Kalbim çok ağrıyor ondan başka birşey düşünemez oldum

mutsz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
202
0
96
Muğla
beni terketti gitti başlangıçta sevmiyordum aylarca peşimde koştu aylarca kapımda sokakta sabahladı hiç bi şekilde istemiyordum ama öle bi bağlandımki ondan kopamaz oldum başladık çıkmaya 9 ay boyunca böle peşimden koştu bi dediğimi iki etmedi aşırı dercede kıskanıyordu sonra sonra bunun ailesel sorunları başladı evini tek geçindiren buymuş ailesi hakkında bna hep yalan sölemiş kaybederim diye bana zaman geçtikçe kötü davranmaya başladı yemediğim hakaretler kalmadı ama ayrılmak istediğimde ayrılamassın diodu zorla devam ediodum çünkü çok seviyordum birgün yine kavga ettik ve ben ayrıldım tamm ayrılalım dedi vede ayrıldık ama ogünden sonra onsuz yapamaz oldum hergün onun ismiyle uyanıyodum rüyamda bile onu görüyodum kuzenine ben onu üzerim aldatırım o çok iyi bi kız ben onun gibisini bulamıycam biliorum demiş af dilesem affedermi demiş nese bana msj attı konuştuk felan tekrar başladık ama benimle görüşmek istemio facesine eklemio birsürü tanımadığı kızla dolu onların resimlerini beğeniyo yorum yapıo canımlar cicimler ben bunları sorguladıkça bana hep baırıyo benimle mutlu devam etmek istiyosan susucaksın yoksa bitsin dedi tamam silcem kızları senide ekliycem dedi ama bu sözler beni oyalamaktan başka bişi olmadı bi türlü sözlerini yerine getirmedi arkadaş çevresi ii insanlardan oluşmuyordu içmeler hergün içmeler eve gitmemeler aradığımda işim var diyip kapatmalar görüşmek istediğimde kaçmalar ve bunlara dayanamaz oldum biz arkadaş bile deiliz böle ilişkimi olur seni çok seviyorum ama yapamıyorum bitti dedim içkiliyim konuşamam senle uyuycam dedi vede kapattı seni çok seviyorum ayrılamıyorum senle dio sürekli seni sevmesem tekrar denemekle uğraşmam seninle evlenmek istiorum kaç kere gelcem 23 yaşıma bırakta yaşıyayım evlenmeden evli gibi karışıyosun dio ne yapcam bilmiorum nolurr bana yardım edin ne yapmalıyım halen öle seviyorumki bilio çok sevdiğimi ayrılamıycaımı öle havalardaki elimi sallasam ellisi die düşünüo böle bi insanı halen seviyorum ne yapmalıyım sadece nasıl birini kaybettiğini anlamsını istiorum acı çeksin istiorum... :'(

hep bu sözü savunmusumdur..bir ömür beraber olup üzülcegine unutmaya çalışırken üzül.sonunda alışacaksın nasılsa..

Bu cocuk ruh hastasımı ??
Klasik erkek bahaneleri bu kız cok iyi ben bunu üzer, aldatırım..
Hovardalık pesinde hala salla gitsin.

Son düzenleme:
Kendine bu kadar eziyet eden kızları anlayamıyorum!
Sevgi denen şey bu kadar basitleştimi artık??
neden cazip gelir bu tip ruh hastaları? bu ruh hastalarıyla birlikte olan hanımlarda normal değildir bence...
Bu kadar zayıf olmayın lütfen.. Onunhayatında hiçbir yerin yok görmüyormusun, görüyorsunda görmekmi istemiyorsun! seni bu kadar aşağılarken hala nasıl beni seviyor diyorsun.. seni sevmediğini anlaman için daha ne yapması gerekiyor?

severken gozlerimiz cok kor ne yazikki.. birakin artik bu tipleri yahu. Aldatiyor, sevmiyor ve hala sevebiliyormuyuz?? yuuhh bize!!!

