• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim acıyo

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
siz nasil yapiyorsunuz yardim edin bana..
yoruldum beynime emirler vermekten kendimi avutmaktan.. dusunme kelebek bak hayat ne kadar guzel belki yeniren asık olursun hatta belki daha mutlu olursun bla bla sonra her gece ettigim dualar alahim ne olur artik o benim icin hic birsey ifade ermeyecek kadar anlamsiz bi insan olsun zaman gecsin cabucak
hem ruhen hem bedenen yoruldum..
evet artik baskasi var 5 ay oldu bu ay .. belliki evlenecekler...
bu hikayenin hic yara almadan kurtulani o ne kadar sansli.. bir yandan beni hergun arayip unutamiyorum seni diyip tekrar barisma umutlari verirken bi yandan gorucu usulu kiz arayan kendine ve buldugunda bana resti ceken adam o tutunacak baska bir dal buluncaya kadar beni birakmayip butun dallarimi kiran param parca eden adam..
evet hak etmiyor beni biliyorum bukadar sevilmeyi ardindan bukadar üzülmeye deymeyecek bi adam.. annem gibi ablam gibi en önemlisi babacigim gibi hepiniz haklisiniz.. ama ne evdekilere belli edebiliyorum hala hala hala üzüldügümü nede arkadaslarima..
Kalbim aciyo resmen artik uzuntuden :/ aklima geldigi anda onu baskasi ile dusundugumde istemsizce kalbim ve koltuk altimdan beri koluma dogru bicak saplaniyo sanki.. sancisi gecene kadar nefesimi tutuyorum okadar agriyo.. hayatimda hic birseye bukadar uzulmemistim ölüm gibi o artik öldü geri donmesi imkansiz.. geri donse bile imkansiz 3.kisiler girince ölümle es deger ayriliklar bende..
yazdim yine cunku bundan baksa hic birsey yapamiyorim.. eger yazmassam kalbimin sancisi dayanilcak gibi degil..

bu hikayenin hic yara almadan kurtulani o ne kadar sansli.. bir yandan beni hergun arayip unutamiyorum seni diyip tekrar barisma umutlari verirken bi yandan gorucu usulu kiz arayan kendine ve buldugunda bana resti ceken adam o tutunacak baska bir dal buluncaya kadar beni birakmayip butun dallarimi kiran param parca eden adam.

ya bunu nasıl yapabiliyolar. bu hesap bu kitap. ne bileyim ya. ben bile sinirlendim üzüldüm şu an. yedekçi kafası işte.

Birşey bitmişse bitmiştir, unutamadımlar vs.ler her daim yalandır zaten.
Unutamayacak adam ayrılmaz veya unutamadım diyorsa farklı şekilde adımlar atar.
Güvenmeyin böyle adamlara, boşverin. ardından da üzülmeyin.
Çünkü sizin üzülmeniz ancak kendinize zarar, başkası için birşey ifade etmiyor ki?
Etse zaten şu durumda olmazdınız.

Durumu kabullenin, aciyi da kabullenin. Tabi ki aciyacak, bu sureci yasayacaksiniz. Emin olun birçoğumuz yasadik bunlari ve ayni tarifsiz öküz oturdu bogrumuze. Ama gececek. Ölüm dahil hic bir aci sonsuz degil. Aciyi ve bu sureci kabullenin, gececegini de kabullenin. Oruc tutar gibi, sonu belli bir seye dayanir gibi sadece zamana birakin.

Kelebeka1 oyle okuzlere nasil baglaniyorsunuz ya? Neyine asik oluyorsunuz bunlarin? Neyini sevdiniz de neyini unutamiyorsunuz tam olarak? Unutulmayacak bir sey birakmis adam o da saglam bir kazik.

Kendini şartlayıp duruyorsun ya ondan bir de işin içinde yedirememek var....

Daha büyük bir dert başına gelirse bunun esamesini bile okumazsın,Allah vermesin tabi ama,miadını doldurmuş olması gerekiyor acının.

Kelebek sen yine çalışıyorsun benim gibi evde olsan kafayı yirdin :KK45:
Sana tavsiyem aşk ve erkek konularını düşünme.
Film izle aşk temasız.
Kitap oku.
Saçmasapan diziler izle.
O gereksizi düşünmekten iyidir.
Gözünde amma büyüttün şunu yav.

ya bırsey sorucam benı hergun arıyordu dıl dokuyordu dıyoesun ya hıc kuskulanmadın mı?
Biz ayilma karari aldik tamam ama beni aramadigi tek bir gun yoktu hatta bana hayal kurduruyordu otel bakiyordu bir iki tatil yapariz suraya gideriz gece denize gireriz diyordu dusun hala benimdi bana aitti nerden bileyim bi yandan da annesine bana kiz bul dedigini gercekten yoluna bakmaya hazir oldugunu artik bana birsey hissetmedigimi soyleseydi ben hayal kırıkligi yasamazdim bukadar hikaye cok uzun ya ben allaha havale ettim onu..

Biz ayilma karari aldik tamam ama beni aramadigi tek bir gun yoktu hatta bana hayal kurduruyordu otel bakiyordu bir iki tatil yapariz suraya gideriz gece denize gireriz diyordu dusun hala benimdi bana aitti nerden bileyim bi yandan da annesine bana kiz bul dedigini gercekten yoluna bakmaya hazir oldugunu artik bana birsey hissetmedigimi soyleseydi ben hayal kırıkligi yasamazdim bukadar hikaye cok uzun ya ben allaha havale ettim onu..
neden ayrıldınız pekı?

neden ayrıldınız pekı?
Aileler uyusmadi.. ben yasca buyuktum akrablari cok elestirri bu sebep degil gerci.. ama kapanma baskisi yaptilar birde isten cikip evde cocuk buyutmemi istediler bir sure sonra nisanlimda ben erkegim sen bana uyucan dedi.

Aileler uyusmadi.. ben yasca buyuktum akrablari cok elestirri bu sebep degil gerci.. ama kapanma baskisi yaptilar birde isten cikip evde cocuk buyutmemi istediler bir sure sonra nisanlimda ben erkegim sen bana uyucan dedi.
İyi ki olmamış,ilerde üzüleceğine şimdi üzülmen daha iyi.Konularını okuyorum,fikir sahibiyim az çok,öyle bir aileyle yapamazdın sen de.:KK43:

Kurtulduguna dua et.esır almak ıstıyorlarmıs eve.
Simdi ki kiz calismam esim isterse calisirim ama cocuklarimida dadilara birakmam kendim buyuturum
Diyormus... ya ne dersendesinler artik o umrumda degilde ben bu ayriliktan sonra 30 yas deprosyonuna girdim evde kaldin keske evlenseydim herseyini kabul edip

Back
X