Kalbim kırık..eşyalarım kırık.....

eşinizin psikolojik sorunları var sanırım...eşya kıracak kadar,yemek için bu kadar öfkesine hakim olamayacak kadar derdi neymiş..normal değil bu insan..

Öff canım ya çok üzüldüm. Diğer konundan hatırlıyorum seni, daha herşeyin çok başındasın ama eşinin davranışları hiç normal gelmedi bana, herkes yakınını kaybediyor, ben ondan olduğunu düşünmüyorum bence eşinin psikolojik sorunları var. Al karşına ciddi ciddi konuş böyle devam etmeyeceğini söyle, eğer sen sessiz kalırsan hep böyle devam eder. Şu mübarek günde Allah yardımcın olsun.

Cnm kusura bakma ama eşin ruh hastası galiba..Olur olmaz şeyle aptalca bağırması ,ortalığı yıkıp dökmessi hiç normal değil..Kaynana hiç gelmek istemiyorum..Allah ilerde böyle olacak(kaynana) insanlara erkek evlat vermesinnn...

Bu arada sen kaynananla sürekli vakit geçireceksin eşinde annenlerin davetine ne işim var orda tarzında laflar diyecek...Kendi annesi çok değerli ise senin annen de en az o kadar değerli..Üstelik sen gelmesin de dememişsin saygında kusur da etmemişsinn..

Cnm bence en kısa zamanda ailene bildir olanları 1 değil 2 değil nereye kadar sürecek bu durum ..En azından belki aklı başına gelmiş olur..Geçmiş olsun..

eşinizin psikolojik sorunları var sanırım...eşya kıracak kadar,yemek için bu kadar öfkesine hakim olamayacak kadar derdi neymiş..normal değil bu insan..

Kaynanama göre gayet normal ama kızmıştır normal diyor ama etrafı görmüyomusun ya dedim ben kocamımı altattım namusuna şerefine lafmı getirdim hangi normal insan bu yapar ya anlamıyorum kadın geldi birde onu savundu bana

çok üzüldüm....allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını versin inşallah..8 yıl boyunca böyle miydi pekii yeni mi oldu..gerçi ne öenmi war ki..:s bnce beraber bi ewlilik danışmanına gidin destek alın..daha çok yeni kurtarmaya çalışın..olmuosa yol yakınken dönün..hakkınızda hayırlısı olsun inş...

okurken çok kötü oldum.bayanların böyle ezilmesine dayanamıyorum.evliliğin ilk ayları genelde çok zor geçer en azından benim için öyleydi.bizde telefonları kırmıştık.ama en sinir olduğum şey eşler arasındaki kavgaya 3.kişilerin gereksiz burunlarını sokması.kavga edersin barışırsın ama 3.kişiler oldumu ortamın sakinleşmesini beklmek çok zor.en mantıklısı o evden uzağa taşınmak.eşini yaptıkları tabiki hoş değil ama yalnız değilsiniz.uzaklaşırsanız inan daha farklı olur.

Kusur o akdar cok ki ama sözünde değil inan.. Biz zaten kavgalıyız kaynanam fırsat buldu.. Ben kimseden saygı sormedim dedi keşke evime sokmasaydı onu burun kırın yapsaydım o zaman daha degerlı olurdum biliyodum... Birde kıyaslama yapıyor kaynanam seni benden daha cok dusunuyor yapmayı boyle dıyer senle ben aynımıyız ya nasıl bır tutar anlamıyorumm ama biliyordum ben boyle olcagını bılıyordum şimdi bu konuyu butun kızlarına anlatmıstır duymayan kalmaz ama ben eve gıdınce anlatma kızım aılene der Ahhh onunda kız var onunda bin katını göstersin inşallar beni oruclu oruclu bu kadar sıkıntıya soktular ana oğul inşallah diyorum ben hala bi bardak suyla orucumu actım onla duruyorum inşallah bin katını görürler...

Hayır hiçte normal değil şu mübarek günde evi darmadağın edecek kadar öfkeleniyorsa, durduk yerde senin kendisini aldattığını düşünüyorsa, çok küfrediyorsa, seni aşağılıyorsa emin ol ki normal değil, psikolog yada psikiyatrist değilim elbette ama nerden biliyorsun dersen tecrübe ile sabittir canım.

öncelikle Allah kolaylık versin canım...eşininin bence psikolojk sorunları var...ben de aynıydım sinirlerime hakim olamıyorudm yaşadıgım bazı olaylar sinirlerimi yıpratmış..psikiyatriye gittim ilaç kullanıorum şuan evde melek gibiyim..tabi eşim tam destekcim...sende eşine destek ol bence...çünkü o an gözü insanın hiç bişi görmüo ve 1 saat sonra aşkım deyiveriyor...kendimden biliyorum...o seni seviyor sadece aşırı sinirli...kaç yıl beklemişsin...bu kadar kolay bitirmemeli

oruç tutacak kadar inançlısınız da, günahı olmayan insanlar için beddua etmeyi neyle açıklıyosunuz iç dünyanıza?

görümcenizin konuyla ne alakası var ki, ona beddua ediyorsunuz? eşiniz kapı baca kırmış, kaynana zırvalamış, ihale görümceye mi kaldı?

