Kalabalık aile :)

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum

Bir anlık hevesleri kenara bırak ve otur mantıklı düşün... Sonra gelip buraya ah kaynana vah kaynana dersin benden demesi ... Benim eşimin de ailesi kalabalık birinde bir kavga çıksa tüm sülale birbirine küsüyor ... Allah'tan aramızda 7-8 saat uzaklık var

Kaç yaşındasın sen?

Bir de soruyor musun?Bırak kalabalık aileyi her birinin başında hareler sırtında kanatlar olsa da ev ev üstüne

olmaz.Bunu iki erkek annesi olarak söylüyorum.Herkes kendi evini bilecek.Kavga edecek, sevişecek, gülecek,

arkadaşlarıyla vakit geçirecek kendine ait düzeni olmalı.

Ahahaha hiç güleceğim yoktu iyi yaşa :KK70:
Hep beraber inşallah iyi yaşayalım :KK70:
Yalan mı Allah aşkına,bu devirde hala bunları düşünmesi bile bana saçma geliyor kadınların.
Aynı evde yaşamanın bahanesi bile olamaz,
Maddi durum mu,evlenme o zaman düzeltene kadar,
Aman ailemden ayrılırsam yaşayamam mı ,e yine evlenip de kimsenin canını yakma o zaman
Saçma neresinden bakarsan,
Benim eşim bile her gün evde değil,onu da çekemezmişim sanırım her gün her gün, :KK70:
Ay böyle deyince de içim acıdı kocişime :KK53: Canım o benim.

Evladım burada böyle bir konu açıp insanların tepkisine şaşırıyorsan siteyi bugün fark edip hiç konuları okumadan ilk konunu açmışsın demektir.

Yok zaten siteyi takip ediyorsan neden saf gibi tepkiler veriyorsun anlamadım

Konuna gelecek olursak hatanın dik alasını yaparsın.

Neden yanlış bişey mi sordum ne var bunda asıl siz normal değilsiniz
Kalabalık bir aileye, üstelik kaynana kayınpederin evine gelin gitmek bana göre akıl işi değil. Bu anormallikse kabul ediyorum ;)
Bdvdeki konuları da mı okumadın hiç?
Gerçi başlık "kalabalık aile:)" olduğundan pek birşey demeye gerek yok gibi.
Sana kv kp torun tombalakla mutluluklar polyanna :KK3:

Hep beraber inşallah iyi yaşayalım :KK70:
Yalan mı Allah aşkına,bu devirde hala bunları düşünmesi bile bana saçma geliyor kadınların.
Aynı evde yaşamanın bahanesi bile olamaz,
Maddi durum mu,evlenme o zaman düzeltene kadar,
Aman ailemden ayrılırsam yaşayamam mı ,e yine evlenip de kimsenin canını yakma o zaman
Saçma neresinden bakarsan,
Benim eşim bile he rgün evde değil,onu da çekemezmişim sanırım her gün her gün, :KK70:
Ay böyle deyince de içim acıdı kocişime :KK53: Canım o benim.
:D gülmekten yazamıyorum artık yorumlar akıyor :D ama gerçekten çok saçma bir düşünce ... Diyorum ya benim eşimin ailesinden uzakta olmama rağmen esintileri geliyor ne gereksiz şeyler ... Bir de bu kavgalar bayram zamanları nedense oluyor offff en iyisi uzak kalmak ... Bir kavga çıkar çocuk gibi herkes birbirine küser ne o öyle ...

PROBLem olmaz olur mu ?
Kendini sürekli hizmet eder Bi vaziyette bulacaksın
Kardeşler bir gün sizde diğer gün diğer kardeş .. sırayla gezerler size de sofra kur kaldır hizmet et düşer
Etmezsen de kapı orda derler
Zaten çoğunluktalar
İyice ezerler
Nerden mi biliyorum
Eltim tamı tamına aynısını yaşıyor,ben başka Bi şehirde oturuyorum Allah'dan
Kızın psikolojisi bozuldu

Back
X