Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende ve N Nazlim0634 da daha yoktu değil mi hamilelik?
İnşallah Eylül'de yazarız buraya biz de pozitif test sonuçlarını
Yok canım hamilelik reglim yeni bitti .
Hakkımız da hayırlısı artık
Ne zaman hayırlı ise o zaman hamile oluruz insllah

Selam canım nerelerdesin ilk aylar zor gecicek galiba benim atlatırız inşallah hayırlısıyla sen nasılsın inşallah bu ay olmuştur sağlıkla

Merhaba hanımlar bat me daha beş gün var üstümde bi halsizlik var ve dün mide bulantısı oldu ama bugün yok sizce ne zaman test yapmalıyım yumurtlamam 14 de oldu 15.de de çatlama oldu

Merhaba hanımlar bat me daha beş gün var üstümde bi halsizlik var ve dün mide bulantısı oldu ama bugün yok sizce ne zaman test yapmalıyım yumurtlamam 14 de oldu 15.de de çatlama oldu
Çok erken değilmi bu belirtiler için :)
Daha var bata bekle bat günü test yaparsın. Rabbim müjdeni almayı nasip etsin.

Cnm yarın 9. Gün oluyo bende cok silik çıkmıştı çatlamadan sonraki 9. Gün yapabilirsin yani test ama çıkmayan da var 10. Ya da 12. Gün çıkan da var inşallah pozitif çıkar

Var canooo kırmızılar
O kadar suya gir çık ilaç milaç tutsa şaşardım kısmet önümüzdeki maçlara
İnşallah hayırlı zamanda olur canım
Arkadaşım hamile kontrole gidemiyor
Bebek aşağıda duruyordu yukarı çıkmamış 7. Ayına girdi
Bu zamanda hastane işi çok zor
Allah yardım etsin herkese
Çok zor

Selam kızlar bugün üçüncü gün adet olmadım sanci var bakalım hayırlısı olmadıkça umut artıyor bu sefer hayal kırıklığı daha büyük oluyor

Evet canım benim hayırlısı bakalım
Ay o kısımları düşğnmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…