- 3 Eylül 2018
- 9.185
- 48.920
- 548
- Konu Sahibi Hayatsever
Bazı insanlar çarpa çarpa öğrenir diye bi laf var doğru demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki yetişkin insan olarak babaannen kürtken babanın yüzde yüz türk olamayacağını anlamadınız mıÇünkü onun için babamınTürk olması mühim olan
21. Yyda evet şaka değil
Biz ilk zamanlar sadece ırkçılık üzerine konuşurduk aşırı ırkçı benim soyumu araştıracak kadar... Bu yüzden çok kavgamız oldu
Çünkü onun için babamınTürk olması mühim olan
21. Yyda evet şaka değil
Ilerde o kutsal aşk bitince yillar ilerledikce ne olacak biliyormusunuz surekli irkci kufur ve hakaret isiteceksin !!! Ayril arkadasim ya ailene soylenecek hakaretleri duymayacaksin ( mumkunmu?) Ya da cekip gideceksin.Turkiyede herkesin koku karisik ne ayip laziz cerkeziz aleviyiz kürtüz aklima gelmiyor ermeniyiz ama TÜRK'ÜZ off cok sinirlendim.Sahi ayrilinca yazarmisin ilk tebrigi ben edicem.Çünkü onun için babamınTürk olması mühim olan
21. Yyda evet şaka değil
Ay nasi sinir oldum gece gece kuzum ya ..Keske okumasaydim..Boyle insanlarina agzina hela terligiylen carpmak istiyorum...O ırkçılıktan sonra barismaniz bile hata..
Bende ablacim çok sinirlendim.. sen kim oluyorsun hadsiz ya ırkçılık yapip ortalık karıştırmak için varlar iste bunlarda bi nevi terörist benim gozumde ülkede olay çıkarıp huzur bozuyorlar iste..Ay nasi sinir oldum gece gece kuzum ya ..Keske okumasaydim..Boyle insanlarina agzina hela terligiylen carpmak istiyorum...
Evet maaş kartını istemesi onun ne kadar doğal ve dürüst olduğunu gösterir. Lütfen evlenin. Siz ve maaş kartınız o adam için varsınızSelam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
çok üzgünüm ama o ırkçılık konusundan sonra barışmamanız lazımdı.. evlensenizde mutlaka gündeme gelecektir ve yorulacaksınız bu bir..Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
Mantık yarı yolda birakmaz mantığını dinle. O ponçik romantik duygular kötü anında yanında olmaz.
gereksiz bi ilişki bence.Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misinizçok teşekkür ediyorum
gereksiz bi ilişki bence.
şimdiden hükmetme var.
eşin olunca hersey ortak tabiki. kart sende kalınca para istese vermiycekmısın
kafa yapısına bak