- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.801
10 dakika yine ihtimal var benimki saatler sonra cıktı o yüzden yok diye düşünüyorum açıkçası kendimi kandirdigimi farkındayım çünkü öyle bişey olmayacağını biliyorumHemen çıkmadı 10 dakikadan sonra bakınca gördüm
Hayırlısı inşallah bebiş vardır10 dakika yine ihtimal var benimki saatler sonra cıktı o yüzden yok diye düşünüyorum açıkçası kendimi kandirdigimi farkındayım çünkü öyle bişey olmayacağını biliyorum
Amin canım inşallah hayırlısıyla ikimizdede vardirHayırlısı inşallah bebiş vardır
İyiyiz canım herkes kendi derdinde uğraşmacaKizlar merhaba
sagliklihayat , N neyb ve N Nazlim0634 ve diğer arkadaşlar nasılsınız ?
Önceki sayfaları okuyamadımsagliklihayat hamilelik nasıl gidiyor?
Bu aralar yumurtlama gunlerimdeyim Değerlendirme yapıyoruz bakalım bu sefer olur inşallah
İyiyiz canım herkes kendi derdinde uğraşmaca
Sen nasılsın kolay gelsin bakalım
Yok canım hamilelik reglim yeni bitti .Sende ve N Nazlim0634 da daha yoktu değil mi hamilelik?
İnşallah Eylül'de yazarız buraya biz de pozitif test sonuçlarını
Selam canım nerelerdesinKizlar merhaba
sagliklihayat , N neyb ve N Nazlim0634 ve diğer arkadaşlar nasılsınız ?
Önceki sayfaları okuyamadımsagliklihayat hamilelik nasıl gidiyor?
Bu aralar yumurtlama gunlerimdeyim Değerlendirme yapıyoruz bakalım bu sefer olur inşallah
Çok erken değilmi bu belirtiler için :)Merhaba hanımlar bat me daha beş gün var üstümde bi halsizlik var ve dün mide bulantısı oldu ama bugün yok sizce ne zaman test yapmalıyım yumurtlamam 14 de oldu 15.de de çatlama oldu
Canım bilmiyorum ya belkide psikolojik hep bu ay olacak mi sorusu çıkmıyo beynindemÇok erken değilmi bu belirtiler için :)
Daha var bata bekle bat günü test yaparsın. Rabbim müjdeni almayı nasip etsin.
Cnm yarın 9. Gün oluyo bende cok silik çıkmıştı çatlamadan sonraki 9. Gün yapabilirsin yani test ama çıkmayan da var 10. Ya da 12. Gün çıkan da var inşallah pozitif çıkarMerhaba hanımlar bat me daha beş gün var üstümde bi halsizlik var ve dün mide bulantısı oldu ama bugün yok sizce ne zaman test yapmalıyım yumurtlamam 14 de oldu 15.de de çatlama oldu
Canooom nerelerdesin gelen giden varmıııİyiyiz canım herkes kendi derdinde uğraşmaca
Sen nasılsın kolay gelsin bakalım
Inşaallah canımCnm yarın 9. Gün oluyo bende cok silik çıkmıştı çatlamadan sonraki 9. Gün yapabilirsin yani test ama çıkmayan da var 10. Ya da 12. Gün çıkan da var inşallah pozitif çıkar
Var canooo kırmızılarCanooom nerelerdesin gelen giden varmııı
Habersiz bırakma bizi
İnşallah hayırlı zamanda olur canımVar canooo kırmızılar
O kadar suya gir çık ilaç milaç tutsa şaşardım kısmet önümüzdeki maçlara
Test yaptınız mıSelam kızlar bugün üçüncü gün adet olmadım sanci var bakalım hayırlısı olmadıkça umut artıyor bu sefer hayal kırıklığı daha büyük oluyor
4 gün önce yapmıştım çok sonradan çıkan silik çizgi vardı iki testede saatler sonra çıktığı için geçersiz sayılıyor burayada atmıştımTest yaptınız mı
İnşallah hayırlı zamanda olur canım
Arkadaşım hamile kontrole gidemiyor
Bebek aşağıda duruyordu yukarı çıkmamış 7. Ayına girdi
Bu zamanda hastane işi çok zor
Allah yardım etsin herkese
Çok zor
Evet canım benim hayırlısı bakalımİnşallah hayırlı zamanda olur canım
Arkadaşım hamile kontrole gidemiyor
Bebek aşağıda duruyordu yukarı çıkmamış 7. Ayına girdi
Bu zamanda hastane işi çok zor
Allah yardım etsin herkese
Çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?