- 16 Şubat 2020
- 555
- 434
- 33
- 35
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.401
4 ay olacak bu ayda ama ben 2 ay test denemedim sadece bi ay yaptım tutmadıOfffşans kuzum ya. Senin 4. Ay mı şimdi
Ben ilk gebeliğimde soğan suyu içmiştim. Onu deneyeceğim bir de şimdi bakalım. Bir temizlensin rahim4 ay olacak bu ayda ama ben 2 ay test denemedim sadece bi ay yaptım tutmadı
Bende kızıma hemen kalmıştım 2 ayda kısmet soğan suyu iyi diyorlarBen ilk gebeliğimde soğan suyu içmiştim. Onu deneyeceğim bir de şimdi bakalım. Bir temizlensin rahim
Ben de kıza 2.ayda kalmıştım.Bende kızıma hemen kalmıştım 2 ayda kısmet soğan suyu iyi diyorlar
Insllh fazla beklemeyiz kızın kaç yaşındaBen de kıza 2.ayda kalmıştım.Aynıyız
Kızım 3 yaşında canım. Amin inşallahInsllh fazla beklemeyiz kızın kaç yaşında
Benimkide 3 girmek üzere 1 yada 2 ayı varKızım 3 yaşında canım. Amin inşallah
Tam zamanı 2.bebek için. Soğan suyu süper fikir yapabiliyorsan bekleme derim.Kızım 3 yaşında canım. Amin inşallah
kahvecibaby canım doktora gittin mi var mı değişiklik bize de haber ver aklım sende Rabbim hayırlısını versin inşallah
Benimde iki oğlum var büyüğü 5 yaşına küçüğü 3 yaşına girdi benim hamilelik ve doğumum çok zor geçti kızımın olmasını çok istiyorum ama cesaret edemiyorumBenimde 2 oğlum var cnm Çin takvimine pek güvenmem ama bu yıl çoğunlukla kız gösteriyor yine de Rabbim hayırlısını versin Meryem suresi okuyanlar var denemedim de cok isterim iki de kızım olsun
Insllah rabbim bide kız evladı verir size cesaret edin benceBenimde iki oğlum var büyüğü 5 yaşına küçüğü 3 yaşına girdi benim hamilelik ve doğumum çok zor geçti kızımın olmasını çok istiyorum ama cesaret edemiyorum ☹
İki oğlandan sonra 3. Çocuğa cesaret edebiliyomusunuz. Bende kız çocuğu çok istiyorum 2oğlum var büyük 5 küçüğü 3 yaşında ama cesaret edemiyorumSelam kızlar bat 30 Mayıs, iki tane oğlusum tam anlamıyla ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu nasip eder bana da :)
Hamilelik ve doğumdan çok korkuyorum yaaInsllah rabbim bide kız evladı verir size cesaret edin bence
Korkma Allah yardımci olurHamilelik ve doğumdan çok korkuyorum yaa
Evet 3 gün kaldı regle
Canım benim bekliyoruz güzel haberleriniCanım saat 15.20 randevum haber veririm tabiki
Evet Rabbim yardım ediyo gerçekten ama 3.yü kaldıra bilirmiyim bilmiyorumKorkma Allah yardımci olur
Açtığın konuyada yazdım. Cesaret edememen kız istediğin için galiba. Bunu garantisi asla olamaaz bilemeyiz hayırlımı değilmi. Sana verilen senin için hayırlıdır buna ikna olmak insanı süper rahatlatıyor. Eşinde sorun varmış ilerde istesen bile omayabilir. Bi eşinle konuşup karar verin inşallah hakkında hayırlı olanı nasip eder Mevlam.Benimde iki oğlum var büyüğü 5 yaşına küçüğü 3 yaşına girdi benim hamilelik ve doğumum çok zor geçti kızımın olmasını çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
ELHAMDÜLİLLAH inançlı olduğumuz için isyan bize göre değil Nasibe rıza göstermeliyiz. Eşimde sorun olması beni düşündürüyor kız olmazsa nasibimde yokmuş hayırlısı böyleymiş dicez artık yapacak birşey yok. Ama bizim burada bir doktor var kız yada erkek çocuk istersen ona göre formüller veriyormuş düşünecek olursam ona giderim inşaAllahAçtığın konuyada yazdım. Cesaret edememen kız istediğin için galiba. Bunu garantisi asla olamaaz bilemeyiz hayırlımı değilmi. Sana verilen senin için hayırlıdır buna ikna olmak insanı süper rahatlatıyor. Eşinde sorun varmış ilerde istesen bile omayabilir. Bi eşinle konuşup karar verin inşallah hakkında hayırlı olanı nasip eder Mevlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?