kalbim acıyorr nasıl katlanacam:(

cvpsız kalmak senin icinde cok zordur canım ya Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda bütün üzüntülernden kurtulursun

hemde çokkkkkk zor içim gidyo ama cvp vermiyorum yinede. saol tşk ederim ilgine. allah razı olsn dualarını esirgeme benden. hakkım ona kalmasın ya

canım hic merak etme kalmayacaktr kalmadığını da görüyorsun zaten ama bu seni ne derece rahatlatr o ayrı bi mesele yani her ne kadar o acı cekse de senin acın dinecek mi belki dinecek ama ya umutların güven duygun hayata bakış açında meydana getirdiği yorgunluk vs vs bunlar gececek mi o yüzden tamm onun da yanına kalmasın ama öncelikle önemli olan sensin istek ve dua haklarının hepsini kendn icin kullan bırak o zaten yasayacaktır girdiği kul hakkının senin hakkının bedelini

Son düzenleme:

evet haklısın galiba. kendim için dua etmeliyim. hayırlısı artk ne diyelimki. demek bu hayırlydı kavuşmamak yani. allah hepimizin gönlüne göre versin.

Güzelim bak aşkta gurur olmaz.İnsan hayatında her zaman böyle sevmez.İnan bana karşına her zaman sevebileceğin biri çıkmaz.Bence karşında ki insanı hemen suçlama.Bazen insan çok sevsede çaresiz kalabiliyor.Erkekler bizler kadar fedakar olamıya biliyor.Senden ayrılmış ama sensiz yapamayıp seni tekrar aramış.Bu seni hala sevdiğini gösterir.O şu anda bir hata yapıyor sevmediği bir insan ile evleniyor.Ben sevmediğim bir insanla evliyim.Ve çok mutsuzum.Oda mutlu olamıyacak sende olamıyacaksın.Biliyorum onu hayatın boyunca unutamıyacaksın.Ve en acısı ne biliyormusun zamanı geriye çeviremiyorsun.Kaybettiklerini bir daha geri getiremiyorsun.O yüzden bence aşkın için mücadele et onun da seninde bir hata yapmanıza izin verme.O mantıklı düşüne miyor sen mantıklı ol.Sevgin için mücadele et.Hiç olmadı ilerde mücadele ettim dersin.Dinle ablacım beni.Sevdiğini bırakma.Her zaman seve bileceğin insan karşına çıkmıyor.

ilgine teşekkür ederim uzun zamandır girmiyordum nete yeni gördüm yazını.evet biliyorum böyle bir aşk bi daha çıkmaz karşıma ama gerçekten yapacak bişey yok bizi birbirimize yar etmezler artık. buralarda akrabayla yapılan nişan evlilik bozulamaz bozulsa sonu ölümdür yani. ben onu çok seviyorum oda beni seviyo biliyorum. kader böyleymiş demek. mücadele etmek zor ikimiz içinde. ben onla konuştum mecbur kaldım konuşmaya yani. yalvarıyo birlikte olmak için ama biliyormusun artk güven kalmıyo insanda. diğer yanda da günahsız bi kız var. yetimdir nişanlısı bende tanıyorum kızı yani. onun ahını alamam. sevdiğimi alan kızın ahını alamam yani. keşke kavuşabilsek keşkeeee. sabredecem başka çarem yok sevdiğime de üzülüyom ama öyle çaresiz ki öyle canı yanıyo ki onunda bunu hissediyorum taaa yüreğimde. onu bide teselli ettim biliyo musun rabbim bize hayırlı kapılar açar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…