- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.261
Aferinnn size çalışın çalışınSelam canlar
Ay size anlatmam gereken baya şey var
Ben bu ay ovu testi almamıştım
Yumurtlama akıntısının bittiğini zamanın geçtiğini sanıyordum
Akıntının devam ettiğini görünce ovu aldım
Dün pik oldu 3 gün üst üste ilişki oldu ki biz bile şoktayız bu yoğunlukta takılmacalar falan afferin bize
Canımı sıkan bir durum var dünden beri
Akşam afedersiniz bağırsaklar bir bozuldu şuan hafif terleme ve ateş var gibi
Korona mı oldum yoksa ya ☹
Geçen ay yaşadığım kimyasal gebelik ihtimalinden dolayı dün baktım neden olur falan diye
Sperm ya da yumurtadaki sıkıntılar dışında hastalanmak ilaç vs de sebep olabiliyormuş
Korona değilsem bile iyi değilim ilk defa full çalıştık bundada bu rahatsızlık çıktı iyi mi
Gerçi tek hasta olmayımda gerisi önemli değil
Ayrıca taşınma durumumuz var kafam allak bullak
Dertleşesim var mış bee
Bilmiyorum ki kuzum yaaaDemekki kimyasal gebelik yaşadın kuzum.
Bak buda iyi bişey yakında gebe kalırsın.
Rahim bebeği tutmaya çalışıyor. Canını sıkma olacak inşallah.
Aaa hamile misin canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinYaaa kuuzumm bende şimdi senden haber varmı diye gelmiştim. En güzelini yapıyorsun tabiki önümüze bakmak lazım üzülmek daha cok yıpratır. Tabi hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelicek bebikinbelki de hepimiz bazen bu şekilde kimyasal yaşıyoruzdur kan tahlili yaptırdığın için biliyorsun. Tahlil sonucu olmasa bilemezdik aklıma geliyor bazen benimde o zaman yeni batı yazayım canım. Üzme kendini tamam mı
Ayy ben girmeyeli hamileler artmış maşallah maşallah darısı topikteki herkesin başına. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah canimAmiinn canim ne guzel dualarda olmak. Rabbim kalbine gore versin. Kalbinden, yuvandan huzuru eksik etmesin insallah. Benim dualarimda da sen olacaksin emin ol
En güzeli regli beklemekEvet kaç tane test yaptım şimdiden çok haklısın regli beklemek lazım canım
Bir anda evi satmaya karar verdikAferinnn size çalışın çalışın
Kız sen varya turnayı gözünden vuracaksın
Canım ne koronası ben inanmıyorum korona olduğuna hamile olabilirsin
Canım neden taşınıyorsunuz
İkinci çizgi var barizKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
Yanındakiler görmüyor olabilir ben görüyorum , bence var é dün nasıl kan testtinde negatif çıktı peki kafam karıştıKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
Koton değilsindir inşallah. Rabbim korusun. İyi çalıştınız inşallah emeğinizin balını yersiniz 9 ah sonraBir anda evi satmaya karar verdik
Ay umarım korona değilimdir şuan sadece onu düşünüyorum
Valla bilmiyorumki canım bakalım artık ne çıkacak bahtımıza☺
Dün değil evveli gün kzuum negatif çıktı tekrar kan versem mi kiYanındakiler görmüyor olabilir ben görüyorum , bence var é dün nasıl kan testtinde negatif çıktı peki kafam karıştı
Dilek var bence kuzum ben de gördüm. Başka test de yap olursa kan ver derim benDün değil evveli gün kzuum negatif çıktı tekrar kan versem mi ki
Testim yok canım misafirlşkyeyim. Nöb. eczane bulursam alayımDilek var bence kuzum ben de gördüm. Başka test de yap olursa kan ver derim ben
Al al mutlaka. Hadi çıkar inşallah ama bence bariz varTestim yok canım misafirlşkyeyim. Nöb. eczane bulursam alayım
Aynen canımAl al mutlaka. Hadi çıkar inşallah ama bence bariz var
Oğlumda böyle çıkmıştıKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
Canım tamam bugün mü vereyim kanı 2gün önce negatif çıkmıştıOğlumda böyle çıkmıştı
Ben görüyorum ikinci çizgiyi
İnşallah yanıltmaz
Kan verirsen iyi olur bence kuzum
Netleşmeyince zor oluyor varmı yokmu diye insan yorulduğunu hissediyor
Sonuçu bizede bildir canım
Adetine var mıydı canım. Benim de inşallah oğluşum geliyordurOğlumda böyle çıkmıştı
Ben görüyorum ikinci çizgiyi
İnşallah yanıltmaz
Kan verirsen iyi olur bence kuzum
Netleşmeyince zor oluyor varmı yokmu diye insan yorulduğunu hissediyor
Sonuçu bizede bildir canım
Canım oğlum 7 yaşındaAdetine var mıydı canım. Benim de inşallah oğluşum geliyordur
Aynen canım 2gün önce hiç çıkmamıştı bugün 4gün var böyle çıktıCanım oğlum 7 yaşında
Malesef hatırlamıyorum
O zamanlar bu kadar takipte değildim
Elinde test olsaydı bir tane daha yapardın ona göre kan verirdin
Bekleyebilirsen pazartesiyi bekle
Biraz zor olur ama
İnsan sabirsizlaşiyor saatler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?