Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha var bekleyelim belli olmaz negatif bile olsa yeni aya umut var diyelim inşallah üzülme
İlk kez ovu testi kullanmıştım pikle birlikte 3 günü değerlendirdik olacağından emindim bozuldum tek çizgi görünce

kahvecibaby bayram bitti gidecekmisin bugun kontrole , güzel haberler bekliyorum.
sagliklihayat sende bugun tekrar kan vercekmisin ?
Diğer kızlar öpüyorum
Bütün geçmişi okuyamadım ama herşey yolunda değilmi?
Bat bekleyen kimler var ?
Hadi patlatın bi bomba konu Sahibesi gibi

Malesef bata 3 gün var test negatif çıktı

Saol canım dualarınızı eksik etmeyin, annemlerin yanındayım çok şükür yatıyorum hep

Evet evet
Hemen kalkmadım uzandım hemen duşda almadım
Canım ben 3 aydır takip ediyorum regl günümden itibaren sayarsak 12. Gün ağrılarım oluyor
Bu ay 14. Güne denk geldi
Kız dün çok ağrım vardı adım atamadım
Birde sana ne soracağım regl bittikten 1 hafta sonra 2 aydır karın yan boşluklarım ağrıyor kist filan olabilirmi spiral çıktıktan sonra oldu
Bu ay regl olduktan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ağrılar devam ederse

İlk kez ovu testi kullanmıştım pikle birlikte 3 günü değerlendirdik olacağından emindim bozuldum tek çizgi görünce
oyle oluyor insan hemen ilk denemede olacak sanıyor olsun ama cnm moral bozmak yok benim ovulasyon 2. Denemede oldu. Aynı tarihte de yumurtlamadım hatta
tatlımmm selamm nasılsın ne var ne yok bizim ev çamaşır toz durumda Hiiç yapasım da yok bugün biraz yapıcam bayramda pek evde yoktuk. Bir daha kan vermem canım düşünmüyorum. Bebiş büyüsün inşallah direk kalp atısına giderim kısmetse. Virüsten de korkuyorum
Canım benim bat yarın evet bakalım İnşaAllah hayırlısı
hadi inşallah cnm test yaparsan haber ver dua edicem
Canım gecen aylar da sen sancın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam.
Açıkçası bende oyle bir sey olmadı spiral rahimle alakalı çünkü.yine de devam ederse bir doktora sormakta fayda var. Ben atlet giymezsem yanlarım ağrır hemen sancılanırım çocuk gibi. İnşallah bu ay tutunmuştur

Evet ya 3.lerde insan daha sabırlı oluyor. Ben kan bile vermemiştim. Direk kese ve yok sacı dördü gidince. Baya beklemiştim.

Benim bebeğim iyleşti ama huyu değişti anne anne 7/ 24 anne... Düm eşim dışarı çıkardı iş güç yapabildim. Yoksa ne mümkün. Yemek yiyemiyorum. Rabbim Son 9 ayİda daha güzel geçirmeyi nasip etsin. 2 yasa 9 ay kaldı
4.çoçuk meselesi kapandı bu kız sağolsun ağzımızı yaktı

:)) canim benim suphem yoktu da zaten adetten 1 hafta once baslamistim testlere dun gorundu dun yine koyu degil silik diye acaba demistim ama bugun yeniledim testi ve daha koyu cok sukur rabbime tum isteyenlere nasip olsun bu ay ugurlu olsun insallah belirtileri gun gun yazmistim buraya gecireyim belki birine faydasi olur

Belirtiler

18 temmuz adetimin son gunu, uygulamanin hesabina gore yumurtlama tarihi 24 temmuz (bence erken yumurtlamis olabilirim)
19 temmuz adet bitiminden 1 gun sonra: seffaf yogun akinti
20 temmuz: yine yogun akinti ve ara ara sol kasik agrisi
21 temmuz: orta siddette karin agrisi
22 temmuz: daha siddetli ara ara adet olacakmis gibi karin agrisi az akinti
23 temmuz: daha uzun suren adet sancisi gibi katin agrisi ve sag kasikta sizlama
24 temmuz: karinda az sislik ve gaz
25 temmuz: sol kasiktan bacaga vuran agri ve karnin alt tarafinda ara ara sizlama
26 temmuz: belirti yok
27 temmuz: sut gibi beyaz az miktar akinti
28 temmuz: sol kasikta batma, karin agrisi, baca vuran bel agrisi, hafif sari akinti 1 kere
30 temmuz: sut gibi kivamsiz akinti ve sarimsi su gibi akinti yogun
31 temmuz: su gibi beyaz yogun akinti devam. belimin altinda bacagima dogru agri
3 agustos: bir sag bir sol kasikta agri, az miktar yine akinti ama su gibi degil koyu

Canim benim gun gun girdigim belirtiler bunlar. Bunlarin haricinde ben kahveyi asiri severim ama 5-6 gundur ictikten sonra bi bulanti hissediyorum bir de sol goguste hassasiyet vardi sizliyordu 1 haftadir. benim notlarim bu. Umarim yardimi olur

diş cıkarıyor da olabilir kuzucuk yaa daha çok değişir huyu suyu cnm bir de benimkiler de oyleydi büyüdükçe eziyet ediyorlar anneye. Oğlum hala yanımda yatmaya çalışır her gece götürürüz yine gelir hem daralıyoz hem sıcak sütten kesince düşünürsün belki küçük çünkü sana cok ihtiyacı var su an
Yaptim canim daha koyu
Ooo kız sen hamişsin bence git kan ver artık gayet belli benimkinden koyu demekki erken yumurtladin muhtemel 80-100 cıkar bence cok silik değil. Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm kan verirsen haber ver uğra buralara Aaa

Son düzenleme:
Evet diş çıkardı 2 tane üst. İki tane altta görünüyor
Evlatlar ahhh ana kuzuları. Dün kızlarımı uyuttum oğlum hemen yanım uzan annem dedi.. ellerin gül kokuyor sen benim annemsin öpüp uyudu. 7 yaşında ama ben hep uyumadan önce yanında olurum varlığım yetiyor namaz kılsam bile ordaysam rahat dalıyor uykuya. Şükür sebeplerimiz...

Maşallah valla ne varsa yazmışsın bu ağrıları ben de yasadım ama kesin regl ağrısı diye düşündüm. Sadece bende yumurtlamanın 6. Günü kan geldi. Ona da ihtimal vermedim. Cnm sen o akıntı olduğu şeffaf zaman yumurtlamışsındır zaten erkenden program bilemez ovulasyonla bile yaptığımda bir ay diğerini tutmadı birinde erken birinde geç yumurtlama yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…