Sana trip atmıyorsa iyi :))Dengeyi sağlayamayacağını belli etmiş adam. Risk almanın alemi yok. Benimki de bugün kardeşini ziyaret etti mesela. Ben bu ay ikinci kez katlamamayacağım için tek gitti.
Ya bir yanlış on doğruyu götürür mü bilemiyorum... Konuşacam bakalım tepkisini merak ediyorum. Ne kaybederim ki... En çok o beni kaybederAcılara yürümüyor koşuyor ve korkmuyorsunuz sanırım
Adınıza sevindim. Gerçekten eşte bitiyor herşey. Sınırı koyacak olan kocadır.Eşiniz sizinle aynı fikirde olmadığı sürece çok zor. Benim eşimin de ailesi öyle ben çok bunaldım, hatta sırf bu yüzden boşanmayı bile düşündüm. Ben sonunda sınır koydum, eşime sen özgürdün, istediğin kadar görüş ben sınırlı görüşmek istiyorum, kendime ait alanım olsun istiyorum dedim. Eşim beni anladı ve idare etti. Ama kendi de aslında benim gibi özgürlüğüne düşkün bir insan ve o da sıkılıyor fazla görüşmekten şimdi kendi de sınır koyuyor. Ama dediğim gibi eşiniz de sizin gibi değilse çok bunalırsınız.
Yemez. :) Keyif zamanında ne işim var kardeşinde...Sana trip atmıyorsa iyi :))
Kesinlikle katılıyorum huzur benim için de çok önemli. Kafa rahatlığı çok başka. Avrupa'da insanlar nişanlanıyor kendi arasında anne baba bak ben nişanlandım diyor. Onlar da aaa getir tanışalım diyorlar. Sonra evleniyorlar sonra ikisi sonra çocuklarla yola devam. Bizde aile kavramı evlenince bile değişmiyor. Aileni sevme demiyorum ya, hobi olarak yine sev. Of ofAllah'im su tarif ettigin sey varya, kabus gibi bisey. Bile bile evlenirsen ilerde sorun citkiginda (ki muhakkak cikacak) adam dicek ki 'e biliyodun benim ailemi bastan kabul etmeseydin o zaman'.
Sana bisey diyim mi, huzur varya huzur.. Su hayatta huzuru hicbisey degismem. Asm mesk filan etkisinin kaybediyo bi sure sonra. Hicbir ask huzurumu kaybetmeye degecek kadar buyuk olamaz. Eger sen aliskin degilsen boyle bi ortamda asla huzur bulamazsin benden soylemesi.
Yarın konuşacamKendisiyle konuştun mu bu arada
Ay Allahım ne iki hafta ne ayda bir hiç görmek istemiyorum eş ailesini.Valla bacım konuşsan ne değişecek.Adam aileye bağlı.Değişir mi hiç sanmıyorum.Merhaba
Biriyle evlilik yolunda ilerliyorum. Kendisi her yönden çok iyi biri. Ancak 9 kardeşler ve en az 20 yeğen var. Birbirimize çok bağlıyız, şu böyle iyi, şununla böyle şakalaşırız, hep beraber şuraya gideriz (bide kendisi organize edermiş çoğunu) , hadi çay koy geliyoruz deriz, böyle koşarız birbirimize falan bir sürü şeyler.
Benim iki kardeşim ve 3 yeğenim var. Sakin kendi halinde bir aileyiz. Biz de çok seviyorz beraberiz her kardeş gibi. Gidilir gelinir akrabalara ama mıç mıç değil yani. Usulünce herşey.
Evlenince bak bunlar seni bırakmazlar diyor bide gülerek marifetmiş gibi. Surat asmak olmazmış.
Ben yapamam bu şekilde asla bana göre değil. Bir araya gelinir ama iki haftada bir mesela. Beni her gün çağırsınlar istemiyorum. Her gün de gelmesinler. Dip dibe gerek yok bu ne ya..
Kendisiyle bunu konuşacam tabi ama nasıl? Ne yapmam gerekiyor?
Netinsanlar kimseyi değiştiremeyeceğini ne zaman anlayacak
birinde istemediğiniz bir şey var ŞEYi değil insanı değiştirin
kalabalık ailesi olmayan birini istiyorsan kalabalık ailesi olmayan biriyle olacaksın
kalabalık aileli birini bulup ailesinden uzaklaşmasını istemeyeceksin
zaten uzaklaşmayacak
Yaşayış şekli size uymuyorsa yol vereceksiniz,ne konuşacaksınız ???? Ben gelme gitme istemiyorum,öyle sevmem dediğinizde olmaz derse ne olacak???Merhaba
Biriyle evlilik yolunda ilerliyorum. Kendisi her yönden çok iyi biri. Ancak 9 kardeşler ve en az 20 yeğen var. Birbirimize çok bağlıyız, şu böyle iyi, şununla böyle şakalaşırız, hep beraber şuraya gideriz (bide kendisi organize edermiş çoğunu) , hadi çay koy geliyoruz deriz, böyle koşarız birbirimize falan bir sürü şeyler.
Benim iki kardeşim ve 3 yeğenim var. Sakin kendi halinde bir aileyiz. Biz de çok seviyorz beraberiz her kardeş gibi. Gidilir gelinir akrabalara ama mıç mıç değil yani. Usulünce herşey.
Evlenince bak bunlar seni bırakmazlar diyor bide gülerek marifetmiş gibi. Surat asmak olmazmış.
Ben yapamam bu şekilde asla bana göre değil. Bir araya gelinir ama iki haftada bir mesela. Beni her gün çağırsınlar istemiyorum. Her gün de gelmesinler. Dip dibe gerek yok bu ne ya..
Şakaya vurup sizi olacak şeyleri hazırlamış bence, alttan alttan biz böyleyiz bunları bil öyle evlen mesajı aldım, eğer sürekli evinizde birilerini istiyorsanız evlenin, ama burada eş olacak kişi de önemli o sınır çizerse nerede durmaları gerektiğini öğretirse sorun olmaz benceMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?