Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Allah razı olsun senden de güzel haber bekliyorum inşallah darısı diğer kızlara

Merhaba kizlar nasilsiniz:) Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.. listenizde deilim fakat bi soru sorcaktim:) 3-4 gündpr gögüslerim agriyo sizliyor ilk defa böyle bise basima geldi diger hamileliklerdimde böyle bise görmedim. Bu acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Gögüslerimle ilgili bi sknti olmasinda Allah korusun. Adetime biraz var daha erken gebelik testi alsam sonuc verir mi simdiden daha 1 hafta var

Bir hafta da cikmazsa moraliniz bozulmasin benim gorusum en az iki gun oncesi en iyisi....

sagliklihayat ayyyyyy inanmıyoruuuuum
Nasıl sevindim anlatamam
ben seni yeriiiiim yaaaa canım benim
görmeden tanımadan sevdikleriiiiiim Herkesin gönlüne göre olsun herşey inşallah
Allah tamamına erişmeyi nasip etsin sıkı sıkı tutunsun annesine inşallah
N Nazlim0634 azcık gaz olmadımı şimdi bu bize

Bu ayy aklımdan çıkardım
Gerçekten başardım yani çoğu zaman aklıma bile gelmiyordu
Ne azcık gazı baya gaz doldum yani
Takvime bile bakmamışım unutmuşum bakmayı
Sadehayat06 hamile olduğunu öğrenince direk takvimime baktım regle kaç gün var diye ayy nasıl sevindim anlatamam

Benim hiç haberim yok ne zaman regl ne zaman yumurtlama bende takvimden bir haber içimden gelmedi valla ovu testi bile almadım
Fanfinifinfonda yok
Bakalım canımcım hayırlısı evet evet ben demiştim sagliklihayat ya patlat bi haberde kendimize gelelim dedim geliriz artık azcık azcık gaza

Evet ya ihtiyacımız vardı böyle güzel habere
Çok iyi oldu moreller sıfırdı,sevindirdi
Motivasyon düşüktü hepimizin
Bu haberle toparlanırız diye düşünüyorum
Bayram dolayısıyla eşim evde
Yandı yine tütsüler
Ama ben yaklaşmadım benim kociş durmadı bu sefer
Bende pek yorgunum bu ara aklımdan çıktı hamilelik filan
Sadehayat06 hamilelik haberi üzerine sahalara döneceğiz hep birlikte
Hadi kızlar çalışmalara devam

Yaa canım bende sizi çok seviyorum ilk sizlere söyledim zaten heyecanımı sevincimi hep diyorum kendi kendime keske komşu falan olsaydık

Kız en iyi sen biliyorsun hep bu ay olumsuz düşündüm olmayacak nasıl olsa diye gelecek ay doktora giderim dedim.

Ovulasyonla 3 gün üstüste oldu ilişki onda tutmuş demekki.
Stres önemli derler ya belki de onun sebep vesile olmuştur kafama takmadğm için bu ay.

Darısı sizlere olsun inşallah hem de çabucak bu ay amiinnnn Allah ım

çalışın yani bacım ama relax diyelim

çatlamadan bir gün önce pik olmuşken çatlama günü ve ertesi günü değerlendirdik. Elhamdülillah ya kuzum Allah razı olsun

Olucak inşallah cnm inanıyorum ben en kısa zamanda. Benim mutluluğumla mutlu olmanız o kadar değerli ki tesekkür ederim canım

Tüm aşamalarda beraberdik cnm kaset testte kan testinde fln. Tek basıma çatlardım iyi ki soyledim kan sonucunu alana kadar inanamadı hep bir yoksa vardı eşimin kanı görünce rahatladık ikimizde cnm

Canım yak tütsüleri falan hadi kızlar ayağımı sürttüm hemen peşimsıra gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…