Kalbim agriyor ama tahliller temiz korkmalimiyim

Reflü de olabilir. Mide asitinin etkisiyle böyle hissediyor olabilirsiniz. Astım olduğunu sanıp reflü hastası çıkan tanıdıklarım var

Hiçbişeyi yok , pskolojik.
Sakinleştirici hafif şuruplar var bebeklere bile veriliyor bazen.bikaç gün kullnıp rahatlatabilirsinz

Hepinize tesekkur ederim😊❤ kaideye alip cevapladiginiz icin Saglik onemlidir bunun icin de konu acilirmi diuen birileride olabilir ama saglik mutlaka onemlidir

Birseyi cok stres yaptigimda veya fiziksel olarak kendimi cok yordugumda benimde gogsume cok fena kramplar giriyor. Kalple alakali oldugunu dusunurekten defalarca ekg eko kan tahlili vs yaptirdim hepsi temiz cikti. Ben artik strese ve yorgunluga bagli kas agrisi oldugundan eminim. Onceleri kramp girdiginde kalp krizi geciriyorum diye odum kopardi ama alistim artik. Sizinki panik atakta olabilir. Esimde de var panik atak birseye uzuldugu an ayni saniye icinde kalbine agri giriyor. Rengi limon gibi oluyor kendine gelmesi bir saati buluyor. Onunda butun tahlilleri temiz cikti. Stresten uzak durmaya calisin :)))

Kalbiniz agridiginda mideniz bos mu? Benim oyle oluyor. Mide problemi kalp sancisi gibi algilanabiliyor.

Bendede vardi. Tamamen psikolojik. Panik atak belirtisi. Psikolojik destek aldim, stresi azalttım, hayat şartlarımi değiştirdim, etrafımdaki yalan yalnis insanları çıkarttım. Kendinden geçti o zaman. Insallah sizdede geçer

Yazılmıştır mutlaka.Okumadım.Reflü olabilir mi?Bazı geceler reflü öyle tetikliyor ki "acaba kalp krizi mi geçiriyorum,acile gitsem mi"dediğim olmuştur.Allahtan biraz soğuk süt içince genelde geçiyor.Geçmiş olsun.

Hepinize tesekkur ederim😊❤ kaideye alip cevapladiginiz icin Saglik onemlidir bunun icin de konu acilirmi diuen birileride olabilir ama saglik mutlaka onemlidir
Tiroidlerinize bakıldımı oda yapıyor kalp agrısı, b12 de yapıyor d vitamini ve demir eksikliği çıkmış evet onlarda yapabilir.

Back
X