Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım yumurtlama her ay aynı gün olmuyo bendee de bu ay 2-3 gün daha geç olmuştu inşallah seninki de tutmuştur. Cnm corona olmamışsındır inşallah olduysanda umarım cok kolay atlatırsın çünkü bir iki yıl içinde olmayan kalmayacak diyorlar cok hafif atlatanlar var duyduğumuz ama kafana takma sen belki de üşüttün ne bilicen. Oh oh maşallah değerlendirdin demek. Ayıptır soylemesi öğrendiğimden beridir gebeliği kocayla korkumuzdan yaklaşmıyoz kız değerlendirmek de ayrı güzelmiş hadi bakim cnm hayırlısı inşallah gönlündeki gibi ev bulursun. Aboo altın uçmuş hersey pahalanmış kızlar. Allah tan evde bebeğe dair hersey var yatak mama sandalyesi bebek arabası puset ana kucağı Ohh ne ararsan bu gidişle ancak doğum parasını biriktiriz
Ayy kız sende benim gibi olursun inşallah tam ümidi kesmişken bendede asırı bel ağrısı vardı ki her ay olur Baska da birsey yoktu hala ağrıyo
Aaa hamile misin canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kuzummm sağolasın cnm Allah razı olsun sen nasılsın kız büyüttün miniği maşallah az kalmış cinsiyet öğrenmeye. Kalp atısı ne zaman duydun cnm bu arada
Kızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
bence cnm benimki gibi duruyo bana oyle geldi ve var yani hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah şimdiden. 2 gün önce mesela 4 cıktıysa beta şimdi muhtemel 10 civarıdır. 2 gün sonra 20 küsür hep busekilde katlanarak artıyor cnm

Kuzum iki gün önce negatif dediler adetime 6gin vardı bugün kan versem mi ki yoksa bekleyeyim mi. Bir kaset test daha alıp yapsam mı ki

Kuzum iki gün önce negatif dediler adetime 6gin vardı bugün kan versem mi ki yoksa bekleyeyim mi. Bir kaset test daha alıp yapsam mı ki
Canım testin markası ne bu arada yapabilirsin aslında sabah ilk idrarla
Bence kanda bu defa cıkar ama cok yüksek bir değer olmaz cnm tabiki ama gebe olduğun kesinleşir

Canım testin markası ne bu arada yapabilirsin aslında sabah ilk idrarla
Bence kanda bu defa cıkar ama cok yüksek bir değer olmaz cnm tabiki ama gebe olduğun kesinleşir
Gebetime canım eşime söylemiştim o almış gelmiş. Onlar hala inanmıyor olmadığını o çizginin çok net olması gerektiğini söylüyorlar. Ama bilemiyorum.

İnşallah oğluşun olur iki meyveninde tadına bakarsın canım
Harika bir duygu
Rabbime sonsuz şükürler olsun evlatlarımız için
Allah razı olsun balım duan için. Teşekkür ederim inşallah önce hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun ama erkek olsun diye de geçirmiyor değilim

Gebetime canım eşime söylemiştim o almış gelmiş. Onlar hala inanmıyor olmadığını o çizginin çok net olması gerektiğini söylüyorlar. Ama bilemiyorum.
Amaan sen bakma onlara benimki de boyleydi cnm eski mesajlarıma bak görürsün eski sayfalarda. Benim eşim de kanda görmeden inanmam demişti

Allah razı olsun balım duan için. Teşekkür ederim inşallah önce hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun ama erkek olsun diye de geçirmiyor değilim
Aynen öyle canım önce sağlıklı olması tabiki
Ama gönlünden illaki birşey geçiyor hele senin 3 kızdan sonra
Oğlan istemen çok cok doğal
Rabbim sağlıkla versin
Benim bir oğluşum var bir kızım var
Kızım olmasına rağmen bir kızım daha olmasını isterim
Oğlum da olsa olur tabiki ama gönlümden kız geçiyor kızıma bir bacı olmasını isterim

Amaan sen bakma onlara benimki de boyleydi cnm eski mesajlarıma bak görürsün eski sayfalarda. Benim eşim de kanda görmeden inanmam demişti
Vallahi klasik erkek tipi işte
Duymadan inanmazlar
Benim eşimde öyle doktor hamilesin dedi kulaklarıyla duydu vallahi ondan sonra inandı
Kalp atışlarını duymadan çok kendini kaptırma dedi offf offf neler çektik yavvv

Manyak bu adamlar keşke söylemeseydim dedim yani. Bir de evlilik yıl dönümüz bugün
AA ne güzel yaa tebrik edeyim seni o zaman işte hediyen olur bu bebik inşallah
Yok canım doğunca inanırsın deseydin

Ahahaha ay yok bacım yok 3 gün aştı bizi perte çıktık
Off umarım değilimdir ama başım ağrıyor çok hafif ateş var şuan tek isteğim normale dönmek
Sorma ülkece tüm dengeler alt üst maddi manevi sağlık durumları falan Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

AA ne güzel yaa tebrik edeyim seni o zaman işte hediyen olur bu bebik inşallah

Yok canım doğunca inanırsın deseydin
Aman kzum 4.olunca pek heyecanı yok kızdırdı beni. Baba oluyorsun bak dedim ben zaten 3 tane baba oldum dedi buyur burdan yak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…