Kalabalık ailesi olan eş adayı

Ya bir yanlış on doğruyu götürür mü bilemiyorum... Konuşacam bakalım tepkisini merak ediyorum. Ne kaybederim ki... En çok o beni kaybeder

Siz -muhtemelen- onun için tam “içeri edilmelik” (yani çöpsüz üzüm, alır kendi ailemize uydururuz, hık mık ede ede alışır, kaçırmayalım bunu) bir adaysınız.
O nedenle konuştuğunuzda yüksek ihtimalle yumuşatır durumu, tatlıya falan bağlamaya çalışır, köprüyü geçene kadar idare etme yolları dener kısacası.
Bu şuna benziyor, “ben bi gideyim şu kültür mantarıyla konuşayım da, yalnız büyür müymüş kasımpatının yanında bi sorayım.
Mantar mantardır, bireysel olamayan bir canlıdır, kendinizi yormayın, kimse doğasını değiştirmez, sadece kısa bir süre mış gibi yapar.
Klan halinde yaşama bayılsaydı gider kendi gibi kültürden birini bulurdu.
O kendi klanına uzantı arıyor, başka bağlara ihtiyacı yok

Eş adayınız alışık olduğu, sevdiği hayat tarzını size anlatmış. Değişmesini istemek haksızlık olur. Zaten insanlar değişmez. Eee sizin içinde onun hayat tarzı uygun değil. Siz ona ayak uydurmaya çalışırken yorulup, yıpranırsınız, o da eski hayatını özleyip, istediği gibi kalabalık aile planları yapamadığı için mutsuz olur. Bir yerden sonra sevgide yetmez. Bu yola çıkmaya gerek var mı?

o senin eşinle alakalı ama lalecim

bu kızınki şimdiden sinyal veriyor baksana
surat asmak yok gidilecek gelinecek vs falan :)

Arkana bile bakmadan kaç ...

Çay koy geliyoruz mu ? Bu ne emrivakilik.

konuşacaktınız dün,ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…