Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla okul konusu benide çok düşğndürüyor
Çocuklar ve yeni bir bebek fikri benimde gözümü korkutuyor
Maddi konular hiç bitmez zaten onu söylemiyorum bile bu zamanda iyi bile kazansan giderler çok yüksek artı çocuk Artı masraf falan falan
Evde otur otur bende iyi değilim valla bir yerlere gitmek için plan yapsak allah korusun virüs var
Ve ayrıca tekrar korunmaya başlayıp iş mi baksam kafasınada girmedim değil regli yeni bitti bu ayda deneyelim bakalım yine benimki yoğun olmadı iş bakcam
Sorular sorular kafam bir dünya benimde

Üzücü bir durum
ama elden bişey gelmiyor Rabbim gönül ferahlığı versin arkadaşım
İnşallah tekrar hamile kalırsın canım vardır bir hayır

Maşallah maşallah

Her konuda Allah sana yardım eder..hiç kendini gelmemiş günler için üzme . Eğer bebek istediğin ağır basıyorsa hiç bekleme. Ve ülke olarak zor yıllardan geçiyoruz. İnşallah herşey düzelir , ama o düzelir yıllar senin doğurma yaşın geçebilir. Hakkında hayırlısı olsun.

Yavrum ya nasıl yani noldu. 2 düşükyaşadım bende az çok biliyorum. Lekedir bebeğin iyidir nerdesin şimdi gittinmi doktoruna . Lütfen güle haber ver canım benim

canım önce kahverengi leke geldi geçen pazar günü ilk baş olabilir dedim ağrım sızım da yoktu. pazartesi doktora gittim 5+2 dedi ilk şoku öyle yaşadım.çünkü cuma günü 6+2 ydi ve kalp atışını duydum ve gördüm hareketini..
doktor jel verdi geçmezse tekrar gel dedi azar azar devam ediyordu perşembe günü kan pıhtısı geldi o zaman elim ayağıma dolandı apar topar acile hastaneye gittim kese yerinde dedi iğne verdi hemen sabahına doktoruma gittim serum takıldı ve iğne yapıldı yavaş yavaş azaldı pıhtılı kanama bide o gün kese 5+0 göründü kese gittikçe küçülüyor ve bebeğe dair görünen birşey yoktu. doktorum birşey demek için çok erken dedi 2 hafta sonra kalp atışı oluşabilir dedi bugün son iğnemi vuruldum akşam üzeri şeffaf değişik birşey geldi ağrım sızım hiç olmuyor bu arada
Sağlıklı değil demekki hayırlısı bakalım herşeye hazırladım kendimi Rabbim en iyisini bilir

Rabbim sağlık versin bebeğine canım bol bol dua edelim hep brlkte

Sen zaten kendini hazırlamışsın Rabbimden gelene. sana merhamet etsin ve en hayırlısını nasip etsin.

Oyy kuzum ya iyileşmedi mi daha Rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versin sabrını artırsın. 3 yasına kadar bence cok zor zaten atesi diş çıkarması yemesi kusması. İnsallah gececek bu günler cnm. Benim bata 6 gün kaldı ama regl ağrısı başladı bile kısmet napalım cnm hayırlısıyla gelir inşallah
Ayy cok mutlu oldum yaylalara gittiğine hele bu sıcakta hamilelik hiç dayanılmaz şimdi orası efil efil püfür püfür dür. Kız iyi dayanmışsınız valla kardeşinin olacağını soylememeye ben hiç dayanamam heralde Benim her zamanki gibi adet ağrılarım basladı her ay sil baştan
canım hep aklımdasın inşallah güzel gelişmeler vardır. Buralarda ne mucizeler okuyoruz iyi olur bebeğin umarım
bende senin gibi bazen 3 cocukla nasıl olacak diyorum özellikle durmadıklarında bir yere gittiğimizde fln sonra da yaşım gecer diyorum Rabbim yardım eder inşallah maddi olarak ta her bebekle rızkımız artıyor bir üst seviye ben oyle düşünüyorum Elhamdulillah onların sayesinde Rabbimin de izniyle borçlarımızı ödedik hep
hadi bakim regl bittiyse başlasın çalışmalar yansın geceler cnm bu yıl bence cocukların okulu açılsa bile ikinci dalga olursa yeniden kapanır zor çalışırsın. Yine de hayırlısı kuzum tabi Allah gönlüne göre versin
sagliklihayat geriye sayım başladı hadi bakalım hayırlısı belirti falan var mı yoklayan bişeyler☺
kız bacım ben artık bir hafta önceden regl olacağımı net anlıyorum her ay aynı çünkü dünden beri belim ve bacaklarım nasıl ağrıyor. O yüzden belirti aramıyorum umut yok

Evet valla iş yok zaten kim beni napsın
Öyle deme valla belli olmaz ama sallamaman güzel

Bende öyle düşünüyorum rızkımız artar kesinlikle bollaşır Rabbim darda koymaz insanız işte düşünmeden de edemiyoruz
Evet çok haklısın yaşımız geçiyor
Geçenlerde eşim kafam eskisi gibi sesi götürmüyor dedi.
Bende çok koşturuyorum yaa çocukların arkalarını topla topla bitiremiyorum evin içerisindeyiz çocuklar ne yapsın haklı
Ben ne yapayım hiç bitmiyor iş güç bende haklıyım
Böyle işte hayat eve tıkılıp kaldık
Canım benim sakın belirti arama ben bu ayy öyle yanıldım ki sana anlatamam hayatımın şokunu yaşadım o yüzden benim hiç umudum yok zaten takmıyorum da artık olursa olur modundayım

Ay estağfurullah cnm sen yaparsın da amaan ne bilim çalışmak zor işte hem ev işi hem çocuklar hem çalışma hayatının stresi
Yok yavrum ya aynen öyle valla yok ki iş
Evet zor ama ne biliyim bu ayda olumlu sonuç almazsam belki benim heves iyice kaçar şimdiden gitti gibi ay niye böyle oldu ki ya

Ayy düşüncelerimi yazmışsın benim de eşim işten yorgun geliyo dediğin gibi bir iki oynuyo sonra odanıza gidin diyo giderler mi hiç kafamız kaldırmıyor ama boyle de kalmayacaklar. Ben kendimi biliyorum zaten doğurmazsam ilerde cok pişman olurum muhtemelen eşim de hep beni suçlar niye doğurmadın diye. Yıllardır korunuyorduk. Heveslenip karar verdik Bu defa da Rabbim daha vermedi bu ay da olmazsa 8 ay olacak biliyorsun o yüzden biraz üzgünüm aslında. Belirti aramıyorum kuzum zaten regl olurum o belli

Bende öyle bugün regl ağrılarım başladı bu ayda tutmadı belli de inşallah senin ki tutmuştur canım Allahtan umut kesilmez ne diyelimki başka

Yok yavrum ya aynen öyle valla yok ki iş
Evet zor ama ne biliyim bu ayda olumlu sonuç almazsam belki benim heves iyice kaçar şimdiden gitti gibi ay niye böyle oldu ki ya
Bende aynı senin modumdayım nedense
Ne kadar hevesliydim halbuki
Çabuk mu kaçtı hevesim nedir 3. Ay daha
Senin kaç aydır olmuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…