Peki ben bundan sonra ne yapacagım ne olur akıl verin affetsem aynısını yine yapcak şimdi birde kaynanamla konuşcak biliyorum kaynanam beni istemiyor ondanmı yapıyor diycek eşim daha çok sinirlencek ne yapacagım ben bilmiyorum.. Babamın evine gitsem diyorum bitirsem

Bana sanki eşimi anlattın ufacık birşeyden evi yıkar oda ilk 6 ay boyunca daha felaketti bunu sık sık yapıyordu.Huylu huyundan vazgeçmiyor şimdi sık sık olmasada aynı değişen birşey yok.Bu yapıdaki erkekleri bir kaç daha okudum sitede normal değil bunlar yapıyorlar 1 saat sonra hiç birşey olmamış gibi davranıp senden de hiç birşey olmamış gibi davranmanı bekliyorlar.Surat asınca falan ayrıca onun içinde kavga çıkıyor.Küfür,şiddet herşey var bunlarda..Evden de kovarlar sık sık..İlk aylar bende hep çektim aman kimse duymasın daha çok yeni millet ne düşünür falan diye ama çok aptalmışım en güzel zamanlarıma yazık etmişim zaman geçtikçe daha da çekilmez oluyor canım ama içinde düzelirmi diye bir umut kalmasın istiyorsan biraz daha dene ama ilk aylar çok zor geçiyor çünkü ama aynı devam ederse çekilmiyor.heran azarlayan.bağıran çağıran insanla çok zor iyi zamanların olmuyormu oluyor ama kavgalardada kendilerini bilmeyecek şekilde konuşup kendilerinden soğutuyorlar.Ben evliliğim için herşeyi yaptım ama olmadı deki aklında soru işareti kalmasın..Ve onu her haliyle kabulleneceğini düşünmesin benimki ilk başlarda öyleydi daha yeni diye çekip gidemedim babamlara dövdü,küfür etti çıkmadım evden.Devamı geldi nasıl ols ane yaparsa yapsın elinin altındaydım 6 ay oldu dayanamadım yine el kaldırmıştı çıktım gittim babamlara 1 ay kaldım avukatla görüştüm bana el kaldırdığı karakola şikayet ettim.Bu kadar şeye karşı değiştimi hayır artık sadece 2 günde bir yapmıyor 2-3 ay da bir yapıyor.El kaldıramıyor ama eline geleni fırlatıp küfür ediyor.Bende çok severek evlendim ailem istemedi onlarla mücadele ettim..Şimdi düşünüyorum ki bir ömür ben nasıl dayanacağım bu adama heran patlayacak bir bomba gibi ailem her zaman yanımda bu konuda şanslıyım ailenin sana sahip çıkacağınıda mutlaka bilsin,sahipsiz sanmasın seni..Bir de sakın çocuk için acele etme bende aynı şeyleri yaşıyorum psikolıojik olarak çöktüm.Biraz daha sabret bakalım dediğim gibi aklında şöyle yapsaydım iyi olurmuydu diye bir soru işareti kalmasın ben bu evlilik için herşeyi yaptm olmuyor diyebilesin ben şuan bunu diyorum ve boşanacağım..Çünkü geleceğe dair hiç bir şey yapamıyorum buna da bir örnek çocuk..Yoğun çalışıp yorgun olduğunu söylerekte kaynanandan uzak durmaya çalış ne kadar durabilirsen evlendikten sonra annelerinede çok düşkün olurlar..İnş.herşey düzelir canım..

Oruç tutan insan sen kusursuz sanıyosun galiba evet beddua ediyorum orda konuşmak kolaydır sana göre.. Kendi kızı yaşamadığı sürece benim ne cektiğimi anlamıycak cünkü

canım benim çok çok üzüldüm... bence şu an yanlış yapıyorsun belki yeni evlisin ;ama o evde kalma... çünkü onlar gidecek yeri yok bize muhtaç diye düşünerek ellerinden geleni ardlarına koymazlar...bu olay onlara cesaret verir....kararlı ol,ileride üzüleceğine şimdi üzül....

Yolun başından dön bence, ileride çocuk olduğunu ve çocuğuna bunlar yaptığını düşünsene. Sorunlu bir insan sanırım eşin ve şiddete meilli, oturt karşına psikiyatriye gidicez de eğer kabul etmezse ayrıl böle devam eemezsin daha cicim aylarında bunlar oluyorsa sonrasını düşünemiyorum...

O kadar yaşanan zaman, verilen bir emek var. Bence al eşini karşına konuş ve uzmandan yardım almasını iste, bir hayat böyle geçermi, geçsede sende bıraktığı izler nasıl geçecek. Ağırlığını koy canım hemen pes etme ama baktın düzelmiyor, yardım almayıda red ediyor, ortada henüz çocuk falan yokken bitirmeyi düşünürsün ama şimdi değil.

5 aylık mı ? üzüldüm 5 aylık bır evlılıgın bu noktada olması şimdiki erkeklerde gercekden bı sorun var sanırım bu nedirya yazık yıpratma kendını git ailene bakalım eşin ne yapacak gözünü korkut bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…