- 15 Şubat 2019
- 295
- 905
- 33
- 38
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.441
Canım randevu almadım aslında hala muhtemelen haftaya persembe ya da cuma giderim sensagliklihayat canım doktor randevun ne zaman
Yaa hakkında hayırlısı buymuş demekki kuzum cok geçmiş olsun cok üzüldüm. İnşallah hemencecik tekrar hamile kalırsın sağlıkla ilerler. Neden olduğunu biliyor mu peki doktor sebebini ona göre tedavi olurdunKızlar gittim doktora geldim.. düşmüş bebeğim parça görünmüyor doğal düşük oluşmuş dedi kan tahlili yapalım teyit edelim dedi yarın tekrar gideceğim
Yaa hakkında hayırlısı buymuş demekki kuzum cok geçmiş olsun cok üzüldüm. İnşallah hemencecik tekrar hamile kalırsın sağlıkla ilerler. Neden olduğunu biliyor mu peki doktor sebebini ona göre tedavi olurdun
Ne desem bilemedim ki canım çünkü kendiliğinden atılmayan anneyi zehirleyen ya da kürtaj fln daha zor olurdu. Rabbim en iyisini bilir tabiki ne kadar üzülme desem de mümkün değil. Dinlen biraz cnm dediğin gibi sonra yine de bir mucize olur inşallah düştükten sonra hemen hamile kalanlar var.Hayırlısı canım aynen sebep söylemedi sağlıksız embriyoyu vücut atıyor dedi ilk düşük olduğu için birşey demek güç sanırım yarın konuşurum gerisini artık..
ne zaman başlarım tekrar bakalım
Konuya goz gezdirirken baliklama daldim muhabbete ozur dilerim.Sezeryanda sorun yaşadımı canım emzirdimi bide hamileyken
Çok saolun komşum bebeğin zehirlenir emzirme dedi ne biliyim kafamda deli sorular teşekkür ederimKonuya goz gezdirirken baliklama daldim muhabbete ozur dilerim.
Ben oglum 14 aylikken hamile kaldim kizima. Oglumu emziriyordum. Gebelik boyunce emzirdim, dogumdan sonra da 8 ay ikisini beraber emzirmeye devam ettim. Oglum 30 aylik olunca kestim memeden ve sadece kizimi emzirmeye devam ettim.
Tandem emzirme diye arastirin. Emzirebilirsiniz.
Yok onlar hurafe :) en fazla olacak sey, 24 haftaydi galiba, sutunuz kolostuma donecek. O da buyugu az biraz circir yapar ama zarari olmaz :) siz iyi beslenin, kalsiyum muhakkak takviye alin. Instagram da izmiremzirmedanismani ya da facebookta emzirme sanati grubunu arastirin.Çok saolun komşum bebeğin zehirlenir emzirme dedi ne biliyim kafamda deli sorular teşekkür ederim
Sen ilk değilsin canım senin gibi çok var hakkında hayırlısı olsun bebişlerine mutlu olmaya bakDaha çok küçüknapıcam ya
Canım randevu almadım aslında hala muhtemelen haftaya persembe ya da cuma giderim sen
Sen gittin mi canım hiçBana 20 sine randevu verdi doktor
Merhaba kuzum yaa ne güzel yayladan gelme sakın şehreMerhba kızlar nabersiniz çok giremiyorum ben yaylada oluncayatıyorum sürekli, progestana devam, lekeler devam, cuma kontrolüm var bakalım, hamilelerimiz çoğalmış maşallah
Hafif kahverengi akıntim olunca korktum bugün gitmek zorunda kaldım kese göründü kalp atışı için 20 sinde gel dediSen gittin mi canım hiç
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasip ettiklerine de gönlünden geçeni nasip etsin. Bana da bir oğluş nasip etsin inşallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
İnşaAllah canım kaçıncı çocuk seninkiAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Nasip ettiklerine de gönlünden geçeni nasip etsin. Bana da bir oğluş nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?