Kalabalık aile :)

ben kendı annemle aynı apartmanda oturuyorum. oraya gelen mısafırde benı cagırıyodu. bir cagırdı gitmedim 2 cagırdı gitmedim. sonra babam da annemde laf söyledı. sonra dedım bana mı gelıyo mısafırler haber mı verıyo. musaıtmıyım degılmıyım cagırmayın. o gunden berı hıc cagrmaz annem. ama planlı mısaıfr gelse evının temızlıgınden ıkramına kadr bırlıkte yaparz mısafr gelınce de hızmetı ben yaparım. ama çat kapı mısafır aynı apartmandakı anneme bıle gelse gıtmek ıstemem. senın aynı evın ıcınde hep daha zoru daha skntısı:(

Kızlar herkese hayırlı günler görüştüğüm biri var ikimizde seviyoruz birbirimizi ama aklımı kurcalayan şey ailesinin sürekli birbiriyle görüşmesi 4 erkek kardeşler gelinler torunlar kızlar sürekli bunların evinde birde evlenince onlarla birlikte oturacaz bunlar benim kafamı kurcalıyor ilerde sorun olur mu sizce ben mi abartıyorum

Benim esimin ailesi de surekli birbiriyle gorusuyor ama birlikte kalmiyoruz tabiki.. Esim biz gelemiyoruz baska planlarimiz var demesini de biliyor, yani rahatim ben :). Birlikte kalmak ne kadar iyi olurlarsa olsun, evliligini kotu yonde etkiler.

Merhaba arkadaşlar öncelikle yapılan her yoruma saygım var burada yaklaşık 3 sene falan üyeyim konuları da oldukça aktif takip ediyorum bazı arkadaşlar kalabalık aile sonuna smill koymamı elrştirmiş öylesine koydum bunu,yoksa zaten konu açmazdım burda sonuca gelirsek bende istemiyorum ama ondan da vazgeçmek istemiyorum bu konuyu aileme açarım herşey tam ciddiye binince kabul etmryrcrm yani herkese tekrar teşekürler

Kaynana kaynpederle otur.
Kocişkona sadece kendi odanda sarıl.
Evi süsleyip kocana bi sürpriz yapama.
Evn içinde kafana göre gezeme.
Bide sor acaba sorun olur mu?

Back
X