- Konu Sahibi sahtehayat
-
Çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. ben senin yerinde olsaydım durmazdım gözüm birşey görmezdi
eşinizin psikolojik sorunları var sanırım...eşya kıracak kadar,yemek için bu kadar öfkesine hakim olamayacak kadar derdi neymiş..normal değil bu insan..
Öff canım ya çok üzüldüm. Diğer konundan hatırlıyorum seni, daha herşeyin çok başındasın ama eşinin davranışları hiç normal gelmedi bana, herkes yakınını kaybediyor, ben ondan olduğunu düşünmüyorum bence eşinin psikolojik sorunları var. Al karşına ciddi ciddi konuş böyle devam etmeyeceğini söyle, eğer sen sessiz kalırsan hep böyle devam eder. Şu mübarek günde Allah yardımcın olsun.
Cnm kusura bakma ama eşin ruh hastası galiba..Olur olmaz şeyle aptalca bağırması ,ortalığı yıkıp dökmessi hiç normal değil..Kaynana hiç gelmek istemiyorum..Allah ilerde böyle olacak(kaynana) insanlara erkek evlat vermesinnn...
Bu arada sen kaynananla sürekli vakit geçireceksin eşinde annenlerin davetine ne işim var orda tarzında laflar diyecek...Kendi annesi çok değerli ise senin annen de en az o kadar değerli..Üstelik sen gelmesin de dememişsin saygında kusur da etmemişsinn..
Cnm bence en kısa zamanda ailene bildir olanları 1 değil 2 değil nereye kadar sürecek bu durum ..En azından belki aklı başına gelmiş olur..Geçmiş olsun..
Kaynanama göre gayet normal ama kızmıştır normal diyor ama etrafı görmüyomusun ya dedim ben kocamımı altattım namusuna şerefine lafmı getirdim hangi normal insan bu yapar ya anlamıyorum kadın geldi birde onu savundu bana
Kusur o akdar cok ki ama sözünde değil inan.. Biz zaten kavgalıyız kaynanam fırsat buldu.. Ben kimseden saygı sormedim dedi keşke evime sokmasaydı onu burun kırın yapsaydım o zaman daha degerlı olurdum biliyodum... Birde kıyaslama yapıyor kaynanam seni benden daha cok dusunuyor yapmayı boyle dıyer senle ben aynımıyız ya nasıl bır tutar anlamıyorumm ama biliyordum ben boyle olcagını bılıyordum şimdi bu konuyu butun kızlarına anlatmıstır duymayan kalmaz ama ben eve gıdınce anlatma kızım aılene der Ahhh onunda kız var onunda bin katını göstersin inşallar beni oruclu oruclu bu kadar sıkıntıya soktular ana oğul inşallah diyorum ben hala bi bardak suyla orucumu actım onla duruyorum inşallah bin katını görürler...
oruç tutacak kadar inançlısınız da, günahı olmayan insanlar için beddua etmeyi neyle açıklıyosunuz iç dünyanıza?
görümcenizin konuyla ne alakası var ki, ona beddua ediyorsunuz? eşiniz kapı baca kırmış, kaynana zırvalamış, ihale görümceye mi kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?