- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.281
Koton ne kızKoton değilsindir inşallah. Rabbim korusun. İyi çalıştınız inşallah emeğinizin balını yersiniz 9 ah sonra
Sen Ankaradamıydın evi neden satıyorsun. Zor geçitler bu yollar Rabbim kolaylıklar versin
İnşallah oğluşun olur iki meyveninde tadına bakarsın canımAdetine var mıydı canım. Benim de inşallah oğluşum geliyordur
Korona yazacakmişKoton ne kız
Ay ölüyomuyum yoksa
Sabah erken saatlerde belime bir ağrı saplandıKoton ne kız
Ay ölüyomuyum yoksa
canım yumurtlama her ay aynı gün olmuyo bendee de bu ay 2-3 gün daha geç olmuştu inşallah seninki de tutmuştur. Cnm corona olmamışsındır inşallah olduysanda umarım cok kolay atlatırsın çünkü bir iki yıl içinde olmayan kalmayacak diyorlar cok hafif atlatanlar var duyduğumuz ama kafana takma sen belki de üşüttün ne bilicen. Oh oh maşallah değerlendirdin demek. Ayıptır soylemesi öğrendiğimden beridir gebeliği kocayla korkumuzdan yaklaşmıyoz kız değerlendirmek de ayrı güzelmişSelam canlar
Ay size anlatmam gereken baya şey var
Ben bu ay ovu testi almamıştım
Yumurtlama akıntısının bittiğini zamanın geçtiğini sanıyordum
Akıntının devam ettiğini görünce ovu aldım
Dün pik oldu 3 gün üst üste ilişki oldu ki biz bile şoktayız bu yoğunlukta takılmacalar falan afferin bize
Canımı sıkan bir durum var dünden beri
Akşam afedersiniz bağırsaklar bir bozuldu şuan hafif terleme ve ateş var gibi
Korona mı oldum yoksa ya ☹
Geçen ay yaşadığım kimyasal gebelik ihtimalinden dolayı dün baktım neden olur falan diye
Sperm ya da yumurtadaki sıkıntılar dışında hastalanmak ilaç vs de sebep olabiliyormuş
Korona değilsem bile iyi değilim ilk defa full çalıştık bundada bu rahatsızlık çıktı iyi mi
Gerçi tek hasta olmayımda gerisi önemli değil
Ayrıca taşınma durumumuz var kafam allak bullak
Dertleşesim var mış bee
Ayy kız sende benim gibi olursun inşallah tam ümidi kesmişken bendede asırı bel ağrısı vardı ki her ay olur Baska da birsey yoktu hala ağrıyoEvet canım 6 gün var reglime
Sadece belim çok ağrıyor ama bende var olan birşey zaten bel ağrısı
Ben korunmayı bırakalı vücudum şaştı
Kasık ağrısı, altta tarafta ağrı zonklama ,göğüs ağrısı,korunmayı bırakalı buralarım ağrıyor
Ooo yüzden her ay kendimi hamile zannediyordum
Bu ayyy pişkkkk
Hayatta kanmammmm oturdum regl olmayı bekliyorum
kuzummm sağolasın cnm Allah razı olsun sen nasılsın kız büyüttün miniği maşallah az kalmış cinsiyet öğrenmeye. Kalp atısı ne zaman duydun cnm bu aradaAaa hamile misin canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bence cnm benimki gibi duruyo bana oyle geldi ve var yani hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah şimdiden. 2 gün önce mesela 4 cıktıysa beta şimdi muhtemel 10 civarıdır. 2 gün sonra 20 küsür hep busekilde katlanarak artıyor cnmKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
Kuzum iki gün önce negatif dediler adetime 6gin vardı bugün kan versem mi ki yoksa bekleyeyim mi. Bir kaset test daha alıp yapsam mı kicanım yumurtlama her ay aynı gün olmuyo bendee de bu ay 2-3 gün daha geç olmuştu inşallah seninki de tutmuştur. Cnm corona olmamışsındır inşallah olduysanda umarım cok kolay atlatırsın çünkü bir iki yıl içinde olmayan kalmayacak diyorlar cok hafif atlatanlar var duyduğumuz ama kafana takma sen belki de üşüttün ne bilicen. Oh oh maşallah değerlendirdin demek. Ayıptır soylemesi öğrendiğimden beridir gebeliği kocayla korkumuzdan yaklaşmıyoz kız değerlendirmek de ayrı güzelmişhadi bakim cnm hayırlısı inşallah gönlündeki gibi ev bulursun. Aboo altın uçmuş hersey pahalanmış kızlar. Allah tan evde bebeğe dair hersey var yatak mama sandalyesi bebek arabası puset ana kucağı Ohh ne ararsan bu gidişle ancak doğum parasını biriktiriz
Ayy kız sende benim gibi olursun inşallah tam ümidi kesmişken bendede asırı bel ağrısı vardı ki her ay olur Baska da birsey yoktu hala ağrıyo
kuzummm sağolasın cnm Allah razı olsun sen nasılsın kız büyüttün miniği maşallah az kalmış cinsiyet öğrenmeye. Kalp atısı ne zaman duydun cnm bu arada
bence cnm benimki gibi duruyo bana oyle geldi ve var yani hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah şimdiden. 2 gün önce mesela 4 cıktıysa beta şimdi muhtemel 10 civarıdır. 2 gün sonra 20 küsür hep busekilde katlanarak artıyor cnm
Canım testin markası ne bu arada yapabilirsin aslında sabah ilk idrarlaKuzum iki gün önce negatif dediler adetime 6gin vardı bugün kan versem mi ki yoksa bekleyeyim mi. Bir kaset test daha alıp yapsam mı ki
Gebetime canım eşime söylemiştim o almış gelmiş. Onlar hala inanmıyor olmadığını o çizginin çok net olması gerektiğini söylüyorlar. Ama bilemiyorum.Canım testin markası ne bu arada yapabilirsin aslında sabah ilk idrarla
Bence kanda bu defa cıkar ama cok yüksek bir değer olmaz cnm tabiki ama gebe olduğun kesinleşir
Allah razı olsun balım duan için. Teşekkür ederim inşallah önce hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun ama erkek olsun diye de geçirmiyor değilimİnşallah oğluşun olur iki meyveninde tadına bakarsın canım
Harika bir duygu
Rabbime sonsuz şükürler olsun evlatlarımız için
Amaan sen bakma onlara benimki de boyleydi cnm eski mesajlarıma bak görürsün eski sayfalarda. Benim eşim de kanda görmeden inanmam demiştiGebetime canım eşime söylemiştim o almış gelmiş. Onlar hala inanmıyor olmadığını o çizginin çok net olması gerektiğini söylüyorlar. Ama bilemiyorum.