seni seviorum dio, ama bi yandanda aldatirim uzerim dio kuzenine... ve benimle mutlu olmak istiosan susacaksin dio... Bu sana hiç bi saygisi olmadigini gösterir canim... Yapman gereken tek sey aklina o geldigi zaman kötü sözlerini aklina getirmek.. Ben bunlari hak edecek kizmiyim?? diye sormak kendine.. Ve bi sekilde kendi kendini ondan sogutmak... Bunu yapabilirsin.. Kendine biraz daha güven, baska erkeklere sans ver, yeni ortamlara gir... O aradiginda tlflarina cvp verme, msjlarina soguk cvplar ver, o zaman görsün nasil oluomus... Biliorum insan sevince sevdigine dokunduramio.. Ama bazen bi yerde durmak gerekio, kendine saygini yitirmemek icin... Allah yardimcin olsun :)

Canım benm yaaa üzüldüm gerçekten ama bu çocuktan adam olmaz.bir insan 7sinde ne ise 70 de o olurmuş.düzelir mi diye bekleme.boşuna vakit kaybedersin.olan sana olur.bırak ne hali varsa görsün ve 23 yaşını yaşaya dursun:):1:inan ki kendini üzmekten başka bişeycik yapmıyorsun.salla gitsinn bence sen ondan daha iyilerini hak ediyorsun.Alla ım özü sözü bir yalansız edepli insanlarla karşılaştırsın bizleri:)

sonuna kadar haklısınız kızlar çok gurursuz bi insan oldum sayesinde ama napıyım vazgeçemiorum sürekli aklım onda gece gündüz bi türlü çıkmıyo aklımdan haklısınız artık bitirmem gerekiyo annem çok üzülüo sen çok gururlu bi insansın aklı başında bi insansın nie böle vazgeçemiosun dio ama aşk gözümü kör etti yada o kaçtıkça ben kovalamak istiyorum evlensek daha beteri olcak son bi şans sana dedim düzelirsin ya da biter benimde canıma tak etti dedim bugün tamam düzelcem dio ama artık inanmıyorum sınavlarım var ders çalışamıorum sürekli takmaktan her yönden ondan üstünüm mesleğim ondan iyi olacak ve bu onu şimdiden kaldıramıo ailen beni istemicek dio ailesi aileme uygun deil ama anlamıo bu kalbiimmm ooooof delircem aklımı yitircem kimseyle konuşmak istemiorum biçok yönden ondan üstün kişiler çıktı karşıma ve hepside birbirinden ii insanlar ama kimseyi beğenemiyorum bile nefret ediorum konuşmak bile istemiorum ama haklısınız bütün bi senemi mahvetti ama artık vazgeçmeliyim kızlar cahil bi insan deilim bunu daha fazla kendime yapmamalıyım ailesinin sorunları var borçları var diye üstüne gitmiyorum ama bukadar benden ruh sağlığım bozulcak yoksa :( aah birde unutabilsem imkansız gibi görünüyo :'(

amiin ayşecim allah kötü insanlarda korusun bizi haklısın 7sinde neyse 70indede odur acaba diorum benmi üstüne gidiorum ondanmı böle yapıo anlamıorumki off :( biz arkadaşken daha iyiydik dio sürekli

kendine yeni uğraşlar edin

bu adam seni zırnık sevmiyor .:57:

