Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senden güzel bir haber alıcaz inşallah
Benim eşimde istemem yan cebime koy gibi anlamadım gitti adamı Hala çocuğu oluyor mu olmuyor mu diye merak ediyor sanırım

senden güzel bir haber alıcaz inşallah
Benim eşimde istemem yan cebime koy gibi anlamadım gitti adamı Hala çocuğu oluyor mu olmuyor mu diye merak ediyor sanırım
Aklına nereden geliyor böyle laflar

Güldürdün beni
Canımın içi daha iyimisin toparlandın mı
Dün yemek yaptım bir anda mide bulantısı gibi oldu
Nasıl desem tiksinme gibi bir anda oldu aklımda belirti filan yoktu da yoktu
Sıcaklardan olabilir dedim
Hamilelik olsa bile çok çok erken bu durum için

Çünkü ağrılardan anladım bu ay geç yumurtladım ben
Cuma günü regl günüm ama hiç umudum yok

Benimde iki oğlum var büyüğü 5 yaşına küçüğü 3 yaşına girdi benim hamilelik ve doğumum çok zor geçti kızımın olmasını çok istiyorum ama cesaret edemiyorum ☹
maşallah Allah bağışlasın küçüğün bezini bıraktırdıysan düşünebilirsin bence cnm her hamilelik aynı olmaz Doğumda oyle yine de Rabbim hayırlısını versin
AA bence de kan vermeye erken canım bekleyelim haklısın insan tuhaf oluyo silik cıksa var mı yok mu derken inşallah vardır bu belirtiler ona işarettir
Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim
Çok şükür be geçmedi 2,3 gün berbat durumdaydım
Sağlık gibisi yok insanın gözü hiç bişeyi görmüyor
Herşeyin hayırlısı herkes için
Geçmiş olsun canım tekrardan tabiki sağlık gibisi yok bende dünden beridir halsizim uykuluyum ve yemek yiyemiyorum nedense bunaltıcı sıcaklar var

Sezeryanla doğum yaptım bebeğim 4 ay 10 günlük yine hamileyim revamı bu benim gibi olan varmı ya nasıl büyüteceksem

Eklentiler

• F1C87199-A97F-4887-B148-0C8F9BE3CBCF.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 24
Heheee ben normalde çok espirili Pozitif biriyimdir
Belirti olabilir tabi erken belirtiler arasında hayırlısıyla inşallah hadi bakalım

Ayy çeeen halsiz mi kalıyon artık hamiiş

Sezeryanla doğum yaptım bebeğim 4 ay 10 günlük yine hamileyim revamı bu benim gibi olan varmı ya nasıl büyüteceksem
Benim çocuklarımın arası 1 yas evet zor oldu ama şükür büyüdüler okul çağına geldiler ne gece bildim ne gündüz temizlik bulaşık yemek gezmek hep sorun oldu hiç bir zaman tam yetişmiyor kendine vakit ayıramıyorsun birinin altını temizliyorsun 5 dk sonra diğeri ikiz gibi neredeyse ama velhasıl iyi ki olmuşlar Rabbim iyi ki vermiş layık görmüş yine olsa yine isterdim

Ciddimisin balım ya ilk bebeğimin maşallahı var emzir yatır o derece akıllı ballı böcüğüm bide anneme söyledim naptın sen ilk çocuğun ememez falan dedi vicdan azabı çekiyorum sen emzirdin mi balım ya nasıl oldu şu an 5+3 kızımı emziriyorum

Maalesef benim bebeğim emmiyordu zaten o yüzden sorun olmadı doktoruna sorarsın onu cnm yeterince beslenip emzirenleri duymuştum ama sağlıklı mı bilmiyorum

Insllah rabbim bide kız evladı verir size cesaret edin bence
Kulağımla ilgili sağlık sorunlarım 1ay oruç borcum var onları hallettikten sonra eşimle anlaşma yapcam inşaAllah araba sürmeyi öğretir ehliyet alırsa ozamana kadar cesaretimi toplayıp bedenen ve ruhen hazır hissedersem yaparım inlaAllah

Kız kardeşimde senin gibi sezeryanla doğum yapıp çocuğu 3 aylıkken hamile kalmıştı ikiz gibi büyüdüler benimkilerin arasında 2yaş var çok zor ama sonrası çok güzel

Sezeryanda sorun yaşadımı canım emzirdimi bide hamileyken
Emzirmeyi bıraktı onun ilk sezeryanı zor olmuştu aşırı ödemden dolayı ama ikincide sorun yaşamadı emzirmek senin bünyenle alakalı yeterli beslenmene bilirsen bir süre daha emzire bilirsin doktorunla konuş o nasıl uygun görürse öyle yap. Ben 2.ci bebeğime 17aylılken hamile kalmıştım emziriyodum hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım bedenim kaldırmadığı için bebeğim çok düşkündü memeye bıraktırdığım zaman çok ağladı bende onunla beraber ağladım hep

Daha çok küçük napıcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…