evet arkadaşlar sizinle derdimi paylasmak isterim:) tabi dinlerseniz aslinda ben iyi bir kizim hemde cok iyi bekli gereğinden fazla iyiyimdir ya da ben oyle goruyorumdur kendimi neyse meseleye gelelim ben 16 yasinda lise 3 gidiyorum ve koskocaman sinifta hem yanim hem de arkamdaki sira bos 29 kisilik sinifta yalnizim ben artik ne yaptiysam simdi ben boyle bir yalniz birakildim neyse 1 ay kadar sabrettimde sonra koymaya basladi bana bu odevlerimi paylastigim ekmegimi kalemi paylastim insanlar yok amk yanimda sen gelde sinirin bozulmasin tabikide bozuldu tmm biraz patavatsiz (farkinda olmadan olabilir) bazende kalemlerimi kiskanirdim yalan yok bende parami verirdim ama kalemlerim bnm pahabicilmezim belkode kucukken devamli kalemlerimi kaybettikleri icindir ve ben epey sulu gozum (manevi olarak beni sulu goz yapacak seyler yasadim icin) kalbim kolay kirilir gecen sene sabrediyordum ama artik olmuyor galiba iyi bir insan degilim bunu anladim

hala olaya giricem k.b içim cok dolu neyse gecen iste ben bunlara odev oldugunu hatirlattim neyse sen yap biz senden bakariz dediler bende tmm dedim ondan sonra odev kontrolu yapildi sonra baktim bunlarin ikisininde gecen haftadan artilari var bende bozuldum sordum gecen hafta odevi yapmissiniz dedim bari en azindan soyleseydiniz dedim yok efendim bana sanki bilerek soylememisiz gibi davraniyorsun dedi bende agladim psikolojiksel olarak cokuntedeyim neyse sonra tekrar bu kizla tartistik gitti bu olayi artik nasil anlattiysa kendi yorumunu katarak anlatti bi de yetmiyomhs gibi bana kes sesinj diyo tartismada insan arkadasina gercek bir arkadasi olsam bana ne olursa olsun demezdi bende degerimi anladim onun gozunde sonra ona tanimadigin insanlar hakkinda yorum yapma dedim o gunden sonra konusmuyoruz ve ben okulda yine yalniz oturuyorum bence ben gercekten berbat birusiyim

yoksa neden boyle olsun ki heh bide su notu eklim bu sefer baska arkadasim benden bir gun sakiz istedi hergun verirdim ama o gun vermedim hyr dedim ben cignicem dedim ve bunu bana karsi bu kucuk olayi yuzume vurdu allah'im ben ne yaptimda bana karsi boyleler??? Yorumlarinizi bekliyorum