Ayy malesef kuzenim böyle bir evlilik yaptı şimdi çocuk var boşanmak istiyor. Kesinlikle aile hayatları yok. Bin tane akraba eş dosya yaranma derdinde kocası. Her boş dakikada aile ve akrabaları ile olmak istiyor..evine giren çıkan belli değil. Evlendiğini üçüncü günü yatılı misafirler başladı..kuzenim eşiyle biryere giderken kapıda denk gelmişler evliligin ilk ayı. Damadın anne baba kardeş diğer torunlar vs iyi onzaman biz geçip oturalım siz gidin gelin demiş oturmuşlar..çocuklar evi falan etmiş çekmeceler vs. Tam tımarhane.Merhaba
Biriyle evlilik yolunda ilerliyorum. Kendisi her yönden çok iyi biri. Ancak 9 kardeşler ve en az 20 yeğen var. Birbirimize çok bağlıyız, şu böyle iyi, şununla böyle şakalaşırız, hep beraber şuraya gideriz (bide kendisi organize edermiş çoğunu) , hadi çay koy geliyoruz deriz, böyle koşarız birbirimize falan bir sürü şeyler.
Benim iki kardeşim ve 3 yeğenim var. Sakin kendi halinde bir aileyiz. Biz de çok seviyorz beraberiz her kardeş gibi. Gidilir gelinir akrabalara ama mıç mıç değil yani. Usulünce herşey.
Evlenince bak bunlar seni bırakmazlar diyor bide gülerek marifetmiş gibi. Surat asmak olmazmış.
Ben yapamam bu şekilde asla bana göre değil. Bir araya gelinir ama iki haftada bir mesela. Beni her gün çağırsınlar istemiyorum. Her gün de gelmesinler. Dip dibe gerek yok bu ne ya..
Kendisiyle bunu konuşacam tabi ama nasıl? Ne yapmam gerekiyor?
Konuş ama değişmez .şimdi tamam diyebilir ama onun normali o. Bana birbirinize uyamazsınız gibi geldi . Sonuçta senin gördüğün sakin mesafeli aile ilişkileri onunki kalabalık mıç mıç .Merhaba
Biriyle evlilik yolunda ilerliyorum. Kendisi her yönden çok iyi biri. Ancak 9 kardeşler ve en az 20 yeğen var. Birbirimize çok bağlıyız, şu böyle iyi, şununla böyle şakalaşırız, hep beraber şuraya gideriz (bide kendisi organize edermiş çoğunu) , hadi çay koy geliyoruz deriz, böyle koşarız birbirimize falan bir sürü şeyler.
Benim iki kardeşim ve 3 yeğenim var. Sakin kendi halinde bir aileyiz. Biz de çok seviyorz beraberiz her kardeş gibi. Gidilir gelinir akrabalara ama mıç mıç değil yani. Usulünce herşey.
Evlenince bak bunlar seni bırakmazlar diyor bide gülerek marifetmiş gibi. Surat asmak olmazmış.
Ben yapamam bu şekilde asla bana göre değil. Bir araya gelinir ama iki haftada bir mesela. Beni her gün çağırsınlar istemiyorum. Her gün de gelmesinler. Dip dibe gerek yok bu ne ya..
Ben uzaklaşsın veya ailesini silsin demiyorum. Herkesin yuvası kapısı düzeni ayrı. Tadını kaçırmadan yüz göz olmadan sınırını bilerek davranmalı aileler bence. Konuşacam, yok ben buyum derse en azından başından söyledim ben derim. Daha sonra belli etmek daha kötü benceinsanlar kimseyi değiştiremeyeceğini ne zaman anlayacak
birinde istemediğiniz bir şey var ŞEYi değil insanı değiştirin
kalabalık ailesi olmayan birini istiyorsan kalabalık ailesi olmayan biriyle olacaksın
kalabalık aileli birini bulup ailesinden uzaklaşmasını istemeyeceksin
zaten uzaklaşmayacak
Bak bu ihtimal de var. Şimdi tamam der evlenince surat asar küser ben istemeyince. Al sana huzursuzlukKonuş ama değişmez .şimdi tamam diyebilir ama onun normali o. Bana birbirinize uyamazsınız gibi geldi . Sonuçta senin gördüğün sakin mesafeli aile ilişkileri onunki kalabalık mıç mıç .
