Kalbim aklıma hükmediyor :( bilmiyorum ne yapacağımı

Bazı insanlar çarpa çarpa öğrenir diye bi laf var doğru demek ki.

Çok doğal,seviyorum diyorsun yani. Sen bilirsin o vakit. Babamın soyunu araştırıp laf söyleyecek hadsizin diye hiç girmeyeyim,nasıl olsa evleneceksiniz. Mutluluklar efenim.

İnsan kendi seçmediği bir şeyle nasıl övünür? Aşırı ırkçı bi tanıdığım vardı, bi hastalığa yakalandi internetde araşdırmışlar hastaligi sadece ermeni irkinda goruluyormuş. Yani irkci insanlarin bi dna sini arastirsak her milletden esintiler cikar. Hic kimse safkan degil cunki

Biz ilk zamanlar sadece ırkçılık üzerine konuşurduk aşırı ırkçı benim soyumu araştıracak kadar... Bu yüzden çok kavgamız oldu

Leşlik yani
Rica ederim şu adamı üretme konu sahibesi bak cidden sen kendi başını yakıcaksın belli ama bari toplumun başını yakma

Çünkü onun için babamın 💯 Türk olması mühim olan 😑 21. Yyda evet şaka değil
Ilerde o kutsal aşk bitince yillar ilerledikce ne olacak biliyormusunuz surekli irkci kufur ve hakaret isiteceksin !!! Ayril arkadasim ya ailene soylenecek hakaretleri duymayacaksin ( mumkunmu?) Ya da cekip gideceksin.Turkiyede herkesin koku karisik ne ayip laziz cerkeziz aleviyiz kürtüz aklima gelmiyor ermeniyiz ama TÜRK'ÜZ off cok sinirlendim.Sahi ayrilinca yazarmisin ilk tebrigi ben edicem.

Ay nasi sinir oldum gece gece kuzum ya ..Keske okumasaydim..Boyle insanlarina agzina hela terligiylen carpmak istiyorum...
Bende ablacim çok sinirlendim.. sen kim oluyorsun hadsiz ya ırkçılık yapip ortalık karıştırmak için varlar iste bunlarda bi nevi terörist benim gozumde ülkede olay çıkarıp huzur bozuyorlar iste..

Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misiniz 😌 çok teşekkür ediyorum
Evet maaş kartını istemesi onun ne kadar doğal ve dürüst olduğunu gösterir. Lütfen evlenin. Siz ve maaş kartınız o adam için varsınız

Selam güzel bayanlar daha önce konu açtım burada erkek arkadasım ile ırkçılık vs dolayı ayrılık kararı almıştım 1 hafta sonra tekrar barıştık... İlk sevdiğim ilk değer verdiğim adam.. Konuma gelirsek barıştık iyi kötü devam ediyoruz fakat sürekli beni yanlış anlıyor kelimelerimi, evlenince hesap kartın bende olacak diyor, en doğal hallerini görüyorum küfürlü konuşmak gibi sonra kızıyor kendine ben neden böyle yapıyorum diye buna dikkat edicem diyor, ben nereye sen orya diyor bunun gibi çok var mantığım uyuşmazsınız diyor kalbim ise seviyorsun bak ne kadar kendini doğal sergiliyor dürüst diyorum yani ben ne yapıcam bilmiyorum bana yol gösterir misiniz 😌 çok teşekkür ediyorum

Adam küfür ediyor, kaba, evlenince seni el altında tutacak, hesap kartını alacak ve Allah bilir bunlar daha neler yapacaüğının göstergesi.. Veeeee sennn ''Allah'ım ne kadar doğal ve dürüst bir adam diyorsun öylemi???'' :D

Bak arkadaşım sen bir yazdıklarına baksana... Bunlar evlilik öncesi sinyaller.. Yani Evlenince bunların üzerine sen 10 ekle ve yaşayacağın hayatı gör...

Burada kimsenin sana yol göstermesine gerek yok.... Senin gittiğin yolda kocaman kocaman ''bak bu son çıkış, çık, çık bu yoldan d'' diye Uyarılar var ama sen gözlerini kapamış dümdüz gidiyorsun....

çok üzgünüm ama o ırkçılık konusundan sonra barışmamanız lazımdı.. evlensenizde mutlaka gündeme gelecektir ve yorulacaksınız bu bir..
ikincisi evlilikte hesap kartın pek önemi yoktur, sende kalır onda kalır vs.. hayat ortaktır... ama böyle kelimeler kullanması üstüne bide küfürlü konuşması felan..
bence kendinize yazık ediyorsunuz.. arkanıza bakmadan terk edin

Mantık yarı yolda birakmaz mantığını dinle. O ponçik romantik duygular kötü anında yanında olmaz.

gereksiz bi ilişki bence.
şimdiden hükmetme var.
eşin olunca hersey ortak tabiki. kart sende kalınca para istese vermiycekmısın
kafa yapısına bak

İnsan cidden ne yaparsa kendine yapar. Sen bu adama evlenir sonrada gelip buraya konu açarsın ölüyorum mutsuzluktan diye. Şurada dursun bu yorum.

Back
X