- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #2.981
Allah razı olsun canımAllah senide sevindirsin en kısa zamanda.
Seninde bizim için yerin ayrı canoKız sen ne diyonnnnnn deliiiiiiii
Çok çok çok çok sevindim gızzzz gece gece sallamışun topiği, gözün aydın güzel geçsin her dönemin sağlıkla tamamına ersin...
Değerin kaç çıktı.
Bana güzel dileklerinİ yazan bebeğime dua eden herkesten Rabbim razı olsun. O güzel niyetlerinizi taaa kalbimde hissediyorum. İyiki varsınız. N neybN Nazlim0634
Aman aman dikkat et canım dinlen Allah esirgesinMuhteşem bir haber tebrikler canım inş sağlıkla ilerler, çok sevindim senn adına, ovulasyon testleri vesilen oldu bak
Kızlar Benim bayram günü kanamam oldu,bayramı acilde geçirdik, bi iğne vuruldum, progestan kullanmaya başladım ve sürekli yatıyorum, dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Vazgeç vazgeç daha iyiGunaydin kızlar bugunde kırmızı şeridi gördüm artık uğraşmaktan beklemekten bugun itibari ile vazgeçtim.Allah istemiyorsa konu kapanmıştır.Allah herkesin istediği dileklerini en kisa sürede versin nasip değilmiş demekki.Hersey çabaya tabidir.....
Dimi dimiSen de benim gibi umutsuzsun ya bu ay cnm sana da süpriz olur inşallahhhjkız bir de sen demiştin bana patlat bir haber diye o zaman ah keske nerdeee zor bacım dedim içimden
Canım olmuyor 9agustos bat benim bugun erkenden geldi yoruldum birde is teklifi aldim en iyisi calismaya baslamak aslinda evimde çolugum cocugumla artik çalışmayı dusunmeden bir hayat istiyordum ama bu durum beni cok yordu kafama takip duruyordum simdi calisirsam bu olaydanda artik uzaklasirim diye dusunuyorum sabır gosteriyorum ama nasip degil demekki....C
Vazgeç vazgeç daha iyi
Kafa boşalınca geliyor bu sıpalar zaten
Ama vazcaymak yok buraya Boş giren Dolu çıkar dedik bir kere
canım üzme kendini bende artık olmayacak doktora gidicem dediğim ay oldu bak. Dene değerlendir ama takma nasıl olsa olmaz diye düşünmek iyi oluyo. İnşallah en kısa zamanda tüm liste hamiş olucak Allah ın izniyleGunaydin kızlar bugunde kırmızı şeridi gördüm artık uğraşmaktan beklemekten bugun itibari ile vazgeçtim.Allah istemiyorsa konu kapanmıştır.Allah herkesin istediği dileklerini en kisa sürede versin nasip değilmiş demekki.Hersey çabaya tabidir.....
Allah razı olsun canım benim. Üzüldüm yaa bak benimde ilk bebeğimde kanamam olmuştu senin haftalarda bebeğin kesesi kanamış 5 ay neredeyse sabah akşam fitil şeklinde progestan kullanmıştım Allah a şükür birsey olmadı sağlıklı evladım. İlla ki bir korku yaşıyoruz her gebelikte Rabbim korur sen dua et bol bol kendine iyi bak kuzumMuhteşem bir haber tebrikler canım inş sağlıkla ilerler, çok sevindim senn adına, ovulasyon testleri vesilen oldu bak
Kızlar Benim bayram günü kanamam oldu,bayramı acilde geçirdik, bi iğne vuruldum, progestan kullanmaya başladım ve sürekli yatıyorum, dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Sağolasın canım Allah razı olsun etmezmiyim dua hep aklımdasınız inşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla verir RabbimGözün aydın canımAllah sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim gerçekten bizlere dua et hamislerin duası kabul olur
Oo güzel haber maşallah cok sevindimKozlaaar nasılsınız? ben bir ordayım bir burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
bu arada 2 gündür kanama leke vs gelmiyoracaba içerde neler var merakla bekliyorum
Çok iyi olmuş sevindim senin adına bol bol yüzUmar
Dimi dimi
ufak ufak çalışmalar oldu bizdede ama dün Ani Bir kararla yazlık bir yerlere kaçtık denize girip çıkıyoruz denizden çıktıktan sonra Afedersiniz içimden sular çıkıyor
Tamda yumurtlama zamanlarım heralde akıntılar o yönde
yok bacım biz bu işi beceremiycez
Canım benim bugün karnım şişti 9 aylık oldu sankiOo güzel haber maşallah cok sevindim
Ne kadar güzel haber verdin canım sağlıkla kucağına al bebişiniKozlaaar nasılsınız? ben bir ordayım bir burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
bu arada 2 gündür kanama leke vs gelmiyoracaba içerde neler var merakla bekliyorum
Ayyy tebrikler çok sevindimN neyb cnm uyanıksan baksana kız gördüğümü görüuon mu. Bana mı öyle geldi Eki Görüntüle 2670068 Eki Görüntüle 2670069 Eki Görüntüle 2670070
Ben de haberlerimi vereyim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum değerlendirmeler tamam 3 tane yumurta saptadı doktorum beklemedeyim iğne yapalı 10 gün oldu test yapmak istiyorum ama korkuyoruuum
[/QUOTE
Güzel haberler ver canım
Hamilelik haberleri alınca o kadar mutlu oluyorum motivasyonum yükseliyor
Güç geliyor bana
Test yaparsan haber ver canım
şimdi eve dönüyoruz öyle 2 günlük kaçamak oldu iyi olduÇok iyi olmuş sevindim senin adına bol bol yüz
Kız benim de karnım şişti bugün nefes alamiyorum kasık ağrısı öldürdü beni özelllikle de sol taraf afedersin altıma vuruyor sancı
Yumurtlama belirtisimi bunlar
Ay hadi inşallah beybisi bi tanede sen patlat haberBen de haberlerimi vereyim klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum değerlendirmeler tamam 3 tane yumurta saptadı doktorum beklemedeyim iğne yapalı 10 gün oldu test yapmak istiyorum ama korkuyoruuum
İnşallah herşey yolundadır ya haber ver mutlaka merak ediyoruz senin olayı kal sağlıcakla canoKozlaaar nasılsınız? ben bir ordayım bir burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki açıkcası aynı git geller bekleyen herkeste oluyormuşCanım olmuyor 9agustos bat benim bugun erkenden geldi yoruldum birde is teklifi aldim en iyisi calismaya baslamak aslinda evimde çolugum cocugumla artik çalışmayı dusunmeden bir hayat istiyordum ama bu durum beni cok yordu kafama takip duruyordum simdi calisirsam bu olaydanda artik uzaklasirim diye dusunuyorum sabır gosteriyorum ama nasip degil demekki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?