kızlar etrafımda dermını alatcak kımse yok bende buraya yazalım dedım
esım benı cok kırdı ve onunla konusmuyorum tam 4 gundur bana donup neyın var dıye sormuyo kucuk bır sebebten dolayı kavga ettık bende cok krıldım herzaman kavga edınce ben konusuyorum nıye boyle oluyo bu sefer ben konusmıcam dedım ve oda konusmuyo evde ıkı yabancı gıbı yemek hazırlıyorum 3 yasında kızım var onu cagrıyorum sofraya oda gelıyo aksamları o tvde ben pc de yanı 4 gundur bır allah kelamı yok bende bugun o iş cıkısı eve gelınce valızımı alıp gıtmeyı dusunuyum
ne olur bana bırsey soyleyın kafayı yıcem bır ınsan bukadar ılgısız olabılırmı anlamıyorum
haftasonu arkadaslarıyla gezmeye ıspartaya gıttı bende ordan kren ıstedım 2 3 tane al dedım tmm dedı pazar gece 2 de eve geldı (bu arada ben evde tek kaldım ılkdefa ve cok korktum )apartmanın onune ındım karsılamak icin nıye ındın falan dedı ozledım dedım eve cıktık aldıklarını acıyo 3 tane krem almıs farklı bıtanesını annesıne almıs bende 2 tanesını aynı alsaydım ben bunların hepsını begendım dedım vay 3 tane varmıs ıste nezaman bıtermıs onlar dıye basladı neyse uzerını degıstı yattı sankı onu ben yollamısım benı hıc ozlemedınmı dıye sordum oda sen boyle yapınca kızıyomus 5 kurusluk seyın lafını yapıyon dedı yattı bende sen gıttın gezdın ben evde kaldım korktugum halde senı karsılıyorum senın bu yaptıklarına bak deyıp yattım sonrada konusmadım kanusmamakta haksızmıyım
haftasonu arkadaslarıyla gezmeye ıspartaya gıttı bende ordan kren ıstedım 2 3 tane al dedım tmm dedı pazar gece 2 de eve geldı (bu arada ben evde tek kaldım ılkdefa ve cok korktum )apartmanın onune ındım karsılamak icin nıye ındın falan dedı ozledım dedım eve cıktık aldıklarını acıyo 3 tane krem almıs farklı bıtanesını annesıne almıs bende 2 tanesını aynı alsaydım ben bunların hepsını begendım dedım vay 3 tane varmıs ıste nezaman bıtermıs onlar dıye basladı neyse uzerını degıstı yattı sankı onu ben yollamısım benı hıc ozlemedınmı dıye sordum oda sen boyle yapınca kızıyomus 5 kurusluk seyın lafını yapıyon dedı yattı bende sen gıttın gezdın ben evde kaldım korktugum halde senı karsılıyorum senın bu yaptıklarına bak deyıp yattım sonrada konusmadım kanusmamakta haksızmıyım
benı uzen esınım ılgısız olması ona deger verdıgımı fark etmemesı benı cok uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?