- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.061
Canim ben kesin bilmiyorum uygulamaya gore 24 temmuzcnm yumurtlama tarihini biliyor musun sen peki benim çatlamadan sonraki 9. Gün pozitif çıktı normal kaset testle. Sonra 10. Gün kanda çıktı. Sonuçta önce kana karısıyor. Amaan kan ver de rahatla cnm sonra kendine kendine büyüyecek inşallah. Ben 6 haftalık olunca muhtemelen Dr. A giderim. Bir daha ölçtürmem Allah a tam tevekkül
Ayy ekledim ekledim sıradakileri de sabırsızlıkla bekliyorum. Haa bir de benim eşim bir ara keçi boynuzu özü, sonra da keçi boynuzu u kaynatıp suyunu içmişti cnm belki faydası olmuştur aklında bulunsun
Merhaba canım benim aramıza hoş geldin aksine ben ikinci cocuğuma ilk ve tek ilişki denemesiyle hamile kalmıştım. Şimdi 3. Yedi ay sürdü ama oldu Elhamdülillah. Senin de en kısa zamanda hayırla olur umarım. Oğlun kaç yaşında. Listeye ekleyeyim mi senide ilk sayfamızdaki
Amiin çok teşekkür ederim canim. Beni eklemeyi unutmus sunuz sanırımAllah bağışlasın cnm inşallah hayırlısıyla olurevet kız yeğenlerim var cok güzel bir duygu. Erkekler de bir başka hal hareketleri tadarsın inşallah
Değişir diyorsan :)Canım benim kıyamam hem bebeğine hemde sana
Rabbim yardımcın olsun
Benim oğlumun bebekliği bizi mahvetmişti
Eşimde tövbe etmişti
Bebek konusunu açlınca ya oğlumuz gibi olursa diyordu
Yok diyordu çok uykusuz kaldık geceleri uyutmazdı
Hala inatlık var oğluşum da
Ama insan unutuyor
Belki sizin fikrinizde değişir
Bence değişir
Canım sen çok iyi niyetli bir insansın hissediyorum bunuDeğişir diyorsan :)
İnanıyorum
Ve inşallah bu bebeğin sakin uykulu gazsız olr. Amin
yani bende merak ediyorum aslında N neyb gibi de geliyo içime inşallah sen de diğer kızlar da olur cnmEşim diyorki öyle seylere
Teşekkür ederim canım aklımda bulunsun içiririm eşime
Sırada kim olacak bende merak ediyorum
Tmm cnm eklerim şimdi inşallah bence güzel yas aralığı daha da açılmaması iyi. İnşallah hepimize uğurlu gelsinOlur canım inşallah bu sayfa uğurlu gelir
Oğlum 3 yaşında kardeşi gelirse inşallah seneye aralarında 4 yaş olacak bakalım hayırlısıyla
Canim ben kesin bilmiyorum uygulamaya gore 24 temmuzdogruysa benim de 9. Gun normal testte cikmis oluyo. Yok 1 hafta bekleyemiicem kan icin sanirim ben de yaptiririm
Amiin çok teşekkür ederim canim. Beni eklemeyi unutmus sunuz sanırım
Benim oğlanların biri ben biri babası bakalım bu minik kime benzeyecekCanım sen çok iyi niyetli bir insansın hissediyorum bunu
İnşallah dediğin gibi olur sakin uykulu bir bebek ohhhh ne güzel ☺☺
Birde ben ne istiyorum
Oğlum aynı baba kopyası
Kızım kimseye benzemiyorherkes diyor zaten bu kime benziyor diye
Dua ediyorum ilk önce Rabbimden hayırlısını istiyorum sonra
Bana benzesin diye de dua ediyorum
Annesine benzeyenlere öyle imreniyorum ki
Haaa bu arada bende çirkin bir hatun değilim
Benzerse iyi olur
Allah daha da iyi etsin cnm pıt pıt tekmeler göndersin inşallah annesinekarapisso canım benim cuma günü gidiyorum doktora doktorum öyle dedi bakalım.. kanama gelmeyince kendimi hamile gibi hissediyorum şuan mutluyum yani Hayırlı ve sağlıklı olsun inşAllah cümlemizin bebekleri
benim oğlum beni çok yormadı inşAllah kardeşleri de abisi gibi olur
İnşallah çift çizgiyi görürsünİki üç gün içinde test yapmayı düşünüyorum inşallah
Yanlış göstermiş olsa bariBen erken gebelik testi yaptım damaalesef nasip olmadı yine
Anammmm bizim listede benden başka herkes hamile yaBenim oğlanların biri ben biri babası bakalım bu minik kime benzeyecekeminim oylesindir cnm maşallah sana görmeden
Anammmm bizim listede benden başka herkes hamile ya
Bi bakıyım dedim şu hamişlere liste dolmuş kabarmış gitmiş
Hamile kalmak isteyen bacılar arkadaşlar bize takılın
Listeye adınızı yazdırmanız yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelir
Hadi bakalım inşallah benimde adım yeni yazıldı bana da uğur getirsinAnammmm bizim listede benden başka herkes hamile ya
ay inşallah pozitif okurİki üç gün içinde test yapmayı düşünüyorum inşallah
hemen olumsuz düsünme cnm bekleyelimBen erken gebelik testi yaptım damaalesef nasip olmadı yine
Anammmm bizim listede benden başka herkes hamile ya
inşallah en kısa zamanda cnmHadi bakalım inşallah benimde adım yeni yazıldı bana da uğur getirsin
ben gecen aydan beri kullanıyorum canım folik asit vitamin karısımıBu arada folik asit yada vitamin gibi takviyelere başladınız mı
Hayırlı olsun aman kan vermeyi ihmal etmeyinYaptim canim daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?