- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.041
Ayyy nasıl duygulandım yaa can bunlar can iyi ki olmuşlarEvet diş çıkardı 2 tane üst. İki tane altta görünüyor
Evlatlar ahhh ana kuzuları. Dün kızlarımı uyuttum oğlum hemen yanım uzan annem dedi.. ellerin gül kokuyor sen benim annemsin öpüp uyudu. 7 yaşında ama ben hep uyumadan önce yanında olurum varlığım yetiyor namaz kılsam bile ordaysam rahat dalıyor uykuya. Şükür sebeplerimiz...
Evet bugun daha koyudiş cıkarıyor da olabilir kuzucuk yaa daha çok değişir huyu suyu cnm bir de benimkiler de oyleydi büyüdükçe eziyet ediyorlar anneye. Oğlum hala yanımda yatmaya çalışır her gece götürürüz yine gelir hem daralıyoz hem sıcak
Ooo kız sen hamişsin bence git kan ver artık gayet belli benimkinden koyu demekki erken yumurtladin muhtemel 80-100 cıkar bence cok silik değil. Hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnmkan verirsen haber ver uğra buralara Aaa
Evet canim bin sukur2.ay demi bu ay.
Bekletmedi rabbim senide çok mutlu oldum. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
Ben de oyle dusunuyorum yoksa bata 3 gun var bugun henuz ogrenemezdim gibi geliyoMaşallah valla ne varsa yazmışsın bu ağrıları ben de yasadım ama kesin regl ağrısı diye düşündüm. Sadece bende yumurtlamanın 6. Günü kan geldi. Ona da ihtimal vermedim. Cnm sen o akıntı olduğu şeffaf zaman yumurtlamışsındır zaten erkenden program bilemez ovulasyonla bile yaptığımda bir ay diğerini tutmadı birinde erken birinde geç yumurtlama yaşadım
Kendimi zor tutuyorum zaten ben de ama haftaya kadar sabrediim dedim. Belli olmaz bana kanda gormeden rahatlayamam 1 haftaya kalmaz yaptirabilirim
Canım benim kıyamam hem bebeğine hemde sanaEvet ya 3.lerde insan daha sabırlı oluyor. Ben kan bile vermemiştim. Direk kese ve yok sacı dördü gidince. Baya beklemiştim.
Benim bebeğim iyleşti ama huyu değişti anne anne 7/ 24 anne... Düm eşim dışarı çıkardı iş güç yapabildim. Yoksa ne mümkün. Yemek yiyemiyorum. Rabbim Son 9 ayİda daha güzel geçirmeyi nasip etsin. 2 yasa 9 ay kaldı
4.çoçuk meselesi kapandı bu kız sağolsun ağzımızı yaktı
Canooooo hamilesinnnnYaptim canim daha koyu
Insallahhh ugurlu oldu bu ayCanooooo hamilesinnnn
Çok sevindim canım
Çift çizgiyi görmek ne kadar güzel
Bizim listedeki herkes sırayla hamiş olacak demedi demeyin
Kız canooo listeye ekle hamişleri unutma ilstede bol bol hamiş olsun
Tabiki tatlım hemen yazarım. Allah-u teala razı olsunhadi inşallah cnm test yaparsan haber ver dua edicem
Tebrik ederim sıkı sıkı tutunur inşallah sağlıkla alırsın kucağına:)) canim benim suphem yoktu da zaten adetten 1 hafta once baslamistim testlere dun gorundudun yine koyu degil silik diye acaba demistim ama bugun yeniledim testi ve daha koyu cok sukur rabbime tum isteyenlere nasip olsun bu ay ugurlu olsun insallah belirtileri gun gun yazmistim buraya gecireyim belki birine faydasi olur
Amin canim insallahhTebrik ederim sıkı sıkı tutunur inşallah sağlıkla alırsın kucağına
İnşallah inşallahAmin canim insallahh
Evet canimİnşallah inşallah
Yanlış hatırlamıyorsam Canım bir tane oğlun vardı demi
Bu ikinci olacak
Insallahhh senin adinin yaninda da bu ay listeye hamis diye eklensinKız canooo listeye ekle hamişleri unutma ilstede bol bol hamiş olsun
