- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.001
belki üşütmüş olabilirsin cnm bu kadar sancı olduğu için ama zamanlama olarak pik çatlama zamanı gibi de duruyo. Cok rahatsız değilsen değerlendir benceCanım benim bugün karnım şişti 9 aylık oldu sanki
Kasıklarım ağrıyor adım atamıyorum
Alt taraf çıkacak gibi sancıyor
Vallahi nefes aldırmadı bana bugün
Öldüm sancıdan yumurtlama sancısı mı bu ağrılar
Bu kadar sancım olmazdı normalde
Buna benzer oluyordu bu biraz fazlaca oldu
Reglime 11 gün var daha
sağol cnm hadi darısı sana olsunAyyy tebrikler çok sevindim ❤
Bence için içini yiyeceğine sabah bir test yap kızBen de haberlerimi vereyim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum değerlendirmeler tamam 3 tane yumurta saptadı doktorum beklemedeyim iğne yapalı 10 gün oldu test yapmak istiyorum ama korkuyoruuum
Canım inanki 20senedir çalıştım deli gibi gecem gunduzum belli degildi ara verdim ikinci olunca aman dedim yeter bu sefer çocuğumu kendim buyutucem ikisinede artik istediğim sekilde bakicam evet yaptimda ama üçüncüyü düşündüğüm gunden beri her ay bu üzüntüyü yaşamak beni iyice boğdu en iyisi kafami cok yoğun bir çalışma temposuna uydurup bunu kafamdan atmak eminim okuyanlar yada nebilim duyanlar Manyak heralde iki çocuğu var hala nediyor diyebilir kizim yasinda üniversiteyi kazandi gidecek oğlum 3.5yasinda kardesi olsun yalniz kalmasin yasitiyla daha iyi ilerisi icin .emin ol yasim 41 keske 4/5tane doğursaydım keşke simdi olmuyor okadar aydır deniyoruz her ay bu sefer kesin diyorum yok ya benim moralim bozuluyor esimde oyle ama o daha soğukkanlı en iyisi çalışmak evde kendimi dinliyorum hayatimda hic ovulasyon testi kullanmadım acaba dedim ama yok birde onun stresini cekemiycemSeni o kadar iyi anlıyorum ki açıkcası aynı git geller bekleyen herkeste oluyormuş
Benim Denemeler daha çok çok yeni Ama baktım olmuyor çalışcam kiii bende çalışmayı düşünmüyorum aslında ama..
Canım basak 83 hamile olarak gördüm başka topikte ama mesaj atamadim bizim burda bilemedim nasıl atacağımıbelki üşütmüş olabilirsin cnm bu kadar sancı olduğu için ama zamanlama olarak pik çatlama zamanı gibi de duruyo. Cok rahatsız değilsen değerlendir bence
sağol cnm hadi darısı sana olsun
Bence için içini yiyeceğine sabah bir test yap kız
Canim simdi haberim oldu cidden cokk sevindim. Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi basip etsinBir haber de sen patlatırsın inşallah kuzummm
İnşallah hamilesindirCanim simdi haberim oldu cidden cokk sevindim. Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi basip etsinbu arada kesin degil ama galiba ben de hamileyim
Insallah canim valla kendimi heveslendirmek istemesemde hevesleniyorum galibaİnşallah hamilesindir
Bize de umut oluyorsunuz
Ne zaman kan vereceksin
Yarin sabah umarim daha koyu cikar buraya da atarim goruntusunuİnşallah hamilesindir
Bize de umut oluyorsunuz
Ne zaman kan vereceksin
Hadi inşallahYarin sabah umarim daha koyu cikar buraya da atarim goruntusunu
Yaparım yapmasına da çatlatma iğnesi sonucu etkiliyormuş 12 gün sonra yapmak lazımmış 2 gün daha sabredeceğim artıkbelki üşütmüş olabilirsin cnm bu kadar sancı olduğu için ama zamanlama olarak pik çatlama zamanı gibi de duruyo. Cok rahatsız değilsen değerlendir bence
