Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar haklısın canım benim
Eşimde geliyor öpüyor öpüyor kokluyor seviyor biraz konuşuyor
2dakika sonra hadi odanıza gidin oynayın diyor
Bende sinirleniyorum çocuklar zaten evde sıkılıyorlar diye
Sonra eşime bakıyorum nasıl yorulmuş perti çıkmış
Onuda anlamaya çalışıyorum
Kadın olmak, anne olmak fedakârlık gerektiriyor
Zor işmiş arkadaş herkesi anlamakla ömür geçiyor
Rabbime sonsuz şükürler olsun evlatlarım sağlıklı
Bizimde Sağlığımız yerinde
Huzurumuz var en büyük zenginlik daha ne olsun
Canım belli olmaz gelir bebişin ummadığın anda
Hastaneye de gidemiyoruz virüs yüzünden

Ayy cnm binlerce kez şükürler olsun Elhamdülillah en cok sevinmemiz gereken sağlığımız oğlum bu ara rahatsız olmuştu eridi aktı hepimiz de cok kötü olduk onun oyle olmasına cok şükür iyileşti şimdi iyi. Sürekli hastanede olanlara şifa versin Rabbim cok zor

17 temmuz

Bende 4. İstiyorum inşallah 3 oğlum var bi oğlana daha hayır demem tabi önce sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun. Bat 17 temmuz, bakalım nolcak
Canım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah oğluşlara iki tane de bende var inşallah hayırlısıyla bir de kızı tadarız sağlıkla tabi. Bat 17 agustos değilmi temmuz geçti

Canım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah oğluşlara iki tane de bende var inşallah hayırlısıyla bir de kızı tadarız sağlıkla tabi. Bat 17 agustos değilmi temmuz geçti
hosgeldiiiiiim, çok teşekkür ederim ve eveeet Ağustos, hatta bugün yumurtlama gunumdu son günleri baya baya verimli geçirdik sonucu bekliycem artık Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

hosgeldiiiiiim, çok teşekkür ederim ve eveeet Ağustos, hatta bugün yumurtlama gunumdu son günleri baya baya verimli geçirdik sonucu bekliycem artık Allah herkesin gönlüne göre versin insallah
Ekledim cnm listeye inşallah uğurlu gelsin. Oh iyi etmişsin ilk deneme mi bu ay peki. Ovulasyonla mı takip ettin yumurtlamayı soru soruyorum ama birbirimizi biraz tanımak adına

Bu arada 3 veya dorduncuyu düşünenlerin yaşlarını merak ediyorum. Ben şuan 37 yaşındayım cok genç sayılmam artık
Yok cnm yasın gayet iyi tabi 40 dan sonrası riskli derler ama doğum yapan cok fazla. Bu zamana göre normal. Eskiler tabi cok erken evlendileri için 20 li yaslarda bitiriyorlardı. Ben 3.istiyorum inşallah yasım 31 oğluşlarım 5 ve 6 yasındalar

31 cooook genç bir yas, bence siz dörtte tamamlarsiniz kalabalik aile hayalinizi iki kız iki oğlan mesela

Cok geçmiş olsun bizim eski sayfaları okursan biz tamamen kulaklarımızı tıkadık ese dosta çevreye hatta aile içindekilere. Sen kendine ve esine bak sadece cnm anası babası sizsiniz her zorluğu yaşayacak olan gece uyanacak olan maddi manevi sizin sorumluluğunuz. Z Zeynepmina1982

Belki bilmiyorum ki da canım regl ağrılarım var geçen ay 2 3 gün erken geldi bu ay nasıl olacak bilmiyorum biraz karamsarim acikcasi
Canım gecen ay bende 2 gün erken oldum şok oldum zaten döngüm kısa 23. Gün adet olmuştum bakalım bebek yoksa erken olmak daha iyi zaten. Gecikme olmasında insan umutlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…