• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalbim carpmiyosa, heycan yoksa???

Mesela ilk gunlerdeki konulari aç. Ben onu kiskandiriyodum oda cok tepki veriyodu arada bole seyler iliskiyi heycanlandiriyodu cok abartmadan tab.i tatli suprizler yapiyodu o bnde onlara karsilik flan. Ilk gunki yerlere gitmek degisik kararlar almak flan degisik konular konusmak. Ilk gunki hissettigin gbi hissetmeye kendini adapte et oyle msjlas ve ole bulusmaya gitt..
Canim 5 sene ciktik. Ayrildim 1 ay sonra hic dusnmuyorken esimle tanistik ve nisanlandik sonra da evlendik
Peki esine karsida oldu mu boyle aradan zaman gecince durgunlasma gibi seyler? Soruyorum ama ozelse cvp verme :) aceba o bes yıllık iliskin sadece aliskanliktida ondan mi 2 yildan sonra durgunlasma oldu. Bunu merak ediyorum.

İlk başlardaki gibi heyecan ve kalp çarpıntısına zaten vucut dayanmaz zamanla aşk denilen garip şey sevgiye dönüşür normal böyle şeyler. Ayrıca dakikalarca resmine bakmak ne ola ki film sahnesimi bu :27:

Peki esine karsida oldu mu boyle aradan zaman gecince durgunlasma gibi seyler? Soruyorum ama ozelse cvp verme :) aceba o bes yıllık iliskin sadece aliskanliktida ondan mi 2 yildan sonra durgunlasma oldu. Bunu merak ediyorum.

5 senelik iliskim aliskanlik olmustu 2 seneden sonrasi ondan ayriliyodum iki gun msj atmiyor iki gun sonra msj atip ayrilmayalim diyince iki gun onun yoklugunu cok hissettgm icin tamam diyordum. Esimdede evlenene kadar ayniydi aslinda ben duygularimi cok bastiriyorum hala esim ciktim diye msj attiginda heycanlaniyorum hele anahtarla kapiyi acisi. Icimde bu kadar kipirdama varken bu yuzume hic yansimiyor mesela kalkip yerimden hosgeldin demem diyemem. Cnku hep duygularimi bastirdim halbuki ben heycanlandigimda bunu eesime gostersem o gun cok guzel geciyooor :)

Sana bu tarz seyler filmlerde olur diyecekler. Evlilikte ask arama vs.diyecekler.Kabullenmesi zor ama Gercek hayatta da oluyor.
İstiridye icindeki inci gibi. Hem istiridyeyi bulmak zor, hem icinde inci olani bulmak zor, hem de o kabuklari kirmak zor.
İstiridye senin birine gercekten asik olman demek,icnden cikan inci onun da sana asik olmasi demek cnku karsilikli ask kiymetli ve nadirdir. Kabugu acabilmen ise dunya dertlerine ve etrafa ragmen bir arada kalablmek demek.
Cok zor gorunuyor.
Ama imkansiz degl.
Kesnlkle imkansz degil.
Mumkun oldgna bizzat sahit oldum

Sana bu tarz seyler filmlerde olur diyecekler. Evlilikte ask arama vs.diyecekler.Kabullenmesi zor ama Gercek hayatta da oluyor.
İstiridye icindeki inci gibi. Hem istiridyeyi bulmak zor, hem icinde inci olani bulmak zor, hem de o kabuklari kirmak zor.
İstiridye senin birine gercekten asik olman demek,icnden cikan inci onun da sana asik olmasi demek cnku karsilikli ask kiymetli ve nadirdir. Kabugu acabilmen ise dunya dertlerine ve etrafa ragmen bir arada kalablmek demek.
Cok zor gorunuyor.
Ama imkansiz degl.
Kesnlkle imkansz degil.
Mumkun oldgna bizzat sahit oldum

Bende inanmiyorum evli ve hala aşık oldugunu soyleyenlere

Tek sevgi yeterli değil cnm ben düğünüme 2 ay kala nişan attım

en başından beri böyle miydi ?
şahsen aşık olmadan evlenmek fikri beni cezbetmiyor . aşk önemli bende . ama herkesin kendi hayatı .

Aşkla evlenip boşananlar da var. .
Sevilmeyi tercih edenler de . .
Buna siz karar verin. .
Bu insanla ömür geçer mi?

ben evliyim hala da daha da eşime aşığım. onun da aynı şekilde hissettiğini biliyorum

Şaşırıyorum işte bende seviyorum o da seviyor diyebiliyorum sadece ilk günki hissettiklerimi evlendikten sonra hissedemedm... Tabi heycan oluyor o ayrı.

Back
X