- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.861
Ne kadar haklısın canım benimAyy düşüncelerimi yazmışsın benim de eşim işten yorgun geliyo dediğin gibi bir iki oynuyo sonra odanıza gidin diyo giderler mi hiç kafamız kaldırmıyor ama boyle de kalmayacaklar. Ben kendimi biliyorum zaten doğurmazsam ilerde cok pişman olurum muhtemelen eşim de hep beni suçlar niye doğurmadın diye. Yıllardır korunuyorduk. Heveslenip karar verdik Bu defa da Rabbim daha vermedi bu ay da olmazsa 8 ay olacak biliyorsun o yüzden biraz üzgünüm aslında. Belirti aramıyorum kuzum zaten regl olurum o belli
Ayy cnm binlerce kez şükürler olsun Elhamdülillah en cok sevinmemiz gereken sağlığımız oğlum bu ara rahatsız olmuştu eridi aktı hepimiz de cok kötü olduk onun oyle olmasına cok şükür iyileşti şimdi iyi. Sürekli hastanede olanlara şifa versin Rabbim cok zorNe kadar haklısın canım benim
Eşimde geliyor öpüyor öpüyor kokluyor seviyor biraz konuşuyor
2dakika sonra hadi odanıza gidin oynayın diyor
Bende sinirleniyorum çocuklar zaten evde sıkılıyorlar diye
Sonra eşime bakıyorum nasıl yorulmuş perti çıkmış
Onuda anlamaya çalışıyorum
Kadın olmak, anne olmak fedakârlık gerektiriyor
Zor işmiş arkadaş herkesi anlamakla ömür geçiyor
Rabbime sonsuz şükürler olsun evlatlarım sağlıklı
Bizimde Sağlığımız yerinde
Huzurumuz var en büyük zenginlik daha ne olsun
Canım belli olmaz gelir bebişin ummadığın anda
Hastaneye de gidemiyoruz virüs yüzünden
Yok yapmadım canım hissediyorum yok yaniPeki hiç test yaptın mı canım senin günün yakındı
İnşallah vardır ama ne güzel gec öğrensen vallaYok yapmadım canım hissediyorum yok yani
17 temmuzMerhabalar hanımlar benim 2 evladım var 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
@hayathey 15 haziran
@kahvecibaby 28 haziran
@stoprak
@Mavi Boncugumm
@Balkupumm
MNbeyaz 31 temmuz
sagliklihayat 3 Agustos
@miraleyn 5 Agustos
@basak_83 7 Agustos
@yubucukp 7 Agustos
@BensizBen 8 Agustos
@nursewhite 9 Agustos
@nisann_tr 10 Agustos
@Camelwhite 12 agustos
N Nazlim0634 14 Agustos
@neyb 21 Agustos
Bende 4. İstiyorum inşallah17 temmuz
Canım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah oğluşlara iki tane de bende var inşallah hayırlısıyla bir de kızı tadarız sağlıkla tabi. Bat 17 agustos değilmiBende 4. İstiyorum inşallah3 oğlum var bi oğlana daha hayır demem tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun. Bat 17 temmuz, bakalım nolcak
hosgeldiiiiiim, çok teşekkür ederim ve eveeet Ağustos, hatta bugün yumurtlama gunumduCanım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah oğluşlara iki tane de bende var inşallah hayırlısıyla bir de kızı tadarız sağlıkla tabi. Bat 17 agustos değilmitemmuz geçti
Ekledim cnm listeye inşallah uğurlu gelsin. Oh iyi etmişsin ilk deneme mi bu ay peki. Ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamayı soru soruyorum ama birbirimizi biraz tanımak adınahosgeldiiiiiim, çok teşekkür ederim ve eveeet Ağustos, hatta bugün yumurtlama gunumduson günleri baya baya verimli geçirdik sonucu bekliycem artık Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Ekledim cnm listeye inşallah uğurlu gelsin. Oh iyi etmişsin ilk deneme mi bu ay peki. Ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamayı soru soruyorum ama birbirimizi biraz tanımak adına
Hiç önemli değil istediğinizi sorabilirsiniz, Mart'ta dış gebelik geçirdim ve iç kanama sebebiyle acil ameliyata alındım. Şimdi bu ay tekrar bı deniyim dedim bakalım hayirlisi
Ve evet ovulasyon takvime baktım az çok ona uygun geçirdim bu ayı. Ama sanırım çok fazla denemicem, en fazla 2 kere daha denerim sonra bırakırım çünkü çok negatif eleştiri alıyorum, enerjim düşüyor, etkileniyorum duyduklarimdan
Yok cnm yasın gayet iyi tabi 40 dan sonrası riskli derler ama doğum yapan cok fazla. Bu zamana göre normal. Eskiler tabi cok erken evlendileri için 20 li yaslarda bitiriyorlardı. Ben 3.istiyorum inşallah yasım 31 oğluşlarım 5 ve 6 yasındalarBu arada 3 veya dorduncuyu düşünenlerin yaşlarını merak ediyorum. Ben şuan 37 yaşındayım cok genç sayılmam artık
31 cooook genç bir yas, bence siz dörtte tamamlarsiniz kalabalik aile hayaliniziYok cnm yasın gayet iyi tabi 40 dan sonrası riskli derler ama doğum yapan cok fazla. Bu zamana göre normal. Eskiler tabi cok erken evlendileri için 20 li yaslarda bitiriyorlardı. Ben 3.istiyorum inşallah yasım 31 oğluşlarım 5 ve 6 yasındalar
Ayy inşallah Allah soyletmiş olsun31 cooook genç bir yas, bence siz dörtte tamamlarsiniz kalabalik aile hayaliniziiki kız iki oğlan mesela
İnşallah cümlemizeHissettiğimi yazdımAllah gönlünüze göre verir inşallah
Amiiiiin inşallahİnşallah cümlemizehayırlı sağlıklı akıllı ahlaklı evlatlar nasip olsun
Belki bilmiyorum ki da canım regl ağrılarım var geçen ay 2 3 gün erken geldi bu ay nasıl olacak bilmiyorumİnşallah vardır ama ne güzel gec öğrensen valla
Canım gecen ay bende 2 gün erken oldum şok oldum zaten döngüm kısa 23. Gün adet olmuştum bakalım bebek yoksa erken olmak daha iyi zaten. Gecikme olmasında insan umutlanıyorBelki bilmiyorum ki da canım regl ağrılarım var geçen ay 2 3 gün erken geldi bu ay nasıl olacak bilmiyorumbiraz karamsarim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?