Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde bizim için yerin ayrı cano

Aman aman dikkat et canım dinlen Allah esirgesin

C
Vazgeç vazgeç daha iyi
Kafa boşalınca geliyor bu sıpalar zaten
Ama vazcaymak yok buraya Boş giren Dolu çıkar dedik bir kere

Umar
Sen de benim gibi umutsuzsun ya bu ay cnm sana da süpriz olur inşallahhhj kız bir de sen demiştin bana patlat bir haber diye o zaman ah keske nerdeee zor bacım dedim içimden
Dimi dimi
ufak ufak çalışmalar oldu bizdede ama dün Ani Bir kararla yazlık bir yerlere kaçtık denize girip çıkıyoruz denizden çıktıktan sonra Afedersiniz içimden sular çıkıyor
Tamda yumurtlama zamanlarım heralde akıntılar o yönde
yok bacım biz bu işi beceremiycez

C

Vazgeç vazgeç daha iyi
Kafa boşalınca geliyor bu sıpalar zaten
Ama vazcaymak yok buraya Boş giren Dolu çıkar dedik bir kere
Canım olmuyor 9agustos bat benim bugun erkenden geldi yoruldum birde is teklifi aldim en iyisi calismaya baslamak aslinda evimde çolugum cocugumla artik çalışmayı dusunmeden bir hayat istiyordum ama bu durum beni cok yordu kafama takip duruyordum simdi calisirsam bu olaydanda artik uzaklasirim diye dusunuyorum sabır gosteriyorum ama nasip degil demekki....

canım üzme kendini bende artık olmayacak doktora gidicem dediğim ay oldu bak. Dene değerlendir ama takma nasıl olsa olmaz diye düşünmek iyi oluyo. İnşallah en kısa zamanda tüm liste hamiş olucak Allah ın izniyle
Allah razı olsun canım benim. Üzüldüm yaa bak benimde ilk bebeğimde kanamam olmuştu senin haftalarda bebeğin kesesi kanamış 5 ay neredeyse sabah akşam fitil şeklinde progestan kullanmıştım Allah a şükür birsey olmadı sağlıklı evladım. İlla ki bir korku yaşıyoruz her gebelikte Rabbim korur sen dua et bol bol kendine iyi bak kuzum
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim gerçekten bizlere dua et hamislerin duası kabul olur
Sağolasın canım Allah razı olsun etmezmiyim dua hep aklımdasınız inşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla verir Rabbim

Çok iyi olmuş sevindim senin adına bol bol yüz
Kız benim de karnım şişti bugün nefes alamiyorum kasık ağrısı öldürdü beni özelllikle de sol taraf afedersin altıma vuruyor sancı
Yumurtlama belirtisimi bunlar

Oo güzel haber maşallah cok sevindim
Canım benim bugün karnım şişti 9 aylık oldu sanki
Kasıklarım ağrıyor adım atamıyorum
Alt taraf çıkacak gibi sancıyor
Vallahi nefes aldırmadı bana bugün
Öldüm sancıdan yumurtlama sancısı mı bu ağrılar
Bu kadar sancım olmazdı normalde
Buna benzer oluyordu bu biraz fazlaca oldu
Reglime 11 gün var daha

Kozlaaar nasılsınız? ben bir ordayım bir burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
bu arada 2 gündür kanama leke vs gelmiyor acaba içerde neler var merakla bekliyorum
Ne kadar güzel haber verdin canım sağlıkla kucağına al bebişini
Çok sevindim perşembe gidecektin demi doktora
Hadi güzel haberlerle gel

Biyokimyasal gebelik yaşadığım için geçen ay 1 gün bile geçse gel dedi tedbir olarak geçsin tek gitmedi koleeey

şimdi eve dönüyoruz öyle 2 günlük kaçamak oldu iyi oldu
Deniz olayı umarım içeriyi etkileyen bir durum değildir
benim yumurtlamaDa başlıyormuş meme hassasiyet hafif sancılar Falan
Kendimizi takip etmdiğimiz içİn hiç bilmiyozki

Seni o kadar iyi anlıyorum ki açıkcası aynı git geller bekleyen herkeste oluyormuş
Benim Denemeler daha çok çok yeni Ama baktım olmuyor çalışcam kiii bende çalışmayı düşünmüyorum aslında ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…