• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan param

ishil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
160
11
28
Zonguldak
Kızlar,öncelikle çok basit bir dertle geldiğim için affınıza sığınıyorum,ama burda bır arkadasa yorum yaparken aklıma geldı ve kafama takıldı.

Bundan aylar önce kıskançlıklarımla ve kaprıslerımle guzel gıden bı ilişkiyi mahvetmıstım, sonunda yıne blöfü yapıp ayrılmıştım ama bana gerı dönmedi,dönmek de ıstemedı,zaten son zamanlarda ilgisizdi,yapamıyorum yoruldum dedı ve Ocak ayında ayrıldık,arkadas bıle kalmak ıstemıyordu,bir hafta ruh gıbı gezdım,herkesten medet umdum,kuzenim bayan bir ilişki danışmanının numarasını verdı,hanı en umutsuz anlarda mantıklı düşünülmez ya,yüklü mıktar fıyat bayılıp telefonla danışmanlık aldım kadından ,bana erkek arkadasıma ne msj yazacağım bıle noktasına virgülüne kadar söylendi,ve aldığım saatlerın yarısı dolmadan erkek arkadasım bana evlenmek teklif ettı,çok şükür ufak tefek paranoyalarım dışında bır sorunumuz yok artık,seviyor ve sevılıyorum.

Ama birincisi burda sızlerın verdıgı akıldan farklı bır akıl veremedigini farkettım,yani sızlere yazsam param cebımde kalacakmış,ikincisi kalan saatlerımı harcamadan iş çözüldü ve erkek arkadasımın kendı gerı geldı teklıfle bır ay sonra,ben de kalan ücreti talep etmedım bayan danışmanından ama dusununce çok acayip bır akıl vermedı ve kalan saatlerımın yarısını harcamadım,harcayacak bır durumum da yok kı zaten artık kk var,kalan ücreti talep etsem mı kı az bır rakam degıl yoksa etmemelı mıyım?

Son düzenleme:
Kızlar,öncelikle çok basit bir dertle geldiğim için affınıza sığınıyorum,ama burda bır arkadasa yorum yaparken aklıma geldı ve kafama takıldı.

Bundan aylar önce kıskançlıklarımla ve kaprıslerımle guzel gıden bı ilişkiyi mahvetmıstım, sonunda yıne blöfü yapıp ayrılmıştım ama bana gerı dönmedi,dönmek de ıstemedı,zaten son zamanlarda ilgisizdi,yapamıyorum yoruldum dedı ve Ocak ayında ayrıldık,arkadas bıle kalmak ıstemıyordu,bir hafta ruh gıbı gezdım,herkesten medet umdum,kuzenim bir ilişki danışmanının numarasını verdı,hanı en umutsuz anlarda mantıklı düşünülmez ya,yüklü mıktar fıyat bayılıp telefonla danışmanlık aldım,bana ne msj yazacağım bıle noktasında virgülüne kadar söylendi,ve aldığım saatlerın yarısı dolmadan adam bana evlenmek teklif ettı,çok şükür ufak tefek paranoyalarım dışında bır sorunumuz yok artık,seviyor ve sevılıyorum.

Ama birincisi burda sızlerın verdıgı akıldan farklı bır akıl veremedigini farkettım,yani sızlere yazsam param cebımde kalacakmış,ikincisi kalan saatlerımı harcamadan iş çözüldü ve kendı gerı geldı teklıfle bır ay sonra,ben de kalan ücreti talep etmedım ama dusununce çok acayip bır akıl vermedı ve kalan saatlerımın yarısını harcamadım,harcayacak bır durumum da yok kı zaten artık kk var,kalan ücreti talep etsem mı kı az bır rakam degıl yoksa etmemelı mıyım?
Çok ilginç :) Ne önerileri oluyordu merak ettim..
Bir sorun isterseniz kalan ücretler alınıyor mu diye ama sanmıyorum vereceğini..