Manyak bu adamlar keşke söylemeseydim dedim yani. Bir de evlilik yıl dönümüz bugünAmaan sen bakma onlara benimki de boyleydi cnm eski mesajlarıma bak görürsün eski sayfalarda. Benim eşim de kanda görmeden inanmam demişti
Aynen öyle canım önce sağlıklı olması tabikiAllah razı olsun balım duan için. Teşekkür ederim inşallah önce hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun ama erkek olsun diye de geçirmiyor değilim
Vallahi klasik erkek tipi işteAmaan sen bakma onlara benimki de boyleydi cnm eski mesajlarıma bak görürsün eski sayfalarda. Benim eşim de kanda görmeden inanmam demişti
AA ne güzel yaa tebrik edeyim seni o zaman işte hediyen olur bu bebik inşallahManyak bu adamlar keşke söylemeseydim dedim yani. Bir de evlilik yıl dönümüz bugün
Yok canım doğunca inanırsın deseydinVallahi klasik erkek tipi işte
Duymadan inanmazlar
Benim eşimde öyle doktor hamilesin dedi kulaklarıyla duydu vallahi ondan sonra inandı
Kalp atışlarını duymadan çok kendini kaptırma dedi offf offf neler çektik yavvv
Ahahaha ay yok bacım yok 3 gün aştı bizi perte çıktıkcanım yumurtlama her ay aynı gün olmuyo bendee de bu ay 2-3 gün daha geç olmuştu inşallah seninki de tutmuştur. Cnm corona olmamışsındır inşallah olduysanda umarım cok kolay atlatırsın çünkü bir iki yıl içinde olmayan kalmayacak diyorlar cok hafif atlatanlar var duyduğumuz ama kafana takma sen belki de üşüttün ne bilicen. Oh oh maşallah değerlendirdin demek. Ayıptır soylemesi öğrendiğimden beridir gebeliği kocayla korkumuzdan yaklaşmıyoz kız değerlendirmek de ayrı güzelmişhadi bakim cnm hayırlısı inşallah gönlündeki gibi ev bulursun. Aboo altın uçmuş hersey pahalanmış kızlar. Allah tan evde bebeğe dair hersey var yatak mama sandalyesi bebek arabası puset ana kucağı Ohh ne ararsan bu gidişle ancak doğum parasını biriktiriz
Ayy kız sende benim gibi olursun inşallah tam ümidi kesmişken bendede asırı bel ağrısı vardı ki her ay olur Baska da birsey yoktu hala ağrıyo
kuzummm sağolasın cnm Allah razı olsun sen nasılsın kız büyüttün miniği maşallah az kalmış cinsiyet öğrenmeye. Kalp atısı ne zaman duydun cnm bu arada
bence cnm benimki gibi duruyo bana oyle geldi ve var yani hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah şimdiden. 2 gün önce mesela 4 cıktıysa beta şimdi muhtemel 10 civarıdır. 2 gün sonra 20 küsür hep busekilde katlanarak artıyor cnm
Aman kzum 4.olunca pek heyecanı yok kızdırdı beni. Baba oluyorsun bak dedim ben zaten 3 tane baba oldum dedi buyur burdan yakAA ne güzel yaa tebrik edeyim seni o zaman işte hediyen olur bu bebik inşallah
Yok canım doğunca inanırsın deseydin
İstemiyor muydu acaba 4.çoçuğuAman kzum 4.olunca pek heyecanı yok kızdırdı beni. Baba oluyorsun bak dedim ben zaten 3 tane baba oldum dedi buyur burdan yak
CAnım gayet belirgin var bence, yarın sabah ilk idrarla yapKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
İstiyordu kız tek başıma mı yaptım tövbe tövbeİstemiyor muydu acaba 4.çoçuğu
Teşekkürler canım tahlili mi de yaptırayım emin olalım iyiceCAnım gayet belirgin var bence, yarın sabah ilk idrarla yaptebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?