- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.301
cnm yine de bol bol limon ye suyunu iç dikkat et kendine iyi olursun inşallah Rabbim şifa versin vitamin de alabilirsin takviyeAhahaha ay yok bacım yok 3 gün aştı bizi perte çıktık
Off umarım değilimdir ama başım ağrıyor çok hafif ateş var şuan tek isteğim normale dönmek
Sorma ülkece tüm dengeler alt üst maddi manevi sağlık durumları falan Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
cabuk olduğu için oyle gelmiştir ona. Benimki 8 ay bekledi ya daha bir şoklarda girdiAman kzum 4.olunca pek heyecanı yok kızdırdı beni. Baba oluyorsun bak dedim ben zaten 3 tane baba oldum dedi buyur burdan yak
Cok tesekkur ederim canim amin insallah[QUO
Ayy ben girmeyeli hamileler artmış maşallah maşallah darısı topikteki herkesin başına. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah canim
Aynen kzuum ilkinde olunca galibacnm yine de bol bol limon ye suyunu iç dikkat et kendine iyi olursun inşallah Rabbim şifa versin vitamin de alabilirsin takviye
cabuk olduğu için oyle gelmiştir ona. Benimki 8 ay bekledi ya daha bir şoklarda girdi
Benim de ilk testim böyle çıkmıştı canimKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor
Sag ol canim daha büyüttüm mu noldu bilmiyorum gitmedim canım kalp atışı duymaya önümüzdeki hafta içi gidecektim ama ertelemek zorunda kaldım ayın 18 inde gideceğim valla nasipten öte yol yok canım gitsem duysamda duymasamda dogacaksa doğuyor yoksa elden bir şey gelmiyor. 6+0da gittim keseyi gördüm karından, vajinal kalp atışı duyabiliriz belki dedi ama istemedim doktorda gerek yok zaten 2 hafta sonra gel karından bakalım dedi bir sürü tahlil yaptı ben 1 hafta gecikmeli gitmiş olacagim güzel sonuçlar olur insallah. Sen keseyi gordun mucanım yumurtlama her ay aynı gün olmuyo bendee de bu ay 2-3 gün daha geç olmuştu inşallah seninki de tutmuştur. Cnm corona olmamışsındır inşallah olduysanda umarım cok kolay atlatırsın çünkü bir iki yıl içinde olmayan kalmayacak diyorlar cok hafif atlatanlar var duyduğumuz ama kafana takma sen belki de üşüttün ne bilicen. Oh oh maşallah değerlendirdin demek. Ayıptır soylemesi öğrendiğimden beridir gebeliği kocayla korkumuzdan yaklaşmıyoz kız değerlendirmek de ayrı güzelmişhadi bakim cnm hayırlısı inşallah gönlündeki gibi ev bulursun. Aboo altın uçmuş hersey pahalanmış kızlar. Allah tan evde bebeğe dair hersey var yatak mama sandalyesi bebek arabası puset ana kucağı Ohh ne ararsan bu gidişle ancak doğum parasını biriktiriz
Ayy kız sende benim gibi olursun inşallah tam ümidi kesmişken bendede asırı bel ağrısı vardı ki her ay olur Baska da birsey yoktu hala ağrıyo
kuzummm sağolasın cnm Allah razı olsun sen nasılsın kız büyüttün miniği maşallah az kalmış cinsiyet öğrenmeye. Kalp atısı ne zaman duydun cnm bu arada
bence cnm benimki gibi duruyo bana oyle geldi ve var yani hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah şimdiden. 2 gün önce mesela 4 cıktıysa beta şimdi muhtemel 10 civarıdır. 2 gün sonra 20 küsür hep busekilde katlanarak artıyor cnm
