Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öperim teyzesi sağolasın.
Elhamdülillah çok şükür daha iyice. İnşallah daha iyi olur. Bendinde aklım onda kaldı inşallah hamileyim diye geri gelir. Senin gelmeyesice bat ne zaman.

İki dilek geldi topiüe karıştırdım sizi
Bende sabah yapmadıpın için kuşku duydum . Sabah tekrarla. Senin 3 kızın vardı demi bu 4.olacak.

Öperim teyzesi sağolasın.
Elhamdülillah çok şükür daha iyice. İnşallah daha iyi olur. Bendinde aklım onda kaldı inşallah hamileyim diye geri gelir. Senin gelmeyesice bat ne zaman.
Benim gelmeyesice bat 14 ağustos yani bugünü saymazsak 4 gün kaldı
Hîç ama hiç umudum yok
İki ay kendimi hamile sanınca kırıldı umutlar
Olursa sevinirim
Olmazsa kafaya takmam
Bu mod çok güzel gel keyfimmmm gel
Yan geldim yatıyorum

Canım test yapacağın zaman su içmemelisin sabah ilk idrarla yapmamızın bir nedeni de yemeyi içmeyi bıraktığımız için idrarın yoğun olması bu benim bildiğim tabi. O yüzden oyle cıkmıştır

Arkadaşlar ben zaten nöbetteydim dayanamafım test verdim 54 çıktı daha yeni bir hamilelik inşallah tamamına erdirir rabbim. Sizlerede nasip olur inşallah :))
Aaa hamileymişsin maşallah maşallah bu ay ne güzel gidiyo hayırlı uğurlu olsun cnm cok sevindim

Aaa hamileymişsin maşallah maşallah bu ay ne güzel gidiyo hayırlı uğurlu olsun cnm cok sevindim
Kız hakikatten bu ne herkes hamile bu ayy
Bende demeye başladım bende mi hamileyim acaba diyee
Ne güzel umutsuz umutsuz yaşıyordum kendi halimde
Size baktıkça tekrardan kafaya takmaya başladım
Yokkkk arkadaş belirti aramammm
Beynime mesaj gönderiyorum

Test yapsana yarın  hemen kanına gireyim
AA yoksa sende mi  hadi bakalım inşallah

bende 3.isteyenlerdenim yapabilirmiyim onu da bilmiyorum
Hoşgeldin canım
Bende senin gibi 8 aydır düşündüm
Bir türlü cesaret edemedim
Spiral vardı bende 2 defa randevu aldım hasteneye giittim çıkarttırmak için cesaret edemedim geri geldim
Sonunda karar verdim gittim çıkarttım ama gel bide bana sor
Sonra eşime nerdeyse 1 hafta yaklaşmadım korkumdan
Doğru kararmı verdim acaba diye aklımda ne sorular Allahımm
İlk ayy kendimi hamile sandım kesin Hamileyim dedim yine korku sardı beni
Aslında kararsızlık da değil Allaha inancım sonsuz
Rabbime güveniyorum
Ama bir yandan bir türlü aklımdan çıkmayan sorular var
Engel olamıyorum işte
Neyse şimdi biraz daha rahatım diyebilirim
Allah hayırlı zamanda versin inşallah

Aslında korku bu pandemi sürecinin olması.. bu zamanda iki tane yeter diyorum bazen..cocukları da cok severim bakalım artık olacaksa olur rabbim ne yazmışsa kadere yaşayacagız..allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…