- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.921
@neyb cnm uyanıksan baksana kız gördüğümü görüuon mu. Bana mı öyle geldi Eki Görüntüle 2670068 Eki Görüntüle 2670069 Eki Görüntüle 2670070
Eki Görüntüle 2670077 şimdiki yaptığımın fotosu. Cok heyecanlandım uyuyamıyorum
Evet canım hcg test 2 gün var bataBu hamilelik testi mi?
Ben net şekilde görüyorum
Adete kaç gün var
Hadi hayırlısı canim var var
Herkese iyi bayramlar
Evet canım hcg test 2 gün var bata
Ilk 3ay eger bebekte anomali var ise bu şekilde kanamali değilde birden dusuk oluyor evet kesenin küçülmesi haftasindan geride ise aslinda olcumlere mm lere bakarak konusmak daha dogru ben 6yil kadin dogumda çalıştım hatta hatirladikladiklarimda var mesela kadinin 6haftalikken 4haftaliga kadar dusmustu ama kalp atisi normaldi kanama dolayısıyla yatirildi haftalar sonra dusuk diye gelir dedik ama bebek normale donus yapti saglikli gebelik yasadi plasenta previa bebegin plesantanin rahimin hemen ağzında oluşup oraya yerlesmesi ve acayip bir kanama olusturmasi sakin hic üzülme vardir bir hayir Allahin biz kadinlara verdiği en iyi mucize ilk 3ayda bebegin anomolisi varsa vucudun bunu atmasi allah büyük vardir bir bildiği Allahim insallah bebeginede sanada ve isteyen dileyen herkese saglikli evlatlar versin kimseyi evladiyla terbiye etmesin mutlu bayramlar
Eki Görüntüle 2670077 şimdiki yaptığımın fotosu. Cok heyecanlandım uyuyamıyorum
Bu hamilelik testi mi?
Ben net şekilde görüyorum
Adete kaç gün var
Hadi hayırlısı canim var var
Kızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmmcanım bende görüyorum ay yanıltmasın inşAllah biziçok net 2 gün sonra tekrarla bakalım koyulaşma nasıl olacak
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah
Çok sevindim canim allah tamamina erdirsin inşallahKızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm
Ayyyyyy gerçekten mi inanamıyorumKızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm
Nerdesin sana haberimiz varHerkese iyi bayramlar olsun öpüyorum hepinizi
Hayırlı olsun darısı bize inş.bende 5 ağustosu bekliyorum bata 2 gün kala test yapcam dua et bizlereKızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm
Canoooo ilk sayfada yerini almışsınEki Görüntüle 2670077 şimdiki yaptığımın fotosu. Cok heyecanlandım uyuyamıyorum
Inşallah canim ne olursa Olsun Allahtan gelene tevekkül edeceğiz ama kalp atışları varsa hala umut va demektir bendede ayni şekilde seffaf birsy gelmişti Allah inslah yardim eder belkide bu korkuların gecicidir yavrun sağlıklı birsekilde dunyaya gelecektir merak ve dua ile bekliyorum haberlerini icini rahatlatacaksa doktor arkadaşım ile iletişime gecebilirim bir fikir sonuçtaAllah razı olsun canım gerçekten öyle düşüp yükselen oluyor mu demek.. Rabbim hayırlısını versin İnŞAllah ya bakalım artık haftaya kalp atışı için gideceğim var yada yok göreceğiz inşAllah
bende gelen çok değişik bir şeyde oldu kan dışında onu görünce düştü diye düşündüm aslında şeffaf birşeydi.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah cümlemize
Cok sevindim masallah super allah kucagina almak nasip etsin insallah Allah bizede bu mutlulugu gostersin canimKızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm
Kızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm
Evet hic belirti dile getirmedin yada ben kaçırdım röportaj icin seni bekiyoruzCanoooo ilk sayfada yerini almışsın
Ayyy hiç belirtin oldumu
Allah razı olsun canım yaaÇok sevindim canim allah tamamina erdirsin inşallah
Ayy canım ben hala şokumu atamadım biliyor musun aptal bir gülümseme var yüzümde . Hala regl belirtim var belim ağrıyor yüzüm sivilcelendi. Beta düşük aslında 40 civarı cıktı kuzum minik daha teyzesi. Bende seni öpüyorum çok çok çalışın arkamdan gelin bakimAyyyyyy gerçekten mi inanamıyorum
İnanamıyorum şok oldum
Beklemiyordum böyle bir haber senden sen demişin leke geldi deyince
Ayyynasıl sevindim beta kaç çıktı
Seni kocaman kocaman öpüyorum
Çok heyecanlandım ayyy
Dur kız şokumu atlatayım döneyim
Ayy inşallah kuzum inanki hep dualarımdasınız en kısa zamanda inşallah hepinize nasip olsunHayırlı olsun darısı bize inş.bende 5 ağustosu bekliyorum bata 2 gün kala test yapcam dua et bizlere
aynen kuzum yazdım kendimiCanoooo ilk sayfada yerini almışsın
Ayyy hiç belirtin oldumu
amiinnnn Allah razı olsun canım benim inşallah hepinize nasip olsun Allahın izniyleCok sevindim masallah super allah kucagina almak nasip etsin insallah Allah bizede bu mutlulugu gostersin canim
Kızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm
Inşallah canim ne olursa Olsun Allahtan gelene tevekkül edeceğiz ama kalp atışları varsa hala umut va demektir bendede ayni şekilde seffaf birsy gelmişti Allah inslah yardim eder belkide bu korkuların gecicidir yavrun sağlıklı birsekilde dunyaya gelecektir merak ve dua ile bekliyorum haberlerini icini rahatlatacaksa doktor arkadaşım ile iletişime gecebilirim bir fikir sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?