- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.381
Beni örnek alın canlar durumunuz elveriyorsa doğurun anacım çatır çatırKesinlikle öyle
Canooo ben kendi kendime dedimki burdan yazışmaya devam edersek (INŞALLAH ki ederiz sizi çok seviyorum)
Dedimki ben 3. yü yaparız 4. De olur
Çünkü burdaki bacıların motivasyonu çok yüksek
Canım coook büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda hemen iyileşirsin. Bol bol dinlenmeye yemeye içmeye bak güçlendir kendini. Keske gitmişken soyle şeydin ona göre önce kan tahlili yapıp bebek var mı diye oyle ilaç verirlerdi. Ama varsa da miniktşr sen içini ferah tut birsey olmaz inşallah kuzum şimdi düşünme bunlarıSağol canım benim Yok ev yapımı ama uzun süredir dolapta duruyordu artık turşudan mı korona mı oldum bilmiyorum
İdolümüzBeni örnek alın canlar durumunuz elveriyorsa doğurun anacım çatır çatır
Evet yaa doktorlar konuşmuyorD dilek062 N Nazlim0634sagliklihayat
Doktorların ağzından lafı Cımbızla alıyorsun valla Kötülersem tekrar giderim Şimdilik evdeyim
SağolUn canlar dinlenmeye çalışıyorum Atlatırım inş
Ne zaman kan vereceksin canımTeşekkürler canım
Yarından sonra kzum regl günüm. O zaman gideyim diyorum. Veya bir müddet daha bekleyip direk kadın doğumcuya giderimNe zaman kan vereceksin canım
Regl günün hangi gündü
D dilek062 N Nazlim0634sagliklihayat
Doktorların ağzından lafı Cımbızla alıyorsun valla Kötülersem tekrar giderim Şimdilik evdeyim
SağolUn canlar dinlenmeye çalışıyorum Atlatırım inş
Yok cano yapmadılar zaten varsa bile çıkmazdı erken dahaÇok geçmiş olsun yavrum. Peki gebelik testi yaptılarmı dün hastanede .
Rabbim esirgesin. Hakkında hayırlısı olsunYok cano yapmadılar zaten varsa bile çıkmazdı erken daha
Ama bence varsa bile kimyasala dönebilir
Kimyasal gebelik sebeplerinden biri ilaç kullanımıymış
Zaten olmasınıda istemiyorum gibi ne biliyim bişey mişey olur
Evet hayırlısı canım benim SağolRabbim esirgesin. Hakkında hayırlısı olsun
6 aya kadar normal diyorlar stres yapma canımKızlar ben regl oldum. Bu ay olmadı
Ovulasyon testi ile çatlamayı görünce kesin ilk ay tutar diyorsun. Ama kısmet demek ki6 aya kadar normal diyorlar stres yapma canım
Aynen canım benim 3 ay denemem Di tutmadıOvulasyon testi ile çatlamayı görünce kesin ilk ay tutar diyorsun. Ama kısmet demek kirabbim ne derse o olur çok teşekkür ederim.
OfffAynen canım benim 3 ay denemem Di tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?