Haklısınız. Türkiye'de sülale ile evleniyor insanlar istisnalar hariç.Yorumlara katılıyorum. Olacak iş değil maalesef. Kalabalık ailesi olan ve aileyle aşırı sıkı bağları olan erkeğin kahrını anca yine onun gibi bir ailede doğup büyüyen kadın çekebilir ki onlar bile bence istemez bu devirde.. Ömür boyu eş ailesinin gönlünü eğlemek, ortak planlara boyun eğmek istemiyorsanız kaçın.. Kocaman bir sulaleyle evleneceksiniz çünkü karşı tarafın bu profilde bir ailesi olunca. Çok çok iyi düşünün
tamam işteBen uzaklaşsın veya ailesini silsin demiyorum. Herkesin yuvası kapısı düzeni ayrı. Tadını kaçırmadan yüz göz olmadan sınırını bilerek davranmalı aileler bence. Konuşacam, yok ben buyum derse en azından başından söyledim ben derim. Daha sonra belli etmek daha kötü bence
Arkadaşımda sizinle aynı durumdaydı.Hatta aile apartmanında oturacaktı.kaynanan görümce elti.Eşiyle önden konuştu.Ben çalışam birim üstelik hiç kalabalığa alışkın değilim.Yeri gelir kapı kapatırım kimseylr iletişim kurmam.Bireyselliği çok seviyorum ama yeri gelir hep beraber yemekte yeriz alışverişe de gideriz diye detaylıca konuştu.Eşi de ailesiyle konuştu.Şimdi kalabalık olduğunda kaynanası diyormuş kızım sen alışık değilsin başın ağrımasın bizim için katlanma geç evine dinlen.Şükür anlayışlı insnalara denk gelmiş.Burda iş erkekte tüm dengeyi kurabilmeli.Ha sizde fazla samimi olmayacaksınız.Mıç mıç sürekli aramalar sohbetler yaparsanız lilika tam bizden diye düşünüp rahatça hareket edebilirler.Biraz mesafeli ve soğuk olun.Ama adam yolun başında bazı şeyleri belli etmiş o da ayrıMerhaba
kaç bacım
Ayrıl. Kısa ve net. Dön bu yoldan.Merhaba
Ne güzel şanslıymış. Kız kardeşi diyor ki "bizim gelin alışık değildi kalabalığa, aramıza alana kadar neler çektik." Yani kendileri kıza değil sanırım mecburiyetten kız onlara uymuş. Vazgeçmeyip mücadele etmişler bide:)) Salın yahu insanlarıArkadaşımda sizinle aynı durumdaydı.Hatta aile apartmanında oturacaktı.kaynanan görümce elti.Eşiyle önden konuştu.Ben çalışam birim üstelik hiç kalabalığa alışkın değilim.Yeri gelir kapı kapatırım kimseylr iletişim kurmam.Bireyselliği çok seviyorum ama yeri gelir hep beraber yemekte yeriz alışverişe de gideriz diye detaylıca konuştu.Eşi de ailesiyle konuştu.Şimdi kalabalık olduğunda kaynanası diyormuş kızım sen alışık değilsin başın ağrımasın bizim için katlanma geç evine dinlen.Şükür anlayışlı insnalara denk gelmiş.Burda iş erkekte tüm dengeyi kurabilmeli.Ha sizde fazla samimi olmayacaksınız.Mıç mıç sürekli aramalar sohbetler yaparsanız lilika tam bizden diye düşünüp rahatça hareket edebilirler.Biraz mesafeli ve soğuk olun.Ama adam yolun başında bazı şeyleri belli etmiş o da ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?