23 yaşına kaç defa gelecekmiş bırak da hayatını yaşasınmış.:52: bırak güzelim yaşasın hayatını sende yaşa ama bu kişiyi hayatından temizlemekte işe başla

kesinlikle haklısınız beni haketmiyo ben bukadar dürüst sadıkken onun bana yaptıklarını haketmiorum lenim çok saol allah yardımcım olsun artık :(

ya canim bak, sen akilli kizsin ve insanin akli ne kadar gelismis olsada bazen unutamiyor iste. Bana gore bir yerde kalbimizin sesini dinlemekten vazgecmeliyiz cunku onu dinlersen hem O svidigimiz kisiyi bekleyecegiz ve mutluluga eremeyecegiz. Bir yerde okumustum ve surekli bunu uyguluyorum bazi donemleri atlatmak icçin: kendine terapist ol.. insanin icin iki kisi vardir ya, biri nefsin biride zihnin. Aklin sana dur derken kalbin sana durma diyor iste bu donemde aklini dinle!!! kesinlikle tavsiye ediyorum. Sakince dusun: eger onu unutursan ne olabilir ve de onu unutmazsan ne olabilir gelecekte?? hadi unutamadin, tekrar basladiniz, peki ya evlilik? evlilikte de boyle mutlu olunacakmi? Sen, kendisine guvenmeyen, sozunde durmayan, sorumlugunu bilmeyen, ve anlayisina firsat bulan bir es istermisin? yoksa akli basinda, seni uzdugunde uzulen bir es mi? kendine nasil bir es vede cocuklarina nasil bir baba istiyorsan ona gore hareket et. Sen girgirina istemiyorsun bunu goruyrm.. oyuzden içindeki sevgiyi gom!! farz et ki icindeki sevgi dgl de aliskanlik olmus..
kendini sessizlige cek, gozlerini kapat ve yagmur yagdigini dusun, damlalar beyninden icine suzuldugunu dusun ve parmaklarin uclarinda ciktigini dusun.. dusunki icindeki o kisi alip gidiyor... kucuk bir terapi yontemi :-)

Sanki bnm ayrıldıgım sevgilimden bahsediyorsun

3,5 senenin sonunda bizimde 10 gün önce bitti aynı seninki gibi dediğim dedik di elimi sallasam ellisini bulurum diye düşünüyor bunlar

Çok acı çekiyorum rüyalarıma giriyor ama UNUTCAM

Bence sende dene !

Sanki bnm ayrıldıgım sevgilimden bahsediyorsun

3,5 senenin sonunda bizimde 10 gün önce bitti aynı seninki gibi dediğim dedik di elimi sallasam ellisini bulurum diye düşünüyor bunlar

Çok acı çekiyorum rüyalarıma giriyor ama UNUTCAM

Bence sende dene !

demel bitti :-S sirf kapanmiyorsun diye :-S bosver gitsin o zaman

demel bitti :-S sirf kapanmiyorsun diye :-S bosver gitsin o zaman

aynen öyle canım sırf kapanmıyorum diye

Bana 2 seçenek sundu ya kapalılık yada bitmesi bende bitsin dedim

bi gün pişman olcak ama artık çok geç :68:

elimi sallasam ellisi die düşünüo böle bi insanı halen seviyorum ne yapmalıyım sadece nasıl birini kaybettiğini anlamsını istiorum acı çeksin istiorum... :'(

İşte erkekler bu yaptıklarına rağmen onları çektiğiniz için diğer kızlara işkence, hakaret edebiliyor, kötü davranıyor... Size gelen her "arızalı" erkek bir başka kadının şımartıp, havalara soktuğu adamdır, şekil A'da görüldüğü gibi...

Hem "kendini bir şey sanıyor" diyorsunuz hem de her haline katlanıp onun bu dengesizliğini besliyorsunuz... İnsan kendi sebep olduğu dertten şikayet edebilir mi? Kendinizi uçurumdan atıp sonra kafam gözüm patladı diyorsunuz, patlamasa mıydı?

"Nasıl birini kaybettiğini anlaması" için size değer veriyor olması lazım... Adamın umrunda değilsiniz ki kaybettiği zaman "AA ben ne yaptım!" desin... Zaten "kaybedemiyor" da sizi, tavır koymuyor, ayrılmıyorsunuz... Yokluğunuzdan neden korksun, dört gözle bunu beklediğini daha nasıl göstersin?

