beni terketti gitti başlangıçta sevmiyordum aylarca peşimde koştu aylarca kapımda sokakta sabahladı hiç bi şekilde istemiyordum ama öle bi bağlandımki ondan kopamaz oldum başladık çıkmaya 9 ay boyunca böle peşimden koştu bi dediğimi iki etmedi aşırı dercede kıskanıyordu sonra sonra bunun ailesel sorunları başladı evini tek geçindiren buymuş ailesi hakkında bna hep yalan sölemiş kaybederim diye bana zaman geçtikçe kötü davranmaya başladı yemediğim hakaretler kalmadı ama ayrılmak istediğimde ayrılamassın diodu zorla devam ediodum çünkü çok seviyordum birgün yine kavga ettik ve ben ayrıldım tamm ayrılalım dedi vede ayrıldık ama ogünden sonra onsuz yapamaz oldum hergün onun ismiyle uyanıyodum rüyamda bile onu görüyodum kuzenine ben onu üzerim aldatırım o çok iyi bi kız ben onun gibisini bulamıycam biliorum demiş af dilesem affedermi demiş nese bana msj attı konuştuk felan tekrar başladık ama benimle görüşmek istemio facesine eklemio birsürü tanımadığı kızla dolu onların resimlerini beğeniyo yorum yapıo canımlar cicimler ben bunları sorguladıkça bana hep baırıyo benimle mutlu devam etmek istiyosan susucaksın yoksa bitsin dedi tamam silcem kızları senide ekliycem dedi ama bu sözler beni oyalamaktan başka bişi olmadı bi türlü sözlerini yerine getirmedi arkadaş çevresi ii insanlardan oluşmuyordu içmeler hergün içmeler eve gitmemeler aradığımda işim var diyip kapatmalar görüşmek istediğimde kaçmalar ve bunlara dayanamaz oldum biz arkadaş bile deiliz böle ilişkimi olur seni çok seviyorum ama yapamıyorum bitti dedim içkiliyim konuşamam senle uyuycam dedi vede kapattı seni çok seviyorum ayrılamıyorum senle dio sürekli seni sevmesem tekrar denemekle uğraşmam seninle evlenmek istiorum kaç kere gelcem 23 yaşıma bırakta yaşıyayım evlenmeden evli gibi karışıyosun dio ne yapcam bilmiorum nolurr bana yardım edin ne yapmalıyım halen öle seviyorumki bilio çok sevdiğimi ayrılamıycaımı öle havalardaki elimi sallasam ellisi die düşünüo böle bi insanı halen seviyorum ne yapmalıyım sadece nasıl birini kaybettiğini anlamsını istiorum acı çeksin istiorum... :'(