Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm yine de bol bol limon ye suyunu iç dikkat et kendine iyi olursun inşallah Rabbim şifa versin vitamin de alabilirsin takviye
Aman kzum 4.olunca pek heyecanı yok kızdırdı beni. Baba oluyorsun bak dedim ben zaten 3 tane baba oldum dedi buyur burdan yak
cabuk olduğu için oyle gelmiştir ona. Benimki 8 ay bekledi ya daha bir şoklarda girdi

Sag ol canim daha büyüttüm mu noldu bilmiyorum gitmedim canım kalp atışı duymaya önümüzdeki hafta içi gidecektim ama ertelemek zorunda kaldım ayın 18 inde gideceğim valla nasipten öte yol yok canım gitsem duysamda duymasamda dogacaksa doğuyor yoksa elden bir şey gelmiyor. 6+0da gittim keseyi gördüm karından, vajinal kalp atışı duyabiliriz belki dedi ama istemedim doktorda gerek yok zaten 2 hafta sonra gel karından bakalım dedi bir sürü tahlil yaptı ben 1 hafta gecikmeli gitmiş olacagim güzel sonuçlar olur insallah. Sen keseyi gordun mu

Masalllah cnm ne güzel yinede için rahatlamıştır ben daha sadece bir kere kan verdim hamile olduğumu öğrendim. Birdaha da gitmedim. 6-7 haftalık giderim heralde sık girmemek için virüsten dolayı

Sabahın köründe 6 buçukta yatarken belime ağrı saplandı
çok sıcak üstümüz açık camlar kapılar açık yatıyoruz
Üşüttüm herhalde
Evet ya üstünü örtsen sıkıntı örtmesen sıkıntı
Benimde bağırsaklar berbat durumda ya
Turşu yemiştim o da yapmış olabilir
Turşudan zehirlenenler oluyormuş ciddi bir durummuş dr. Gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum

Ayyyy sence ne iş bende bilemedim kuzum ya

Kız bugün belim çok ağrıyor bir değişik ağrı regle 6 gün var daha
Korunmayı bıraktık değişik ağrılar belirdi bende
Sperm alarjisi diye bişey duymuştum bazılarına korunmamak iyi gelmezmiş al sana garip bir bilgi daha öyle bir şey olmasın sende

Sperm alarjisi diye bişey duymuştum bazılarına korunmamak iyi gelmezmiş al sana garip bir bilgi daha öyle bir şey olmasın sende
Yaaaa ilk defa duydum
Evlendiğimiz zaman yoktu bu ağrılar kaç sene korunmadık
Ben biliyorum spiral çıktıktan sonra oldu ne olduysa

Turşudan zehirlenmek mi bunu da yeni duydum çok mu kötü durumdasın eğer çok sancın varsa git

İshallik mi var sende
Canım tam söyle sana ne oldu
Evet canım şuan hastanedeyim ve antibiyotikli serum verdiler gebelik planımı söyledim birşey olmaz dediler ama canım çok sıkıldı bu duruma
Ayrıca sabah kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu topallaya topallaya geldim
Aman kızlar şu aüreçte turşu filan yemeyin
Yanlış turşu felce ve ölüme götürebiliyor allah korusun

Gerçekten mi hastanedemisin yaaa
Neden olmuş peki turşudan mı
Şimdi nasılsın
Sağ bacağına ne oldu kuzum
Çok üzüldüm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…