- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.361
Kesinlikle öyleCanım bir iki hafta bize takıl emin ol hemencik yapmaya başlarsın
Kaşıyalım o zaman kız bir taraflarımızı nazar değmesin maşallah hepinize de. Ben de sizi seviyorum gün içinde illaki bakıyorum ne var ne yok aklımdasınz. N neyb naptı acaba Rabbim şifa versin şimdi onun için giriş yapmıştım aslında haber var mı diye inşallah iyidirKesinlikle öyle
Canooo ben kendi kendime dedimki burdan yazışmaya devam edersek (INŞALLAH ki ederiz sizi çok seviyorum)
Dedimki ben 3. yü yaparız 4. De olur
Çünkü burdaki bacıların motivasyonu çok yüksek
İşte ortalık çok kötüAslında korku bu pandemi sürecinin olması.. bu zamanda iki tane yeter diyorum bazen..cocukları da cok severim bakalım artık olacaksa olur rabbim ne yazmışsa kadere yaşayacagız..allah isteyen herkese nasip etsin
Evet yaa benimde aklımda neyb var
Sağol canım benim Yok ev yapımı ama uzun süredir dolapta duruyordu artık turşudan mı korona mı oldum bilmiyorumCanım ne turşusu hazır turşu falan mı ay şok oldum ilk kez duydum. Şimdi nasılsın iyi misin Rabbim sana acil şifa versin
Cok üzüldüm daha yeni gördüm kuzum geçmiş olsun
Viral değilmiş ama hala düzelmedim baya halsiz ve kötüyüm sağol canım benim inşallah atlatırım ya ilaç kullanmış olmak beni çok üzdü şu durumdaCanım nasıl oldun iyimisin
Bizi habersiz bırakma çıktı mı tahlil sonuçların
Ne dediler
Ay sağol canım ya valla şuan için pek iyi değilim inşallah atlatabilirimGeçmiş olsun canım inşallah düzelecektir
Allah razı olsun Canlar N Nazlim0634 iyiyim demeyi çok isterdim baya bitkin bıraktı beni bu durum korona olmaktan korkuyorum umarım değilimdir belirsiZ şuan durumum
Ah sen çok mu tatlısın severim güzel kalbiniCanım nasılsın
Bebeğin nasıl inşallah iyisinizdir
Bebeğini benim yerime öp kokla
Bende neyb merak ettim ara ara girip bakıyorum ama bir ses çıkmadı
Teli olsaydı 10 defa aramıştım yani
Aklım onda kaldı
İnşallah güzel haberler verir
Canim korona olman icin cok ciddi yuksek ateş boğulur tarzda öksürük gibi abartılı belirtilerinin olmasi lazim değil buraya girmeyi gözünü açamazsın atesin nasil o önemli normal hastalik gibi degil yani Allah korusun moralini yuksek tutAllah razı olsun Canlar N Nazlim0634 iyiyim demeyi çok isterdim baya bitkin bıraktı beni bu durum korona olmaktan korkuyorum umarım değilimdir belirsiZ şuan durumum
Canım iyiki haber verdinViral değilmiş ama hala düzelmedim baya halsiz ve kötüyüm sağol canım benim inşallah atlatırım ya ilaç kullanmış olmak beni çok üzdü şu durumda ☹
valla bilmiyorum ki canım ya herkesede değişik seyredebiliyormuş diyorlarYa ve yeni başlamış olabilir mi diye düşünüyorum belki diğer belirtilerde çıkacakCanim korona olman icin cok ciddi yuksek ateş boğulur tarzda öksürük gibi abartılı belirtilerinin olmasi lazim değil buraya girmeyi gözünü açamazsın atesin nasil o önemli normal hastalik gibi degil yani Allah korusun moralini yuksek tut
Canım sonuçla ilgili bişey demediler ne zehirlenme ne viral değil dediler anlamadım niye böyle oldumCanım iyiki haber verdin
Canımın içi çok merak ettim seni
Sonuçların çıkmadı demi
Doktorlar hiç mi birşey demedi
Hastanedemisin hâlâ
Korona olsan mutlaka söylerlerdi bu durumda seni bu şekilde göndermezlerdi tabiki kafanda bir milyon soru olur açıklama yapmazlarsaCanım sonuçla ilgili bişey demediler ne zehirlenme ne viral değil dediler anlamadım niye böyle oldum
Bin tane şey geliyor aklıma
Gıda zehirlenmesi korona yada benim beta pozitiftiya sonra regli olunca kimyasaldı galiba diyip bi daha gitmedim Dr.a dış gebelik olabilir mi falan falan bin tane şey dönüyor kafamda
Ayrıca Serumda antibiyotik vardı
ya hamileysem bebeğe zararı olursa
Resmen hamile olmamayı diliyorum böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi
bir sürü bir sürü şey dönüyor kafamda
Ayrıca birden taşınma kararı aldık Nasıl olcak her taraftan sıkıştım dualarınıza benide ekleyin ☹
Evdeyim bu arada çıktım
İnşAllah canım Rabbim hayırlı evlat versinSenin test pozitif. İnşallah sağlıkla ilerler
Kuzum geçmiş olsun çok üzüzldümCanım sonuçla ilgili bişey demediler ne zehirlenme ne viral değil dediler anlamadım niye böyle oldum
Bin tane şey geliyor aklıma
Gıda zehirlenmesi korona yada benim beta pozitiftiya sonra regli olunca kimyasaldı galiba diyip bi daha gitmedim Dr.a dış gebelik olabilir mi falan falan bin tane şey dönüyor kafamda
Ayrıca Serumda antibiyotik vardı
ya hamileysem bebeğe zararı olursa
Resmen hamile olmamayı diliyorum böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi
bir sürü bir sürü şey dönüyor kafamda
Ayrıca birden taşınma kararı aldık Nasıl olcak her taraftan sıkıştım dualarınıza benide ekleyin ☹
Evdeyim bu arada çıktım
Şükür canım imkanımız var yoksa asla düşünememNe bilim öyle tepki verince insanın aklına öyle geliyor. Pek gönüllü değil miydi acaba diyor insan. Bu devirde 4.çoçukta zor oluyor tabi ne imkan var bilmiyorum da
O Dilek benim canımHahaha yok kız nerdeee birtane kızım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?