Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki üşütmüş olabilirsin cnm bu kadar sancı olduğu için ama zamanlama olarak pik çatlama zamanı gibi de duruyo. Cok rahatsız değilsen değerlendir bence
Ayyy tebrikler çok sevindim ❤
sağol cnm hadi darısı sana olsun
Ben de haberlerimi vereyim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum değerlendirmeler tamam 3 tane yumurta saptadı doktorum beklemedeyim iğne yapalı 10 gün oldu test yapmak istiyorum ama korkuyoruuum
Bence için içini yiyeceğine sabah bir test yap kız

Canım inanki 20senedir çalıştım deli gibi gecem gunduzum belli degildi ara verdim ikinci olunca aman dedim yeter bu sefer çocuğumu kendim buyutucem ikisinede artik istediğim sekilde bakicam evet yaptimda ama üçüncüyü düşündüğüm gunden beri her ay bu üzüntüyü yaşamak beni iyice boğdu en iyisi kafami cok yoğun bir çalışma temposuna uydurup bunu kafamdan atmak eminim okuyanlar yada nebilim duyanlar Manyak heralde iki çocuğu var hala nediyor diyebilir kizim yasinda üniversiteyi kazandi gidecek oğlum 3.5yasinda kardesi olsun yalniz kalmasin yasitiyla daha iyi ilerisi icin .emin ol yasim 41 keske 4/5tane doğursaydım keşke simdi olmuyor okadar aydır deniyoruz her ay bu sefer kesin diyorum yok ya benim moralim bozuluyor esimde oyle ama o daha soğukkanlı en iyisi çalışmak evde kendimi dinliyorum hayatimda hic ovulasyon testi kullanmadım acaba dedim ama yok birde onun stresini cekemiycem

Canım basak 83 hamile olarak gördüm başka topikte ama mesaj atamadim bizim burda bilemedim nasıl atacağımı
Sen ismiyle soruyorsun ya istersen bi sor bizim listede ismi var
Evet bugünü değerlendirdik eşim erken geldi de

İnşallah hamilesindir
Bize de umut oluyorsunuz
Ne zaman kan vereceksin
Insallah canim valla kendimi heveslendirmek istemesemde hevesleniyorum galiba bu hafta testin koyulasmasini takip ederim haftaya kan veririm diyorum. Boylece cok sık hastaneye girmek zorunda kalmam

Yaparım yapmasına da çatlatma iğnesi sonucu etkiliyormuş 12 gün sonra yapmak lazımmış 2 gün daha sabredeceğim artık

Evet genel yorgunlukların var bide üstüne bu durum allah yardımcın olsun yardımcımjz olsun her konuda
Ya Ama sen yine Bir ovu testi alıp dene belki günü tutturamamışsındır

AA oyle mii süper Tmm cnm. Hadi bakim iyi yapmışsın biraz uzansaydın ama hemen kalkma duş için ben bu ay oyle yaptım dusumu sabah aldım
Canim simdi haberim oldu cidden cokk sevindim. Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi basip etsin bu arada kesin degil ama galiba ben de hamileyim
sağol cnm sana da hayırlı olsun yaa erkenden öğrenmişsin sende neyden şüphelendin test yaptın vaktin olunca anlat bari cnm

Merhaba canım çok teşekkür ederim. İnsallah seninde kızların olur kız çok farklı bir duygu. Aynen ya benimde bir oğlum olur insallah herşeyden önce sağlıkli olsunlar. Benim kızlar Biri 8 diğeri 6 yasinda. Bat 5 temmuz

Allah bağışlasın cnm inşallah hayırlısıyla olur evet kız yeğenlerim var cok güzel bir duygu. Erkekler de bir başka hal hareketleri tadarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…