- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.341
Öperim teyzesi sağolasın.Canım nasılsın
Bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir
Bebeğini benim yerime öp kokla
Bende neyb merak ettim ara ara girip bakıyorum ama bir ses çıkmadı
Teli olsaydı 10 defa aramıştım yani
Aklım onda kaldı
İnşallah güzel haberler verir
İki dilek geldi topiüe karıştırdım siziArkafaşlar bişey sorucam bilmediğimden değilde destek aradığımdan sanırımBen dün sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı, bugünde öğleden sonra baya bi su da içtim tabi kahvaltı falan sonra 2 gibi başka bi markanın testini yaptım bebetime, o markayla ilgilide pek iyi yorumlar almadım onda aşırı belirsiz belkide negatif denecek cinste bi sonuç çıktı, ben bunu testi biraz da sabah yapmayışıma bağlıyorum siz ne dersiniz? Yarın sabah diğer testten alıp tekrae yapayım diyorum
Senin test pozitif. İnşallah sağlıkla ilerlerBirkaç gün daha bekleyeyim canım
3 yaşında bir kızım var canımBence de yarın sabah yap canım daha iyi sonuç alırsın
Regline kaç gün var
Unuttum canım kaç tane çocuğun var
Hahaha yok kız nerdeee birtane kızım var benimİki dilek geldi topiüe karıştırdım sizi
Bende sabah yapmadıpın için kuşku duydum . Sabah tekrarla. Senin 3 kızın vardı demi bu 4.olacak.
Öperim teyzesi sağolasın.
Elhamdülillah çok şükür daha iyice. İnşallah daha iyi olur. Bendinde aklım onda kaldı inşallah hamileyim diye geri gelir. Senin gelmeyesice bat ne zaman.
Allah bağışlasın canim3 yaşında bir kızım var canım
Sağol canım Allah razı olsun, rabbim olmayanlara da nasip etsin bizlerede ikinciyi nasip eylesin inşallah :)Allah bağışlasın canim
Topikte iki dilek olunca
Birde ikinizde aynı zamanda geldiniz
Karıştırdım
Canım test yapacağın zaman su içmemelisin sabah ilk idrarla yapmamızın bir nedeni de yemeyi içmeyi bıraktığımız için idrarın yoğun olması bu benim bildiğim tabi. O yüzden oyle cıkmıştırArkafaşlar bişey sorucam bilmediğimden değilde destek aradığımdan sanırımBen dün sabah idrar testi yaptım çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı, bugünde öğleden sonra baya bi su da içtim tabi kahvaltı falan sonra 2 gibi başka bi markanın testini yaptım bebetime, o markayla ilgilide pek iyi yorumlar almadım onda aşırı belirsiz belkide negatif denecek cinste bi sonuç çıktı, ben bunu testi biraz da sabah yapmayışıma bağlıyorum siz ne dersiniz? Yarın sabah diğer testten alıp tekrae yapayım diyorum
Aaa hamileymişsin maşallah maşallah bu ay ne güzel gidiyo hayırlı uğurlu olsun cnm cok sevindimArkadaşlar ben zaten nöbetteydim dayanamafım test verdim 54 çıktı daha yeni bir hamilelik inşallah tamamına erdirir rabbim. Sizlerede nasip olur inşallah :))
Kız hakikatten bu ne herkes hamile bu ayyAaa hamileymişsin maşallah maşallah bu ay ne güzel gidiyo hayırlı uğurlu olsun cnm cok sevindim
Canım ne güzel gözün aydın olsunArkadaşlar ben zaten nöbetteydim dayanamafım test verdim 54 çıktı daha yeni bir hamilelik inşallah tamamına erdirir rabbim. Sizlerede nasip olur inşallah :))
Test yapsana yarın Kız hakikatten bu ne herkes hamile bu ayy
Bende demeye başladım bende mi hamileyim acaba diyee
Ne güzel umutsuz umutsuz yaşıyordum kendi halimde
Size baktıkça tekrardan kafaya takmaya başladım
Yokkkk arkadaş belirti aramammm
Beynime mesaj gönderiyorum
Canım bir iki hafta bize takıl emin ol hemencik yapmaya başlarsınbende 3.isteyenlerdenim yapabilirmiyim onu da bilmiyorum
Çatlatma iğnesi vuruldum haftaya sonuc alacagım oldu mu olmadı mı diyeCanım bir iki hafta bize takıl emin ol hemencik yapmaya başlarsın
Hoşgeldin canımbende 3.isteyenlerdenim yapabilirmiyim onu da bilmiyorum
Hadi hayırlısıyla inşallaaaaaaaahÇatlatma iğnesi vuruldum haftaya sonuc alacagım oldu mu olmadı mı diye
Aslında korku bu pandemi sürecinin olması.. bu zamanda iki tane yeter diyorum bazen..cocukları da cok severim bakalım artık olacaksa olur rabbim ne yazmışsa kadere yaşayacagız..allah isteyen herkese nasip etsinHoşgeldin canım
Bende senin gibi 8 aydır düşündüm
Bir türlü cesaret edemedim
Spiral vardı bende 2 defa randevu aldım hasteneye giittim çıkarttırmak için cesaret edemedim geri geldim
Sonunda karar verdim gittim çıkarttım ama gel bide bana sor
Sonra eşime nerdeyse 1 hafta yaklaşmadım korkumdan
Doğru kararmı verdim acaba diye aklımda ne sorular Allahımm
İlk ayy kendimi hamile sandım kesin Hamileyim dedim yine korku sardı beni
Aslında kararsızlık da değil Allaha inancım sonsuz
Rabbime güveniyorum
Ama bir yandan bir türlü aklımdan çıkmayan sorular var
Engel olamıyorum işte
Neyse şimdi biraz daha rahatım diyebilirim
Allah hayırlı zamanda versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?