Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy nasıl duygulandım yaa can bunlar can iyi ki olmuşlar

Evet bugun daha koyu Tamam canim 1 hafta beklemeyi dusunuyorum kan icin. Kandan sonra degerimi yazarim kana kadar da testle koyulasmayi takip edicem

Ben de oyle dusunuyorum yoksa bata 3 gun var bugun henuz ogrenemezdim gibi geliyo evet herbiseyi uygulamaya girdim nolur nolmaz belki lazim olur diye girerken usutmus olabilirim diye kendimi heveslendirmiyodum ama hamilelikmis sanirim

Canım benim kıyamam hem bebeğine hemde sana
Rabbim yardımcın olsun
Benim oğlumun bebekliği bizi mahvetmişti
Eşimde tövbe etmişti
Bebek konusunu açlınca ya oğlumuz gibi olursa diyordu
Yok diyordu çok uykusuz kaldık geceleri uyutmazdı
Hala inatlık var oğluşum da
Ama insan unutuyor
Belki sizin fikrinizde değişir
Bence değişir

Tebrik ederim sıkı sıkı tutunur inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar merhaba benim de bir oğlum var inşallah 2. Sini istiyoruz bu ay olmadı bakalım ağustosta ne olacak ovulasyon testi aldım internetten onu bekliyorum. Bu arada bat tarihim 31.08 hayırlısıyla inşallah görürüz çift çizgileri...

Bir de etrafımda 2. Çocuğuna hamile kalamayan çok fazla ya bende korkuyorum

Son düzenleme:
Kendimi zor tutuyorum zaten ben de ama haftaya kadar sabrediim dedim. Belli olmaz bana kanda gormeden rahatlayamam 1 haftaya kalmaz yaptirabilirim
cnm yumurtlama tarihini biliyor musun sen peki benim çatlamadan sonraki 9. Gün pozitif çıktı normal kaset testle. Sonra 10. Gün kanda çıktı. Sonuçta önce kana karısıyor. Amaan kan ver de rahatla cnm sonra kendine kendine büyüyecek inşallah. Ben 6 haftalık olunca muhtemelen Dr. A giderim. Bir daha ölçtürmem Allah a tam tevekkül
Kız canooo listeye ekle hamişleri unutma ilstede bol bol hamiş olsun

Bende olacak mıyım bakalım nasip 'olacak mı
Ayy ekledim ekledim sıradakileri de sabırsızlıkla bekliyorum. Haa bir de benim eşim bir ara keçi boynuzu özü, sonra da keçi boynuzu u kaynatıp suyunu içmişti cnm belki faydası olmuştur aklında bulunsun
Merhaba canım benim aramıza hoş geldin aksine ben ikinci cocuğuma ilk ve tek ilişki denemesiyle hamile kalmıştım. Şimdi 3. Yedi ay sürdü ama oldu Elhamdülillah. Senin de en kısa zamanda hayırla olur umarım. Oğlun kaç yaşında. Listeye ekleyeyim mi senide ilk sayfamızdaki

Eşim diyorki öyle seylere
Teşekkür ederim canım aklımda bulunsun içiririm eşime
Sırada kim olacak bende merak ediyorum

Olur canım inşallah bu sayfa uğurlu gelir
Oğlum 3 yaşında kardeşi gelirse inşallah seneye aralarında 4 yaş olacak bakalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…