- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.881
Aynen benim de dongum 26 gün kısa zaten bu ay içinde 2 kere olacağım regl böyle değişik oldu ama sağlık olsun napalim Rabbim en doğru zamanda verir inşallahCanım gecen ay bende 2 gün erken oldum şok oldum zaten döngüm kısa 23. Gün adet olmuştum bakalım bebek yoksa erken olmak daha iyi zaten. Gecikme olmasında insan umutlanıyor
Canım daha iyi bence hemen yumurtluyoruz tekrar o halde bile zor geçiyor günler bence bu da bir şükür sebebiAynen benim de dongum 26 gün kısa zaten bu ay içinde 2 kere olacağım regl böyle değişik oldu ama sağlık olsun napalim Rabbim en doğru zamanda verir inşallahhepimize
Evet çok şükür canım sabırsız bir insanım biraz da böyle bile sor bekliyorumCanım daha iyi bence hemen yumurtluyoruz tekrar o halde bile zor geçiyor günler bence bu da bir şükür sebebi
Valla almadım daha bilmiyorumki alırım ama iyi oluyor takip açısında yine aynı ovu testindenBu ay da ovulasyon yapıcanmı cnm. Aldın mı peki.
Benimde 3. Ay olacak bu ayBende aynı senin modumdayım nedense
Ne kadar hevesliydim halbuki
Çabuk mu kaçtı hevesim nedir 3. Ay daha
Senin kaç aydır olmuyor canım
Maalesef cnm sabah benden leke geldi azıcık peçeteyesagliklihayat son 5
hadi bir süpriz patlatta havaya girelim
ayağını sür bacım hepimize bir rehavet çöktü
Aaaaa hayda ne inatçı çıktı bu bebeler gelene kadar iflahımızı kesecekler belliMaalesef cnm sabah benden leke geldi azıcık peçeteyereglin 20. Günü bugün. Gecen ay 22. Gün leke 23. Gün regl olmuştum git gide erken mi olucam nedir cnm sen aslında 3 ay bile sayılmaz bu ay ilk say sen gecen ay tek ilişki olmuş.
Maalesef cnm sabah benden leke geldi azıcık peçeteyereglin 20. Günü bugün. Gecen ay 22. Gün leke 23. Gün regl olmuştum git gide erken mi olucam nedir cnm sen aslında 3 ay bile sayılmaz bu ay ilk say sen gecen ay tek ilişki olmuş.
Canım yaa benimde bu ay hevesim yokBenimde 3. Ay olacak bu ay
Ya benim şöyle oldu ilk ay biz bir prezrtvf kazası yaşadık ilk başta korktum hamile kalırsm cart curt Sonra yıllardır ertelediğim ve asla bir türlü karar veremediğim 3.çocuk fikri aklıma düştü önce kendi içimde uzun uzun düşündüm sonra eşime söyledim eşim şok o düşünmüyordu çünkü
Sonraki ay yani geçen ayda tek ilişki oldu ve muhtemelen kimyasal geçirdim
Bu ay daha yumurtlama çatlama dönemine gelmedim bakalım artık ne olcak
Ama heves olayı gitti bendede Yaradan yazdıysa
istersek inanırsak illaki olur ben inanıyorum olacağına ama hevesim kaçtı yaw iyi böyle sanki
Kısmet canım ya öyle diyelim bayramdan sonra belki doktora giderim bilmiyorum vesile olur birseyler. Ay oyle yaa inatcı cıktı bebiklerAaaaa hayda ne inatçı çıktı bu bebeler gelene kadar iflahımızı kesecekler belli
üzme kendini
Sen bir dr git bakalım belki çok basit bir durum engelliyor ilaç vs ile halledilir
Belkide bişey yok ama Spiral falan olayından dolayı zamanı lazım
of ya canım sıkıldı ister istemez
merhaba canım yakın zamanda regl bekliyorum. Senden naber bayağıdır göremiyoruz seniNaber canım
Kizlar merhaba
