Sevgili yapmış gibi yap aninda ensende biter bosa uzuluosun.
Sosyal medyada olmasa n'olcaktı haller?.. Yaşlarınız kaç?
Bir süre sessiz kal. Yazma, arama, göndermeli paylaşımlar yapma. O zaman seviyorsa gelicektir.
Barısırsınız üzme canını
Aşık olduğunuz insan sizi bu denli yıpratıyorsa, belkide hisleriniz aynı değildir. Bir düşünün. Kendinizi toparlayın ve önünüze bakın.
Aşık olduğunuz insan sizi bu denli yıpratıyorsa, belkide hisleriniz aynı değildir. Bir düşünün. Kendinizi toparlayın ve önünüze bakın.
En son onu aradığımda bana sen zaten 2 haftadır hic acı çekmiyorsun ayrıca ben senin biriyle görüstugunu düşünüyorum dedi benim lokantada yemek yemem bile mutlu oldugumu gösteriyormuş ve rahatsız olmuş . Onunlayken sürekli telefonum çalmış ve ben biriyle görüşüyormuşum sürekli cevrimiciymisim . Zaten böyle dusunuyo ama gelmiyo
Bu senin ilk iliskin mi? Öyle falan dusunmuo seni zarflio. Aksini duymak istio senden sürekli. Cok diil 15 gun cool ol, asla konusma ve mutlu görün.
Hayır ilk değil daha önce 6 yi bol ilişkim oldu ama okadar eski ki sanki bu ilkmis gibi . Ben iletişimde bulunmayınca kesinlikle beni aramiyo 1 hafta hiç arayip sormadıgimda fln . Galiba benden gitti ve hiç donmeyecek
Dönecek. Ama zirt pirt ararsan dönmez. Aramicaksin bak kendine de soz vermissin sacimi kesicem ararsam diye bunu uygula. Onun blöf olarak sordugu seyleri gercekten yap. Iyice bi acisin cani. Niye ayrildiniz ki
Çocuk çok gururlu sanırım,dönmez o. Aşkından olur,dönmez. Gururunu yediğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?