"Acı çekmesi" için de ayrılığınızı "kayıp" olarak görmesi lazım... Adam "Başka kızlarla da görüşeyim, yaşımı yaşayayım" diyor, "Gölge etme, böyle yapacaksan konuşma, git" diyor... Sizi kendi gönderiyor da gitmiyorsunuz, neden acı çeksin? Şu halde onu yokluğunuz değil varlığınız bunaltıyor... Gitmeniz ona acı değil huzur verecek...

Nasıl sizin yokluğunuz onu rahatlatacaksa onun varlığı da sizi rahatsız etmeli, yukarıda detayları var, değil mi? :68:

kızlar ayrıldım tamameen bitti .. bir daha yüzüne tükürmek için bile olsa yüzüne bakmam bugün beni aldattığını duydum ve o ne yaptı suratıma telefonu kapattı vede doğruladı ben böle biriyim evlenmek istemiyorum günümü gün etcem eğlencem dedi benim gibi birini bulamıycan dedim biliyorum nasip dedi ben biraz ağır konuşunca beni gerçekten seven biri vardı o sen mutlu olcaksan ayrılalım sen mutlu olacağın kişiyle olduğunu bilmek beni mutlu eder dermiş ben onu gerçekten sevmiyomuşum hakeret ediomuşum benimki gerçek sevgi deilmiş zaten unuturmuşum peki dedim niye aylarca okadar beni hayatına sokmaya uğraştın yapmadığın kalmadı neden peki dedim seni seviyordum ozamanlar ama olmuo gör işte dedi benimki hastalık olmuş paranoyaklıkmış facede bi kıza resmine ne yorumlar yazmış yok böle güzellik felan bir kıza gel beraber içelim yazmış bende bunları görünce bundan bana eş olmaz dedim bana msj atmış sonra iimisin msndede yoksun bişi olmadı değilmi diye? ama bitti benim için hiç bi şekilde konuşmuycam yolda görsem bile canım67 dediklerini yapcam çok teşekkür ederim rahatlamaya çok ihtiyacım var üzüntüden fena hastalandım herşeyin başı üzüntü..

Canim benim, gerçekten çok üzüldüm... Ama en dogrusunu yapmissin bence.. Baksana seni aldatio ve bunun üstüne tlfu yüzüne kapatio :s Üzülme demekle olmuo, biliorum illa ki insan üzülüo, birlikte geçirdigi anlari hayal edio hatirlio, özlüo... Ama aklina iyi anilar deil de kötü anilari getirmeye çalis... Sana söledigi o laflari, yaptigi saygisizca hareketleri getir aklina o zaman çok daha kolay unutursun.. Allahim karsina senin degerini bilecek, evine esine çocuklarina sadik bir es cikarsin insaAllah!! :)

ohhh beee, soyle, birakalim bu erkekleri, bosver guzelim, sana iyisi mi yok buda mi kaldin Allah'in askina? dilerimki Rabbime hayirlisi olsun :-) sana hayirli bir es nasip etsin.
hayatini yasa, gez dolas, (tabi sinirini asmadan ;-) ) gosterelimki biz onlara muhtac dgliz..

belki zaman zaman aklina gelir ki gelecektir bu bizim tabiatimizda ama aklimiza iyi ve kotu hatiralarimiz geldiginde icimizde bir his olmalali, olursa iste ozaman hala unutamamisizdir ne yazikki :-(
hayatta yasamak varken niye uzelim tatli canimizi.. Kadin budur, hem fekadaar hem sabirli ve merhametli ama DIMDIK AYAKTA !!!

Senin kendine kastınmı var canım ?
Ne diye bu adama bu kadar yüz veriyorsun
Birak kimle ne yaparsa yapsın
Gezsin tozsun , hayatını yaşasın (?!)
Ama bu arada sende onsuz hayatını yaşa
Unuturken acı çekersin ama bir süre sonra unutursun
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba
Ona feysbookuyla mutluklar dile aradan çekil..

Son düzenleme:
Back
X