Bugünler yumurtlama günleri ve değerlendirme yaptık Ovulasyon testi yapmadım Akıntı takip ettim , gün hesapladım vs Bakalim.bu ay olacak mı? Ağustos 5-10 arası bat
Beklemedeyiz
hadi inşallah olur cnm folikül ne oluyo kız bizim de var mı ay hiç bilmiyorumÇatlatma iğnemi yaptım bugün toplam 5 tane follikülüm varmış. Her ay umutlanıp üzülmekten çok yoruldum inşallah bu ay olur
Aynen aynen bendede durum aynıCanım yaa benimde bu ay hevesim yok
Bende senin gibi diyorum iyi böyle hevesli olmamak çünkü düşün düşün, bekle bekle, nereye kadar sonunda belirti ara bütün belirtileri yaşa aaa hamilemiyim de kırmızı kartı ye☹
Bu ay hevesim kaçtı eşimde gececi yakınlaşma zor olur biraz
Olsun modunda da değilim olursa olur
Zaten o psikolojiyle birlikte olmak istemiyorum doğal akışına bıraktım
Ohhhh be rahatladım hissediyorum kendimi
Evet git bencede canım pskilolojik olarak rahatlatsa bile yeterKısmet canım ya öyle diyelim bayramdan sonra belki doktora giderim bilmiyorum vesile olur birseyler. Ay oyle yaa inatcı cıktı bebikler
Canim cok geçmis olsun su şekildede olabiliyor benim ikinci gebeligimde manyak gibi kanamam oluyordu fena sekilde abartili hatta birinde hem kanama hem uzun jelimsi bisey gelmisti plasenta previa oldugumu ogrenmistim ilk aylar anlasilmiyor anca 12.ci haftada teşhis konmuştu saglikli bir bebek dunyaya geldi şükürler olsun ama ceken bilir tabi allah kolaylık versin inşallahcanım önce kahverengi leke geldi geçen pazar günü ilk baş olabilir dedim ağrım sızım da yoktu. pazartesi doktora gittim 5+2 dedi ilk şoku öyle yaşadım.çünkü cuma günü 6+2 ydi ve kalp atışını duydum ve gördüm hareketini..
doktor jel verdi geçmezse tekrar gel dedi azar azar devam ediyordu perşembe günü kan pıhtısı geldi o zaman elim ayağıma dolandı apar topar acile hastaneye gittim kese yerinde dedi iğne verdi hemen sabahına doktoruma gittim serum takıldı ve iğne yapıldı yavaş yavaş azaldı pıhtılı kanama bide o gün kese 5+0 göründü kese gittikçe küçülüyor ve bebeğe dair görünen birşey yoktu. doktorum birşey demek için çok erken dedi 2 hafta sonra kalp atışı oluşabilir dedi bugün son iğnemi vuruldum akşam üzeri şeffaf değişik birşey geldi ağrım sızım hiç olmuyor bu arada
Sağlıklı değil demekkihayırlısı bakalım herşeye hazırladım kendimi Rabbim en iyisini bilir
41demekki ölü sayiliyo sende yasliysanBu arada 3 veya dorduncuyu düşünenlerin yaşlarını merak ediyorum. Ben şuan 37 yaşındayım cok genç sayılmam artık
Canım adet gören herkes 1 tane follikülle hamile kalır doğal oluşur 100 kadından 1 tanesi 2 tane follikülü olur ve ikizlere hamile kalır çift yumurta ikizlerine. Yumurtalıkları iğneyle uyardığımız için 5 tane follikülüm var yani hepsi tutarsa 5izim olur gibi. Ama 4 yumurtam vardı aşılamada 1 tane bile tutmadımerhaba canım yakın zamanda regl bekliyorum. Senden naber bayağıdır göremiyoruz senihayırlısıyla gelir inşallah bebeğin umarım tutmuştur
hadi inşallah olur cnm folikül ne oluyo kız bizim de var mı ay hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?