Kalabalık ailesi olan eş adayı

Adınıza sevindim. Gerçekten eşte bitiyor herşey. Sınırı koyacak olan kocadır.

Evlilikte sınırlar önemlidir eğer hayata bakış açınız farklı sosyal hayatınız farklıysa sıkıntı yaşarsınız. Muhakkak konuşun yoksa burada bunaldım akrabalardan diye konubacmak zorunda kalırsınız.

Allah'im su tarif ettigin sey varya, kabus gibi bisey. Bile bile evlenirsen ilerde sorun citkiginda (ki muhakkak cikacak) adam dicek ki 'e biliyodun benim ailemi bastan kabul etmeseydin o zaman'.
Sana bisey diyim mi, huzur varya huzur.. Su hayatta huzuru hicbisey degismem. Asm mesk filan etkisinin kaybediyo bi sure sonra. Hicbir ask huzurumu kaybetmeye degecek kadar buyuk olamaz. Eger sen aliskin degilsen boyle bi ortamda asla huzur bulamazsin benden soylemesi.

Kesinlikle katılıyorum huzur benim için de çok önemli. Kafa rahatlığı çok başka. Avrupa'da insanlar nişanlanıyor kendi arasında anne baba bak ben nişanlandım diyor. Onlar da aaa getir tanışalım diyorlar. Sonra evleniyorlar sonra ikisi sonra çocuklarla yola devam. Bizde aile kavramı evlenince bile değişmiyor. Aileni sevme demiyorum ya, hobi olarak yine sev. Of of

9 kardeş + 20 yeğen deyince ben hesapladım, sen aslında tek kişilik evlilik yapmıyorsun, düpedüz küçük bir mahalleyle nikah masasına oturuyorsun Çay koy geliyoruz diyorlarsa geçmiş olsun, o çaydanlık sana değil, endüstriyel semaver lazım Sen sakin, düzenli aile yaşamına alışmışsın, onlar ise her günü şenlik gibi yaşayan kocaman bir kabile. Bu işin şakası bir yana, böyle kalabalık ailelerin enerjisi güzel ama biraz da yorucu olabilir. O yüzden baştan açık açık konuşman şart, yoksa evlilik hayatın değil, 40 kişilik reality show programın olur

Açıkçası o kalabalığı siz tenhayi o Cat kapı misafiri siz haberlisini seviyorsaniz ben hiç evlenme olayına girmeyin derim Haddimi aşmak istemem ister sevgi deyin ister emek ister ben ona o bana uyar deyin.Yok açık açık söylemiş tarz tavır ortada.Bunlari ya kabul edip girin bu işe yada sonradan düzelir sandım demeyin

Bu arada kendisi tamam desede şimdi evlendikten sonra tutulmayan sözler Orhun kitabelerinde bile üst üste o kadar yazıt yok.Yani köprüyü geçmek mi köprüden önce inmekmi? Tabiki sevme bu kadar basit bişey değil .Fakat bir hayat bir ömür geçirmek için bu size fazla gelecek sorun kavga nedeni olacak bir detay.Bu nedenle iyi düşünün

Benim kocam da çok kalabalıklar. Ben çok seviyorum çünkü aşırı ilgililer. Herkes kendi alanına saygı duyuyor ama akrabasını da unutmuyor. Bir sorun olsa gece vs arayıp çağırsam hayır demezler. Aynı şekilde onlar da.
Kaynanam çok laçka olmak istedi asla izin vermedim. Anahtar istedi ne münasebet neden vereyim ki dedim. Sınırları baştan koydum.
Gayet huzurum yerinde çok şükür.

Ay Allahım ne iki hafta ne ayda bir hiç görmek istemiyorum eş ailesini.Valla bacım konuşsan ne değişecek.Adam aileye bağlı.Değişir mi hiç sanmıyorum.

Net

Kalabalık ailesi olan biriyle evlenen arkadaşıma daha evliliğinin ilk zamanlarında devamlı misafir geliyordu. Arayıp duruyorlardı. Sevgiliniz dengeyi ayarlasın diyeceğim de öyle kalabalık ailelere de pek söz geçmez yani bir gün müsait değilim dersin öbür gün gönül koyarlar ya da çatkapı bile gelen oluyor. Alışkın değilseniz çok zorlanırsınız ki ben alışkın olan biri olarak artık yaka silktim. Emrivaki şekilde aylarca yatılı misafir olan mı dersin, yol üstündeydi uğradık diye çatkapı gelenler mi dersin. Sevsen de sevgilin dengeyi ayarlayamayan biriyse artık misafir ağırlamaktan yaka silkersin aranızda çok tartışma döner

Yaşayış şekli size uymuyorsa yol vereceksiniz,ne konuşacaksınız ???? Ben gelme gitme istemiyorum,öyle sevmem dediğinizde olmaz derse ne olacak???

Şakaya vurup sizi olacak şeyleri hazırlamış bence, alttan alttan biz böyleyiz bunları bil öyle evlen mesajı aldım, eğer sürekli evinizde birilerini istiyorsanız evlenin, ama burada eş olacak kişi de önemli o sınır çizerse nerede durmaları gerektiğini öğretirse sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…