Masalllah cnm ne güzel yinede için rahatlamıştırSag ol canim daha büyüttüm mu noldu bilmiyorum gitmedim canım kalp atışı duymaya önümüzdeki hafta içi gidecektim ama ertelemek zorunda kaldım ayın 18 inde gideceğim valla nasipten öte yol yok canım gitsem duysamda duymasamda dogacaksa doğuyor yoksa elden bir şey gelmiyor. 6+0da gittim keseyi gördüm karından, vajinal kalp atışı duyabiliriz belki dedi ama istemedim doktorda gerek yok zaten 2 hafta sonra gel karından bakalım dedi bir sürü tahlil yaptı ben 1 hafta gecikmeli gitmiş olacagim güzel sonuçlar olur insallah. Sen keseyi gordun mu
senin bu sancılar ağrılar falan ne işSabah erken saatlerde belime bir ağrı saplandı
Bende ölüyorum sandım
Sağol canım eksik olma öyle yaptımcnm yine de bol bol limon ye suyunu iç dikkat et kendine iyi olursun inşallah Rabbim şifa versin vitamin de alabilirsin takviye
cabuk olduğu için oyle gelmiştir ona. Benimki 8 ay bekledi ya daha bir şoklarda girdi
Ayyyy sence ne iş bende bilemedim kuzum yasenin bu sancılar ağrılar falan ne iş
Sabahın köründe 6 buçukta yatarken belime ağrı saplandıSağol canım eksik olma öyle yaptım
Evet ya üstünü örtsen sıkıntı örtmesen sıkıntıSabahın köründe 6 buçukta yatarken belime ağrı saplandı
çok sıcak üstümüz açık camlar kapılar açık yatıyoruz
Üşüttüm herhalde
Sperm alarjisi diye bişey duymuştum bazılarına korunmamak iyi gelmezmiş al sana garip bir bilgi daha öyle bir şey olmasın sendeAyyyy sence ne iş bende bilemedim kuzum ya
Kız bugün belim çok ağrıyor bir değişik ağrı regle 6 gün var daha
Korunmayı bıraktık değişik ağrılar belirdi bende
Yaaaa ilk defa duydumSperm alarjisi diye bişey duymuştum bazılarına korunmamak iyi gelmezmiş al sana garip bir bilgi daha öyle bir şey olmasın sende
Turşudan zehirlenmek mi bunu da yeni duydum çok mu kötü durumdasın eğer çok sancın varsa gitEvet ya üstünü örtsen sıkıntı örtmesen sıkıntı
Benimde bağırsaklar berbat durumda ya
Turşu yemiştim o da yapmış olabilir
Turşudan zehirlenenler oluyormuş ciddi bir durummuş dr. Gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum ☹
Hayırlısı olsun kuzum ben olduğunu iddia ediyorum ama çevremdekiler yok diyorlar. Bakalım sabah son kez tekrar yapcam. Çıkarsa kan vermeye gitcem sonrası Allah kerimBenim de ilk testim böyle çıkmıştı canim
Evet garip bir durum canımYaaaa ilk defa duydum
Evlendiğimiz zaman yoktu bu ağrılar kaç sene korunmadık
Ben biliyorum spiral çıktıktan sonra oldu ne olduysa
Valla bu saatte uyandım sancıdan teli aldım elime düşünTurşudan zehirlenmek mi bunu da yeni duydum çok mu kötü durumdasın eğer çok sancın varsa git
İshallik mi var sendeValla bu saatte uyandım sancıdan teli aldım elime düşün
Evet canım şuan hastanedeyim ve antibiyotikli serum verdiler gebelik planımı söyledim birşey olmaz dediler ama canım çok sıkıldı bu durumaİshallik mi var sende
Canım tam söyle sana ne oldu
Gerçekten mi hastanedemisin yaaaEvet canım şuan hastanedeyim ve antibiyotikli serum verdiler gebelik planımı söyledim birşey olmaz dediler ama canım çok sıkıldı bu duruma
Ayrıca sabah kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu topallaya topallaya geldim
Aman kızlar şu aüreçte turşu filan yemeyin
Yanlış turşu felce ve ölüme götürebiliyor allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?