- 5 Mart 2009
- 562
- 36
- 318
- Konu Sahibi sahtehayat
-
Annemin evine gittim hemde evden eşyalarımı ve bütün altınlarmı aldım bozdurup borcalarım kapatacaktım işten çıkıp memleketime rizeye gitcektim babannemin yanına... Gece geldi içeri almadım yüzünü dahi görmek istemedim.. Güller aldı gönderdi gideceğim dedim korktu.. Biletimi bile almıştım uzak kalmak en iyisiydi evden kovdum onu kitledim kapımı acmadm sabahn korunde geldi ağlıyordu bir şans daha verdim kıyamadım onun ağlamasına ama birdaha tekrar olursa o zaman daha beterini yapacagım gozu cok korktu suan evde hızmetımı yapıyor yalaka oldu biraz istemedim. Kendin ol dedim bu durum daha cok rahatsız ederdi beni çünkü şuan üstüme titriyor.. Anneside bana darılmış ben naptıysam bilmiyorum artık onu istemediğimi düşünüyor.. Evet bu saatten sonra istemiyorum.. Ben cok iyi oldum kaybettim evimin herşeyini kaynanamla paylaştım fazla olanı ona verdim hata yapmışım.. Şuan durum böyle
Annemin evine gittim hemde evden eşyalarımı ve bütün altınlarmı aldım bozdurup borcalarım kapatacaktım işten çıkıp memleketime rizeye gitcektim babannemin yanına... Gece geldi içeri almadım yüzünü dahi görmek istemedim.. Güller aldı gönderdi gideceğim dedim korktu.. Biletimi bile almıştım uzak kalmak en iyisiydi evden kovdum onu kitledim kapımı acmadm sabahn korunde geldi ağlıyordu bir şans daha verdim kıyamadım onun ağlamasına ama birdaha tekrar olursa o zaman daha beterini yapacagım gozu cok korktu suan evde hızmetımı yapıyor yalaka oldu biraz istemedim. Kendin ol dedim bu durum daha cok rahatsız ederdi beni çünkü şuan üstüme titriyor.. Anneside bana darılmış ben naptıysam bilmiyorum artık onu istemediğimi düşünüyor.. Evet bu saatten sonra istemiyorum.. Ben cok iyi oldum kaybettim evimin herşeyini kaynanamla paylaştım fazla olanı ona verdim hata yapmışım.. Şuan durum böyle
Şu durumda da çekip ailenize gitmemişsiniz ya, size yaşatılacak herşeyi sineye çekeceğinizin teminatını imzalamışsınız.
Bundan sonra eşinizden de, kendi tansiyonunu kendisinden daha çok düşündüğünüz k.validenizden de saygı beklemeniz hayalperestlik olur.
Gece bu saate kadar geleceğimiz için konuştuk çocuk istemediğimi bu evliliğin oturmadığın şuan haline inanmam için zaman geçmesi gerektiğini söyledim.. Şuan tedavi konusunu acamam ama biraz zaman geçsin davranışlarına göre tekrarda konuşacağm.. Şuan tek hedefimiz para birktirip büyük eve geçmel eşimin hayali gibi büyük balkonu olan oda farkında yakın olmamız sorun yaratacak cünkü... Annesi bizde kalmaya niyetli bugun gordum eşim çağırdı gel bize kal diye sonra gelir kalırım dedi normalde demezdi bana inat dedi farkındayım.. Olanları eşime anlattığımda annesini tabi kötülemedi ama beni haklı buldu.. Ama annem napıyım zaten yetım kaldı dedi.. Saygım herkese sonsuz ama mesafeli olacagım yeni evliydim kaynanam 2 ayımda bana kalmaya gelmişti.. Evde tek kalabiliyordu kalamasa bile diğer oğluna gidebilirdi.. Kızları vardı.. Eşimi benden kıskandıgın düşünüyorum.. Elinden almışım gibi davranıyordu zaten bir sözündede ben sana oğlumu verdim sen bana torun verceksin demişti.. Eşim yerine kaynanama cocuk hediye edecektım yani.. Şuan bunları düşünmemeye çalışıyorum ama hiçbir zamanda unutmayacağım keşke beni kızı gibi sevseydi başıma tac etmesinide bilirdim..
canım çok üzüldüm senin için en mutlu olman gereken zamanda yaşadıkların hiç hoş değil birşeyi anlamadım önceden anlamadınmı hiç bu hallerine şahit olmadınmı yada sevginden gözün görmedimi bu adam sonradan delirmediya ah biz kadınlar nedense çok kör olabiliyoruz bazen.Ben 11 yıllık evliyim 4 yıl annesiyle oturdum yaşadıklarımı tahmin bile edemezsiniz bende 2 aylık evliyken ayrılmaya karar verdim ama eşim çok çok iyiydi ben evliliğimdeki sıkıntılarımdan halama bahsettim halam -yastık bitin sokmasın yaban itin istediği kadar ısırsın-önemli değil dedi hakikatende doğruydu eşim iyiydi beni seviyordu koruyordu önemli olan gerçekten buydu o sevginin hatırına annesiyle 4 yıl oturdum düşün, ama senin sorunun yastık bitin maalesef bence yol çok yakınken herşeyi en iyisinden kötüsüne kadar iyice düşün hele çocuk hiç yapma canım sana yazık olur sonra bizde derlerki bir yüzü kız bir yüzü gelin unutma senin hala bir yüzün kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?