Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 2 oğlum var cnm Çin takvimine pek güvenmem ama bu yıl çoğunlukla kız gösteriyor yine de Rabbim hayırlısını versin Meryem suresi okuyanlar var denemedim de cok isterim iki de kızım olsun
Benimde iki oğlum var büyüğü 5 yaşına küçüğü 3 yaşına girdi benim hamilelik ve doğumum çok zor geçti kızımın olmasını çok istiyorum ama cesaret edemiyorum

Selam kızlar bat 30 Mayıs, iki tane oğlusum tam anlamıyla ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu nasip eder bana da :)
İki oğlandan sonra 3. Çocuğa cesaret edebiliyomusunuz. Bende kız çocuğu çok istiyorum 2oğlum var büyük 5 küçüğü 3 yaşında ama cesaret edemiyorum

N Nazlim0634 Kızzz 3 gün kalmış yaa bir bombe de sen patlat hadi
Evet 3 gün kaldı regle
Benim hiç umudum yok
Hayırlısı olsun deyip bekliyorum
Gece başım ağrıdı
Eşim diyorki sabah gitte sağlık ocağına kan ver
Adam da sessizce bir köşede bekliyor demekki

Bende regl günüm gelemden hiçbirşey yapmam dedim
Geçen ay sinir oldum
Test yaptım çok çok silik gördüm
regl oldum yemin ettim birdaha regl gününden önce yapmam test filan diye

Benimde iki oğlum var büyüğü 5 yaşına küçüğü 3 yaşına girdi benim hamilelik ve doğumum çok zor geçti kızımın olmasını çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
Açtığın konuyada yazdım. Cesaret edememen kız istediğin için galiba. Bunu garantisi asla olamaaz bilemeyiz hayırlımı değilmi. Sana verilen senin için hayırlıdır buna ikna olmak insanı süper rahatlatıyor. Eşinde sorun varmış ilerde istesen bile omayabilir. Bi eşinle konuşup karar verin inşallah hakkında hayırlı olanı nasip eder Mevlam.

ELHAMDÜLİLLAH inançlı olduğumuz için isyan bize göre değil Nasibe rıza göstermeliyiz. Eşimde sorun olması beni düşündürüyor kız olmazsa nasibimde yokmuş hayırlısı böyleymiş dicez artık yapacak birşey yok. Ama bizim burada bir doktor var kız yada erkek çocuk istersen ona göre formüller veriyormuş düşünecek olursam ona giderim inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…