabbim yardım eder inşallah maddi olarak ta her bebekle rızkımız artıyor bir üst seviye ben oyle düşünüyorum Elhamdulillah onların sayesinde Rabbimin de izniyle borçlarımızı ödedik hep
hadi bakim regl bittiyse başlasın çalışmalaryansın geceler cnm bu yıl bence cocukların okulu açılsa bile ikinci dalga olursa yeniden kapanır zor çalışırsın. Yine de hayırlısı kuzum tabi Allah gönlüne göre versin
kız bacım ben artık bir hafta önceden regl olacağımı net anlıyorum her ay aynı çünkü dünden beri belim ve bacaklarım nasıl ağrıyor. O yüzden belirti aramıyorum umut yok
Yok yavrum ya aynen öyle valla yok ki işAy estağfurullah cnm sen yaparsın da amaan ne bilim çalışmak zor işte hem ev işi hem çocuklar hem çalışma hayatının stresi
Ayy düşüncelerimi yazmışsın benim de eşim işten yorgun geliyo dediğin gibi bir iki oynuyo sonra odanıza gidin diyo giderler mi hiç kafamız kaldırmıyor ama boyle de kalmayacaklar. Ben kendimi biliyorum zaten doğurmazsam ilerde cok pişman olurum muhtemelen eşim de hep beni suçlar niye doğurmadın diye. Yıllardır korunuyorduk. Heveslenip karar verdik Bu defa da Rabbim daha vermedi bu ay da olmazsa 8 ay olacak biliyorsun o yüzden biraz üzgünüm aslında. Belirti aramıyorum kuzum zaten regl olurum o belliBende öyle düşünüyorum rızkımız artar kesinlikle bollaşırRabbim darda koymaz insanız işte düşünmeden de edemiyoruz
Evet çok haklısın yaşımız geçiyor
Geçenlerde eşim kafam eskisi gibi sesi götürmüyor dedi.
Bende çok koşturuyorum yaa çocukların arkalarını topla topla bitiremiyorum evin içerisindeyiz çocuklar ne yapsın haklı
Ben ne yapayım hiç bitmiyor iş güç bende haklıyım
Böyle işte hayat eve tıkılıp kaldık
Canım benim sakın belirti arama ben bu ayy öyle yanıldım ki sana anlatamam hayatımın şokunu yaşadım o yüzden benim hiç umudum yok zaten takmıyorum da artık olursa olur modundayım
Bu ay da ovulasyon yapıcanmı cnm. Aldın mı peki.Yok yavrum ya aynen öyle valla yok ki iş
Evet zor ama ne biliyim bu ayda olumlu sonuç almazsam belki benim heves iyice kaçar şimdiden gitti gibi ay niye böyle oldu ki ya
Bende öyle bugün regl ağrılarım başladı bu ayda tutmadı belli de inşallah senin ki tutmuştur canım Allahtan umut kesilmez ne diyelimki başkaAyy düşüncelerimi yazmışsın benim de eşim işten yorgun geliyo dediğin gibi bir iki oynuyo sonra odanıza gidin diyo giderler mi hiç kafamız kaldırmıyor ama boyle de kalmayacaklar. Ben kendimi biliyorum zaten doğurmazsam ilerde cok pişman olurum muhtemelen eşim de hep beni suçlar niye doğurmadın diye. Yıllardır korunuyorduk. Heveslenip karar verdik Bu defa da Rabbim daha vermedi bu ay da olmazsa 8 ay olacak biliyorsun o yüzden biraz üzgünüm aslında. Belirti aramıyorum kuzum zaten regl olurum o belli
Bende aynı senin modumdayım nedenseYok yavrum ya aynen öyle valla yok ki iş
Evet zor ama ne biliyim bu ayda olumlu sonuç almazsam belki benim heves iyice kaçar şimdiden gitti gibi ay niye böyle oldu ki ya
Peki hiç test yaptın mı canım senin günün yakındıBende öyle bugün regl ağrılarım başladı bu ayda tutmadı belli de inşallah senin ki tutmuştur canım Allahtan umut kesilmez ne diyelimki başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?