sağol cnm hadi darısı sana olsun
Bence için içini yiyeceğine sabah bir test yap kız
Evet genel yorgunlukların var bide üstüne bu durum allah yardımcın olsun yardımcımjz olsun her konudaCanım inanki 20senedir çalıştım deli gibi gecem gunduzum belli degildi ara verdim ikinci olunca aman dedim yeter bu sefer çocuğumu kendim buyutucem ikisinede artik istediğim sekilde bakicam evet yaptimda ama üçüncüyü düşündüğüm gunden beri her ay bu üzüntüyü yaşamak beni iyice boğdu en iyisi kafami cok yoğun bir çalışma temposuna uydurup bunu kafamdan atmak eminim okuyanlar yada nebilim duyanlar Manyak heralde iki çocuğu var hala nediyor diyebilir kizim yasinda üniversiteyi kazandi gidecek oğlum 3.5yasinda kardesi olsun yalniz kalmasin yasitiyla daha iyi ilerisi icin .emin ol yasim 41 keske 4/5tane doğursaydım keşke simdi olmuyor okadar aydır deniyoruz her ay bu sefer kesin diyorum yok ya benim moralim bozuluyor esimde oyle ama o daha soğukkanlı en iyisi çalışmak evde kendimi dinliyorum hayatimda hic ovulasyon testi kullanmadım acaba dedim ama yok birde onun stresini cekemiycem
AA oyle mii süper Tmm cnm. Hadi bakim iyi yapmışsın biraz uzansaydın ama hemen kalkma duş için ben bu ay oyle yaptım dusumu sabah aldımCanım basak 83 hamile olarak gördüm başka topikte ama mesaj atamadim bizim burda bilemedim nasıl atacağımı
Sen ismiyle soruyorsun yaistersen bi sor bizim listede ismi var
Evet bugünü değerlendirdik eşim erken geldi de
sağol cnm sana da hayırlı olsun yaa erkenden öğrenmişsin sende neyden şüphelendin test yaptın vaktin olunca anlat bari cnmCanim simdi haberim oldu cidden cokk sevindim. Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi basip etsinbu arada kesin degil ama galiba ben de hamileyim
Onu bilmiyordum cnm yani pozitif mi çıkartıyormuş işe bak. Az daha bekle bari oyle yaparsın cnm sabır etmek zor amaYaparım yapmasına da çatlatma iğnesi sonucu etkiliyormuş 12 gün sonra yapmak lazımmış 2 gün daha sabredeceğim artık
hayırlısı kuzum yaa her ay bizim değil mi nasıl olsa üzme canını
inanki Cook mutlu oldum canım iyileşmesine şükürler olsun o da olur inşallah anne sütü bile yeter ona merak etme cnm. Yaa cnm adete 2 gün var regl olacak gibiyim hayırlısı diyelim inşallah olur sağlıkla. Bu arada ovulasyon yaptım koyulaşmadı silik çıktı @hayathey yapmıştın ya cnm bugün benim 9. Gün galiba çatlama artık gelecek ay ovulasyon yapmicam tahmini tarihlerim belli gibi yumurtlamada
vayy be maşallah cnm ne güzel inşallah çifter çifter olur ben hiç bilmiyordum ilk kez senden duydum. Tesekkür ler bilgi için
Merhaba canım aramıza hoş geldin ay inşallah benim 2 kızım seninde oğlun olur tabi hayırlısıyla sağlıkla. Batın ne zaman ekleyeyim listemize. Bu arada kızçeler in kaç yasında
Allah bağışlasın cnm inşallah hayırlısıyla olurMerhaba canım çok teşekkür ederim. İnsallah seninde kızların olur kız çok farklı bir duygu. Aynen yabenimde bir oğlum olur insallah herşeyden önce sağlıkli olsunlar. Benim kızlar Biri 8 diğeri 6 yasinda. Bat 5 temmuz
Allah razı olsun canım darısı başına olsunHayırlı olsun cnm çok sevindim
Canım daha var bekleyelim belli olmaz negatif bile olsa yeni aya umut var diyelim inşallah üzülmeNEGATİF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?