Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi bir tane daha yaptım sonuç aynı 2. Dakika çıkıyo ama o kadar silik ki fotoda bile çıkmamış kızlar ay kalbim varmıdır ya ümitlenmek istemiyorum eğer yoksa bu defa üzülcem testin markası labaquik normal kaset ucuz test

Allah razı olsun canım gerçekten öyle düşüp yükselen oluyor mu demek.. Rabbim hayırlısını versin İnŞAllah ya bakalım artık haftaya kalp atışı için gideceğim var yada yok göreceğiz inşAllah
bende gelen çok değişik bir şeyde oldu kan dışında onu görünce düştü diye düşündüm aslında şeffaf birşeydi.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah cümlemize

Bu hamilelik testi mi?
Ben net şekilde görüyorum
Adete kaç gün var
Hadi hayırlısı canim var var
canım bende görüyorum ay yanıltmasın inşAllah bizi çok net 2 gün sonra tekrarla bakalım koyulaşma nasıl olacak
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah
Kızlarrrr inanmıyorum dayanamadım kan verdim geldim hamileyimmmmm

Ayyyyyy gerçekten mi inanamıyorum
İnanamıyorum şok oldum
Beklemiyordum böyle bir haber senden sen demişin leke geldi deyince
Ayyy nasıl sevindim beta kaç çıktı
Seni kocaman kocaman öpüyorum
Çok heyecanlandım ayyy
Dur kız şokumu atlatayım döneyim

Inşallah canim ne olursa Olsun Allahtan gelene tevekkül edeceğiz ama kalp atışları varsa hala umut va demektir bendede ayni şekilde seffaf birsy gelmişti Allah inslah yardim eder belkide bu korkuların gecicidir yavrun sağlıklı birsekilde dunyaya gelecektir merak ve dua ile bekliyorum haberlerini icini rahatlatacaksa doktor arkadaşım ile iletişime gecebilirim bir fikir sonuçta

Çok sevindim canim allah tamamina erdirsin inşallah
Allah razı olsun canım yaa
Ayy canım ben hala şokumu atamadım biliyor musun aptal bir gülümseme var yüzümde . Hala regl belirtim var belim ağrıyor yüzüm sivilcelendi. Beta düşük aslında 40 civarı cıktı kuzum minik daha teyzesi. Bende seni öpüyorum çok çok çalışın arkamdan gelin bakim
Hayırlı olsun darısı bize inş.bende 5 ağustosu bekliyorum bata 2 gün kala test yapcam dua et bizlere
Ayy inşallah kuzum inanki hep dualarımdasınız en kısa zamanda inşallah hepinize nasip olsun
Canoooo ilk sayfada yerini almışsın
Ayyy hiç belirtin oldumu
aynen kuzum yazdım kendimi hani ben 3 gün önce falan leke geldi demiştim ya yerleşme kanamasımıydı acaba bilmiyorum. Başka da belirti yok.regl olacak gibiyim inşallah olmam Gece bir dürtü geldi test yaptım
Cok sevindim masallah super allah kucagina almak nasip etsin insallah Allah bizede bu mutlulugu gostersin canim
amiinnnn Allah razı olsun canım benim inşallah hepinize nasip olsun Allahın izniyle

Canıııııım gözünaydın çooooook sevindim maşallah Rabbim sağlıkla huzırla kucağına almayı nasip etsin çok şükür

Allah razı olsun.. şu bayramı bir atlatayım sonra gideceğim tekrardan doktora kalp atışı için.. hayırla sağlıkla gelsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…