Bende olacak mıyım bakalım nasip 'olacak mı
cnm yumurtlama tarihini biliyor musun sen peki benim çatlamadan sonraki 9. Gün pozitif çıktı normal kaset testle. Sonra 10. Gün kanda çıktı. Sonuçta önce kana karısıyor. Amaan kan ver de rahatla cnm sonra kendine kendine büyüyecek inşallah. Ben 6 haftalık olunca muhtemelen Dr. A giderim. Bir daha ölçtürmem Allah a tam tevekkülKendimi zor tutuyorum zaten ben de ama haftaya kadar sabrediim dedim. Belli olmaz bana kanda gormeden rahatlayamam 1 haftaya kalmaz yaptirabilirim
Ayy ekledim ekledim sıradakileri de sabırsızlıkla bekliyorum. Haa bir de benim eşim bir ara keçi boynuzu özü, sonra da keçi boynuzu u kaynatıp suyunu içmişti cnm belki faydası olmuştur aklında bulunsunKız canooo listeye ekle hamişleri unutma ilstede bol bol hamiş olsun
Bende olacak mıyım bakalım nasip 'olacak mı
Merhaba canım benim aramıza hoş geldin aksine ben ikinci cocuğuma ilk ve tek ilişki denemesiyle hamile kalmıştım. Şimdi 3. Yedi ay sürdü ama oldu Elhamdülillah. Senin de en kısa zamanda hayırla olur umarım. Oğlun kaç yaşında. Listeye ekleyeyim mi senide ilk sayfamızdakiKızlar merhaba benim de bir oğlum var inşallah 2. Sini istiyoruz bu ay olmadı bakalım ağustosta ne olacak ovulasyon testi aldım internetten onu bekliyorum. Bu arada bat tarihim 31.08 hayırlısıyla inşallah görürüz çift çizgileri...
Bir de etrafımda 2. Çocuğuna hamile kalamayan çok fazla ya bende korkuyorum
Teşekkür ederim canım aklımda bulunsun içiririm eşimecnm yumurtlama tarihini biliyor musun sen peki benim çatlamadan sonraki 9. Gün pozitif çıktı normal kaset testle. Sonra 10. Gün kanda çıktı. Sonuçta önce kana karısıyor. Amaan kan ver de rahatla cnm sonra kendine kendine büyüyecek inşallah. Ben 6 haftalık olunca muhtemelen Dr. A giderim. Bir daha ölçtürmem Allah a tam tevekkül
Ayy ekledim ekledim sıradakileri de sabırsızlıkla bekliyorum. Haa bir de benim eşim bir ara keçi boynuzu özü, sonra da keçi boynuzu u kaynatıp suyunu içmişti cnm belki faydası olmuştur aklında bulunsun
Merhaba canım benim aramıza hoş geldin aksine ben ikinci cocuğuma ilk ve tek ilişki denemesiyle hamile kalmıştım. Şimdi 3. Yedi ay sürdü ama oldu Elhamdülillah. Senin de en kısa zamanda hayırla olur umarım. Oğlun kaç yaşında. Listeye ekleyeyim mi senide ilk sayfamızdaki
Olur canım inşallah bu sayfa uğurlu gelircnm yumurtlama tarihini biliyor musun sen peki benim çatlamadan sonraki 9. Gün pozitif çıktı normal kaset testle. Sonra 10. Gün kanda çıktı. Sonuçta önce kana karısıyor. Amaan kan ver de rahatla cnm sonra kendine kendine büyüyecek inşallah. Ben 6 haftalık olunca muhtemelen Dr. A giderim. Bir daha ölçtürmem Allah a tam tevekkül
Ayy ekledim ekledim sıradakileri de sabırsızlıkla bekliyorum. Haa bir de benim eşim bir ara keçi boynuzu özü, sonra da keçi boynuzu u kaynatıp suyunu içmişti cnm belki faydası olmuştur aklında bulunsun
Merhaba canım benim aramıza hoş geldin aksine ben ikinci cocuğuma ilk ve tek ilişki denemesiyle hamile kalmıştım. Şimdi 3. Yedi ay sürdü ama oldu Elhamdülillah. Senin de en kısa zamanda hayırla olur umarım. Oğlun kaç yaşında. Listeye ekleyeyim mi senide ilk sayfamızdaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?