Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Atlattığına sevindim canım benim
İyiyim diyeyim iyi olayım inşallah
Hafiften bir bayram telaşı sıcak Virüs korkusu falan geçiyor günler
Sen nasılsın

Wow bilgilere gel baya usta olmuşsun canım inşallah gönlüne göre versin Allah

Çok sevindim canım bebeğinin iyileşmesine benim için öp kokla olurmu
Bu ara yoğunum canım bayram telaşı malûm
Temizlik gelen giden derken kafam baya dağıldı
Çokta iyi oldu
Gerçekten zormuş hamilemiyim hamile değilmiyim bana göre değil beklemek beni yoruyor
Böyle iyi

Teşekkür ederim canım sağolasın benimde öyle kanamam bitmiyor geçen haftaki gibi yoğun değil şuan ama bitmiyor da nasip bakalım.. plesanta previa ilk kez duydum RAbbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşAllah cümlemize.. benim derdim kesenin küçülmesi aslında vücudum atıyor sanki.. düşük olsa birden atmaz mı bilmiyorum onu da...

Çok şükür çok sevindim bebeğinin iyileşmesine geçmişolsun canım düzene girer sıcakta zaten normal bizler bile birşey yiyemiyoruz toparlanır Allah'ın izniyle..
Durumum aynı kanama yoğun olmamakla beraber devAm ediyor.. bayramdan sonra gidecem doktora da bakalım hayırlı haberler alırım inşAllah

Wow bilgilere gel baya usta olmuşsun canım inşallah gönlüne göre versin Allah
Doğal yolla oluşan ve 2 hafta arayla kaybettiğim ikizlerimle başladım araştırmaya canım 9 ay oldu tedaviler gördüm 1 tane bile gebelik elde edemedim. İnsanın başına gelince öğreniyormuş her şeyi.

Doğal yolla oluşan ve 2 hafta arayla kaybettiğim ikizlerimle başladım araştırmaya canım 9 ay oldu tedaviler gördüm 1 tane bile gebelik elde edemedim. İnsanın başına gelince öğreniyormuş her şeyi.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah

Ilk 3ay eger bebekte anomali var ise bu şekilde kanamali değilde birden dusuk oluyor evet kesenin küçülmesi haftasindan geride ise aslinda olcumlere mm lere bakarak konusmak daha dogru ben 6yil kadin dogumda çalıştım hatta hatirladikladiklarimda var mesela kadinin 6haftalikken 4haftaliga kadar dusmustu ama kalp atisi normaldi kanama dolayısıyla yatirildi haftalar sonra dusuk diye gelir dedik ama bebek normale donus yapti saglikli gebelik yasadi plasenta previa bebegin plesantanin rahimin hemen ağzında oluşup oraya yerlesmesi ve acayip bir kanama olusturmasi sakin hic üzülme vardir bir hayir Allahin biz kadinlara verdiği en iyi mucize ilk 3ayda bebegin anomolisi varsa vucudun bunu atmasi allah büyük vardir bir bildiği Allahim insallah bebeginede sanada ve isteyen dileyen herkese saglikli evlatlar versin kimseyi evladiyla terbiye etmesin mutlu bayramlar

hayırlısı kuzum yaa her ay bizim değil mi nasıl olsa üzme canını
inanki Cook mutlu oldum canım iyileşmesine şükürler olsun o da olur inşallah anne sütü bile yeter ona merak etme cnm. Yaa cnm adete 2 gün var regl olacak gibiyim hayırlısı diyelim inşallah olur sağlıkla. Bu arada ovulasyon yaptım koyulaşmadı silik çıktı M momteacher yapmıştın ya cnm bugün benim 9. Gün galiba çatlama artık gelecek ay ovulasyon yapmicam tahmini tarihlerim belli gibi yumurtlamada
vayy be maşallah cnm ne güzel inşallah çifter çifter olur ben hiç bilmiyordum ilk kez senden duydum. Tesekkür ler bilgi için
Merhaba bayanlar bende katılayım araniza.2 kızım var çok şükür 3. Olsun dedim kısmet oldu hamileyimm
Merhaba canım aramıza hoş geldin ay inşallah benim 2 kızım seninde oğlun olur tabi hayırlısıyla sağlıkla. Batın ne zaman ekleyeyim listemize. Bu arada kızçeler in kaç yasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…