Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afferin size çalışkan çift
Biz bu tembellikle o oo oooo

Bir haber de sen patlatırsın inşallah kuzummm

Bir haber de sen patlatırsın inşallah kuzummm
Benim de hiç umudum yok
Olursa sevinirim
Olmazsa üzülmem modundayım
Yada kendimi kandırıyorum
Hayırlı zamanda olur inşallah
Ama sana ne kadar sevindim anlatamam
Yıllardır tanıdığım birisi yıllardır hamile kalmak istiyormuş gibi sanki
Şimdi de cinsiyeti merak sarar bizi
Tatlı bekleyişler bekliyor bizi

Canım ben de aynen oyle uzun zamandır sizi tanıyor gibiyim e yani en özel konularımızı yakınlara bile anlatamazken birbirimizle dertleştik konuştuk. İnşallah hayırlı zamanda çabucak sağlıkla olur. Sağlıkla ilerler de inşallah cinsiyet genelde 3 ay da belli olur. Ben şimdi kese ve kalp atısı beklicem heyecanla korkuyorum biraz daha minicik

karapisso kuzum gelll yeni haber var
Kız sen ne diyonnnnnn deliiiiiiii
Çok çok çok çok sevindim gızzzz gece gece sallamışun topiği, gözün aydın güzel geçsin her dönemin sağlıkla tamamına ersin...
Değerin kaç çıktı.
Bana güzel dileklerinİ yazan bebeğime dua eden herkesten Rabbim razı olsun. O güzel niyetlerinizi taaa kalbimde hissediyorum. İyiki varsınız. N neyb N Nazlim0634

Canım yaaa cok tatlısın değerim 40 küsür cıktı bugün bat günüm kasıklarım ağrıyo biraz ama iyiyim Elhamdulillah cok sağol kuzummm amin

Kızlar size de bilgi olsun bugün benim çatlamanın 11. Günü ve ovulasyon testi yaptım nasıl olsa var diye koyu çıktı gercekten. Bir kaç gün önce yapmıştım cok silik ti demekki idrarda kanda ovulasyonda hepsinde çıkıyor bu da fotosu

Canım yaaa cok tatlısın değerim 40 küsür cıktı bugün bat günüm kasıklarım ağrıyo biraz ama iyiyim Elhamdulillah cok sağol kuzummm amin
Ya nasıl mutlu oldum ama ya. Maşallah. Hadi bakalım bundan sonra kendine dikkat edeceksin. Allaha emanetsin. Darısı diğer Bekeleyen kızlara olsun Allahım amin.

Evet yavrum benimde böyle adete 4 gün kala silik çizgiyle öğrendim sonra ovu testimde pozitif çıktı. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.

Amiinnnn cnm sağol Allah razı olsun darısı önce diğer kızlara, kendini hazır hissedince de sana olsun. Cok öpüyorum seni

Gunaydin kızlar bugunde kırmızı şeridi gördüm artık uğraşmaktan beklemekten bugun itibari ile vazgeçtim.Allah istemiyorsa konu kapanmıştır.Allah herkesin istediği dileklerini en kisa sürede versin nasip değilmiş demekki.Hersey çabaya tabidir.....

Muhteşem bir haber tebrikler canım inş sağlıkla ilerler, çok sevindim senn adına, ovulasyon testleri vesilen oldu bak
Kızlar Benim bayram günü kanamam oldu,bayramı acilde geçirdik, bi iğne vuruldum, progestan kullanmaya başladım ve sürekli yatıyorum, dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Gerçekten mi ne oluyor yaa çok üzüldüm canım benim hepinize bol bol dua edeceğim inslahh
Kızlar biriniz sevindirici haber verdiğin de seviniyorum hemde nasıl
Üzücü bir haber verdiğin de ise nasıl üzülüyorum
Sanki yıllardır yüz yüze görüşmüş gibi sanki tanıyorum sizi seviyorum sizi kızlar
Hamile olan bacılarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hamile kalmak isteyen bacılar sağlıkla tez zamanda hamile kalırız inşallah
Dualarım sizinle birbirimize çok dua edelim

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim gerçekten bizlere dua et hamislerin duası kabul olur

Yat kuzum dinlen benimle aynı haftada kanaman olmuş. 3 numarada foşur foşur kanamam oldu 12.haftada. hasatanede yattım tedavi gördüm. İğne ilaç derken korudu Rabbim. Seni çok iyi anlıyorum. Yanında kimseler varmı bakacak. İyi beslen dinlen üzülme. RABBİM KORUSUN MELEĞİNİ

Allah senide sevindirsin en kısa zamanda.

Geçmiş olsun canım inşallah Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…