- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.321
Canım benim sağol çok teşekkürlerGerçekten mi hastanedemisin yaaa
Neden olmuş peki turşudan mı
Şimdi nasılsın
Sağ bacağına ne oldu kuzum
Çok üzüldüm kuzum
Canım ne turşusu hazır turşu falan mı ay şok oldum ilk kez duydum. Şimdi nasılsın iyi misin Rabbim sana acil şifa versinEvet canım şuan hastanedeyim ve antibiyotikli serum verdiler gebelik planımı söyledim birşey olmaz dediler ama canım çok sıkıldı bu duruma
Ayrıca sabah kalktığımda sağ bacağım tutmuyordu topallaya topallaya geldim
Aman kızlar şu aüreçte turşu filan yemeyin
Yanlış turşu felce ve ölüme götürebiliyor allah korusun
Bence kan verCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Bence varCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Ne bilim öyle tepki verince insanın aklına öyle geliyor. Pek gönüllü değil miydi acaba diyor insan. Bu devirde 4.çoçukta zor oluyor tabi ne imkan var bilmiyorum daİstiyordu kız tek başıma mı yaptım tövbe tövbeağız yapıyor işte
Kan verin bence pek belli olmuyor burda elinizde daha belliyse vardırCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Var canım kan verCanlar bunları farklı markanın testiyle ilk idrarım la yaptım yine dünkü gibi çıktı öyle çok koyu değil ama batıma hala 3gün var.
Tamam kuzum gnümn geçmesini bekleyeyim mi yarın gidip vereyim miVar canım kan ver
Canım nasıl oldun iyimisinCanım benim sağol çok teşekkürler
Bakalım tahlil sonucumu bekliyorum
Sağ bacağıI bildiğin sürükleyerek yürüyebiliyorım
şansıma acildeki tüm drlar stajyer
Bence ver yarin kan verTamam kuzum gnümn geçmesini bekleyeyim mi yarın gidip vereyim mi
Ay hadi hayırlısı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBence ver yarin kan ver
Teste göre hamilesin
Aminnnn Canım inşallahAy hadi hayırlısı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınprenseslerim in yanına bir tanecik de prensim gelir inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah düzelecektirCanım benim sağol çok teşekkürler
Bakalım tahlil sonucumu bekliyorum
Sağ bacağıI bildiğin sürükleyerek yürüyebiliyorım
şansıma acildeki tüm drlar stajyer
Bence ver var çünkü görüyorum testte pembe bir 2 .silik çizgiTamam kuzum gnümn geçmesini bekleyeyim mi yarın gidip vereyim mi
Birkaç gün daha bekleyeyim canımBence ver var çünkü görüyorum testte pembe bir 2 .silik çizgi
Bence de yarın sabah yap canım daha iyi sonuç alırsınArkafaşlar bişey sorucam bilmediğimden değilde destek aradığımdan sanırımBen dün sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı, bugünde öğleden sonra baya bi su da içtim tabi kahvaltı falan sonra 2 gibi başka bi markanın testini yaptım bebetime, o markayla ilgilide pek iyi yorumlar almadım onda aşırı belirsiz belkide negatif denecek cinste bi sonuç çıktı, ben bunu testi biraz da sabah yapmayışıma bağlıyorum siz ne dersiniz? Yarın sabah diğer testten alıp tekrae yapayım diyorum
Canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?