- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.941
Canım Allah razı olsun senden de güzel haber bekliyorum inşallah darısı diğer kızlaraCanıııııımgözünaydın çooooook sevindim maşallah Rabbim sağlıkla huzırla kucağına almayı nasip etsin çok şükür
Allah razı olsun.. şu bayramı bir atlatayım sonra gideceğim tekrardan doktora kalp atışı için.. hayırla sağlıkla gelsin inşAllah
Canım Allah razı olsun senden de güzel haber bekliyorum inşallah darısı diğer kızlara
İnşallah canım yaa iyi olucak ben inanıyorum annesibayramdan sonra çarşamba yada perşembe giderim bende inşAllah canım
Bir hafta da cikmazsa moraliniz bozulmasin benim gorusum en az iki gun oncesi en iyisi....Merhaba kizlar nasilsiniz:) Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. listenizde deilim fakat bi soru sorcaktim:) 3-4 gündpr gögüslerim agriyo sizliyor ilk defa böyle bise basima geldi diger hamileliklerdimde böyle bise görmedim. Bu acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Gögüslerimle ilgili bi sknti olmasinda Allah korusun. Adetime biraz var daha erken gebelik testi alsam sonuc verir mi simdiden daha 1 hafta var
İnşallah herşey yoluna girer canımbayramdan sonra çarşamba yada perşembe giderim bende inşAllah canım
Ay malum bayram telaşıNerdesin sana haberimiz var
Süpriz sadehayat hamileeeeee
Aminnn canım Rabbim isteyenlere nasip etsinAy malum bayram telaşı
Çok sevindim valla darısı sana
Bu ayy aklımdan çıkardımsagliklihayat ayyyyyy inanmıyoruuuuum
Nasıl sevindim anlatamam
ben seni yeriiiiim yaaaa canım benim
görmeden tanımadan sevdikleriiiiiim Herkesin gönlüne göre olsun herşey inşallah
Allah tamamına erişmeyi nasip etsin sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah
N Nazlim0634 azcık gaz olmadımı şimdi bu bize
Benim hiç haberim yok ne zaman regl ne zaman yumurtlama bende takvimden bir haber içimden gelmedi valla ovu testi bile almadımBu ayy aklımdan çıkardım
Gerçekten başardım yani çoğu zaman aklıma bile gelmiyordu
Ne azcık gazı baya gaz doldum yani
Takvime bile bakmamışım unutmuşum bakmayı
Sadehayat06 hamile olduğunu öğrenince direk takvimime baktım regle kaç gün var diyeayy nasıl sevindim anlatamam
Evet ya ihtiyacımız vardı böyle güzel habereBenim hiç haberim yok ne zaman regl ne zaman yumurtlama bende takvimden bir haber içimden gelmedi valla ovu testi bile almadım
Fanfinifinfonda yok
Bakalım canımcım hayırlısı evet evet ben demiştimsagliklihayat ya patlat bi haberde kendimize gelelim dedim geliriz artık azcık azcık gaza
Benimde aklıma geldi tepkisi ne oldu acaba nasıl söyledi
Yaa canım bende sizi çok seviyorum ilk sizlere söyledim zaten heyecanımı sevincimi hep diyorum kendi kendime keske komşu falan olsaydıksagliklihayat ayyyyyy inanmıyoruuuuum
Nasıl sevindim anlatamam
ben seni yeriiiiim yaaaa canım benim
görmeden tanımadan sevdikleriiiiiim Herkesin gönlüne göre olsun herşey inşallah
Allah tamamına erişmeyi nasip etsin sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah
N Nazlim0634 azcık gaz olmadımı şimdi bu bize
Olucak inşallah cnm inanıyorum ben en kısa zamanda. Benim mutluluğumla mutlu olmanız o kadar değerli ki tesekkür ederim canımBu ayy aklımdan çıkardım
Gerçekten başardım yani çoğu zaman aklıma bile gelmiyordu
Ne azcık gazı baya gaz doldum yani
Takvime bile bakmamışım unutmuşum bakmayı
Sadehayat06 hamile olduğunu öğrenince direk takvimime baktım regle kaç gün var diyeayy nasıl sevindim anlatamam
Tüm aşamalarda beraberdik cnm kaset testte kan testinde fln. Tek basıma çatlardım iyi ki soyledimBenim hiç haberim yok ne zaman regl ne zaman yumurtlama bende takvimden bir haber içimden gelmedi valla ovu testi bile almadım
Fanfinifinfonda yok
Bakalım canımcım hayırlısı evet evet ben demiştimsagliklihayat ya patlat bi haberde kendimize gelelim dedim geliriz artık azcık azcık gaza
Canım yak tütsüleri falanEvet ya ihtiyacımız vardı böyle güzel habere
Çok iyi oldu moreller sıfırdı,sevindirdi
Motivasyon düşüktü hepimizin
Bu haberle toparlanırız diye düşünüyorum
Bayram dolayısıyla eşim evde
Yandı yine tütsüler
Ama ben yaklaşmadım benim kociş durmadı bu sefer
Bende pek yorgunum bu ara aklımdan çıktı hamilelik filan
Sadehayat06 hamilelik haberi üzerine sahalara döneceğiz hep birlikte
Hadi kızlar çalışmalara devam
Ay ne güzel anlatmışsınTüm aşamalarda beraberdik cnm kaset testte kan testinde fln. Tek basıma çatlardım iyi ki soyledimkan sonucunu alana kadar inanamadı hep bir yoksa vardı eşimin kanı görünce rahatladık ikimizde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?