ücretle anlaştıysanız anlaşma anlaşmadır geri istemek abest olur..fazladan verdiyseniz o kısmı anlayamadım:44:

ben de çok merak ettim ne önerdi de dönmeyen adamı döndürdü:26:

arkadasım ben böyle seylere hiç kalkışmadım ama arkadaş dahi kalmak istemeyen adamı döndürdüyse var bir kerameti sonucta size dönmüş artık 4 saatte dönse nolur 1 saatte dönse nolur sonuc olumlu olmuş işiniz görülmüş o para bence gitmiş artık... peşine düşmeyin derim

Kalan para az bir rakam değil diyorsan, bence talep etmeye değer.
Ama anlaşma anlaşmadır. Geri verileceğini hiç sanmıyorum canım.

psikoloğa gittiniz diyelim önerileride beğenmediniz parayı isteyebilrmisiniz:26:

başta bir sözleşme yapmadıysanız problem olacağını düşünmüyorum alabilirsiniz bence paranızı

Inanın burda verilen akıllardan daha farklı bir şey söylenmedi ama işte ınsan o dönemde boyle seylerden medet umuyor,evet aslında sonuç olumlu,istesem verilir gibi geliyo bıraz ama işte etik olur mu onu bilemedim,aynen üstüne gitme vs dedi bi de msj vs yazdırdı,o mu döndürdü yoksa donecegı mı vardı bilmiyorum ama adam döndükten sonra aşığımlar çıcekler vs Allah bozmasın sekız ay gectı üstünden cok ıyıyız,burda bı konuya yorum yaparken aklıma geldı,kalanı saatlerimin tutarı 400 tl falan

Son düzenleme:
Inanın burda verilen akıllardan daha farklı bir şey söylenmedi ama işte ınsan o dönemde boyle seylerden medet umuyor,evet aslında sonuç olumlu,istesem verilir gibi geliyo bıraz ama işte etik olur mu onu bilemedim,aynen üstüne gitme vs dedi bi de msj vs yazdırdı,o mu döndürdü yoksa donecegı mı vardı bilmiyorum ama adam döndükten sonra aşığımlar çıcekler vs Allah bozmasın sekız ay gectı üstünden cok ıyıyız,burda bı konuya yorum yaparken aklıma geldı,kalanı saatlerimin tutarı 400 tl falan

sen bana yazsaydın ben sana ücretsiz terapi yapardım:9::9:
senin fazladan paran kaldıysa hemen iste..
aşk nelere kadir:44::44:

sen bana yazsaydın ben sana ücretsiz terapi yapardım:9::9:
senin fazladan paran kaldıysa hemen iste..
aşk nelere kadir:44::44:

Demi demi:1:
Artık direk buraya yazıyorum zaten,çoook akıllı kadınlarımız var burda sagolsunlar,o kadıncağızda uğraştı ama burası çok daha faydalıymış,bı dolu terapistim var burda:21::21:

Demi demi:1:
Artık direk buraya yazıyorum zaten,çoook akıllı kadınlarımız var burda sagolsunlar,o kadıncağızda uğraştı ama burası çok daha faydalıymış,bı dolu terapistim var burda:21::21:

saolasın o senin iyi niyetin..
bak 400 lira fazladan kaldıysa hemen iste paranı az para değil..

al canım tabiki neden boşa gitsin paran buradaki arkadaşlar ve biz tecrübelerimizle yardımcı oluruz sana

Evet o zaman yarın isteyeyim bakalım,o parayla bı dolu epilasyon kremı alırız demı:1:

Zaten buradaki kız kardeslerımın aklı herkesten ıyı,herkesten guzel,çıkarsız ,ıyı nıyetlı bütün kk kadınları,iyi ki varsınız ya,ben buradakileri gördükçe,yazıları okudukça ınsanları daha bır cok sevıyorum,bence sanal alemın en ıyı ınsanları burada,sözlukculere de kapak olsun bu

Back
X