Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle
Canooo ben kendi kendime dedimki burdan yazışmaya devam edersek (INŞALLAH ki ederiz sizi çok seviyorum)
Dedimki ben 3. yü yaparız 4. De olur
Çünkü burdaki bacıların motivasyonu çok yüksek
Kaşıyalım o zaman kız bir taraflarımızı nazar değmesin maşallah hepinize de. Ben de sizi seviyorum gün içinde illaki bakıyorum ne var ne yok aklımdasınz. N neyb naptı acaba Rabbim şifa versin şimdi onun için giriş yapmıştım aslında haber var mı diye inşallah iyidir

Aslında korku bu pandemi sürecinin olması.. bu zamanda iki tane yeter diyorum bazen..cocukları da cok severim bakalım artık olacaksa olur rabbim ne yazmışsa kadere yaşayacagız..allah isteyen herkese nasip etsin
İşte ortalık çok kötü
Şimdiki zaman benide korkutuyor
Hastalık da cabası oldu zaten
İnsan çocuklar gözünün önündeyken korkar oldu artık
Kimseye güven olmuyor
Bende çocukları çok seviyorum
Bir yandan da kardeşlik güzel bir duygu
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

Evet yaa benimde aklımda neyb var çok merak ettim ara ara girip bakıyorum haber varmı diye
İnşallah güzel haberlerle döner

Canım ne turşusu hazır turşu falan mı ay şok oldum ilk kez duydum. Şimdi nasılsın iyi misin Rabbim sana acil şifa versin
Cok üzüldüm daha yeni gördüm kuzum geçmiş olsun
Sağol canım benim Yok ev yapımı ama uzun süredir dolapta duruyordu artık turşudan mı korona mı oldum bilmiyorum

Ah sen çok mu tatlısın severim güzel kalbini
Seviyorum sizi tanırmışcasına

EKsik olma canooom

Allah razı olsun Canlar N Nazlim0634 iyiyim demeyi çok isterdim baya bitkin bıraktı beni bu durum korona olmaktan korkuyorum umarım değilimdir belirsiZ şuan durumum
Canim korona olman icin cok ciddi yuksek ateş boğulur tarzda öksürük gibi abartılı belirtilerinin olmasi lazim değil buraya girmeyi gözünü açamazsın atesin nasil o önemli normal hastalik gibi degil yani Allah korusun moralini yuksek tut

Viral değilmiş ama hala düzelmedim baya halsiz ve kötüyüm sağol canım benim inşallah atlatırım ya ilaç kullanmış olmak beni çok üzdü şu durumda ☹
Canım iyiki haber verdin
Canımın içi çok merak ettim seni
Sonuçların çıkmadı demi
Doktorlar hiç mi birşey demedi
Hastanedemisin hâlâ

valla bilmiyorum ki canım ya herkesede değişik seyredebiliyormuş diyorlarYa ve yeni başlamış olabilir mi diye düşünüyorum belki diğer belirtilerde çıkacak
ya da gıda zehirlenmesi
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden

Canım iyiki haber verdin
Canımın içi çok merak ettim seni
Sonuçların çıkmadı demi
Doktorlar hiç mi birşey demedi
Hastanedemisin hâlâ
Canım sonuçla ilgili bişey demediler ne zehirlenme ne viral değil dediler anlamadım niye böyle oldum
Bin tane şey geliyor aklıma
Gıda zehirlenmesi korona yada benim beta pozitiftiya sonra regli olunca kimyasaldı galiba diyip bi daha gitmedim Dr.a dış gebelik olabilir mi falan falan bin tane şey dönüyor kafamda
Ayrıca Serumda antibiyotik vardı
ya hamileysem bebeğe zararı olursa
Resmen hamile olmamayı diliyorum böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi
bir sürü bir sürü şey dönüyor kafamda
Ayrıca birden taşınma kararı aldık Nasıl olcak her taraftan sıkıştım dualarınıza benide ekleyin ☹
Evdeyim bu arada çıktım

Korona olsan mutlaka söylerlerdi bu durumda seni bu şekilde göndermezlerdi tabiki kafanda bir milyon soru olur açıklama yapmazlarsa
Anlamadım sen hastanede yattın doktorlar mutlaka birşey söylemeleri lazımdı
Meselâ benim erkek kardeşim 2 gün önce midesi şişmişti 2 gün evde çekti
Dün hastaneye gitti ultrason çekilmiş bakmışlar midende gaz sıkışması olmuş demiş doktor iğne yapıp ilaç yazıp göndermiş eve
Şimdi sen kafaya birşey takma dinlenmene bak herşey halolur inşallah
Hamile olsan bile canım daha çok yenidir birşey olmaz korkma

Dualarım seninle bacımmm

Kuzum geçmiş olsun çok üzüzldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…