Kalbim kırık..eşyalarım kırık.....

Oruç tutan insan sen kusursuz sanıyosun galiba evet beddua ediyorum orda konuşmak kolaydır sana göre.. Kendi kızı yaşamadığı sürece benim ne cektiğimi anlamıycak cünkü

görümcenin kocası hayvanca evin eşyasını kırsa geçirse, sen memnun olacaksın, öyle mi?

öyle beddualar saçmaya devam edersen, dönüp dolaşıp hepsi seni bulur, beterini yaşarsın.. benden söylemesi..

bız 2 yıllık evlıyız bırgun eşim durduk yee bana kızdı aslında benı cok sever yapmazdı öle bişey cektım gittim gidiyorum dedim gittim kaldım ve geldıgımde geri döndüğümde düzeldi hersey bazen zaman vermek ilaç gibi gelıor

Allah seninde yardımcın olsun galiba benim sonumda bu olcak beni dövmeye cesaret edemez cünkü kardeşlerim onu mahfeder onun için bana dokunamıyor sahipsiz olsam coktan dayak yemiştim ama biliyorum.. Ben dövemediği için eşyaları kıryor onuda biliyorum.. Konuşmayı denedim tedavi görmek istemez yediremez kendine biliyorum cunku ona gore ideal bir eş sürekli kıyaslama yapar varmı benim gibi diye hangi iyi yonunu goruyor acaba.. Ben iyiyken zaten iyiyiz adam kavgada belli olur gercekten oyle

cidden arkadaşlar bunu anlmıyorum ya...ben de görümceyim..sizde belki görümcesiniz..abimin ayrıldıgı bütün kızlar bana beddua ederlermiş....benim ne suçum var:)

Allaha havale etmek en iyisi bence..ben öyle yapıyorum..rahatlıyorum..

yorumumu okumanı tavsiye ederim 2 sayfada...ben de eşin gibiydim diorum!!!!!

Bunların hastalıkları aynı canım herhalde psikolojide bir adı vardır mutlaka bu hastalığın benimkide gitmiyor psikoloğa çünkü kendini dört dörtlük görüyor..İnan bir süre sonra kendini daha kötü hissedeceksin benim 2 yıl oldu psikolojimi bozdu neşe dolu hallerim gitti ne zaman kavga çıkacak diye diken üstünde oluyorsun ama artık istemiyorum ömrümün sonuna kadar çekemem.Annem beni ne zorluklarla böyle bir deliyle uğraşayım diye büyütmedi.Ve elimden gelen herşeyi yaptım boşansam kimse bana neden boşandı demez göz yaşlarımı görmeyen kalmadı.bİR GÖZ DAĞI VER MUTLAKA yoksa neler yaptım hala yanımda diye düşünüyorlar

Sen tedaviyi kabul etmişsin eşim kabul etmez ona göre suclu ben olacağım... Napıyımm

aslında erkekler yapar boyle seyler demek 15.yy da kalmış gibi görünüyo ama nedense türk toplumu ataerkil ve bunu yıkmak roma imp. yıkmak kadar güç ama imkansız da değil..anlattıkların içimi acıttı sabah sabah.. lütfen sabret.kocanı seviyorsan sabret. sonsuza kadar sabret demiyorum ama oluyo böyle şeyler.sanırım başka şaylere oaln kızgınlıklarını senden cıkarıyo tabıı annesinden de baya güç kuvvet alıyo.kaynana sınırlı davran biraz ama kötü de olma senin üzgün olduğunu ve onun her söylediğini kabul etmediğini anlasın bu bir.ikincisi kocan uzaklasıyorsa sen yanas.anlıyorum cok korkmuşsun o öyle yapınca kabullunmektense bu durumu nedenini araştır.konuşmayı dene baktın olmuyo biraz zaman ver yumuşak davran sert tepkiler verme bu aralar hassas dönemlerinde galiba.ama elinden geleni yap ki dönüp bakınca pişman olma..

buna benzer bi konuyu çok sevdiğim bir ablam anlatmıştı bana hamileyken bile kocasından şiddet görüyormuş aradan 17 yıl geçmiş hala şiddet görüyor kadıncağız şimdi ayrılmayı falan düşünüyor ama kızı olduğu için ona da cesaret edemiyor.. kocası bi keresinde ona şöyle demiş "ben sana ilk vurduğumda sen gitseydin ben bir daha sana vuramazdım" demiş ukala pislik herif.. bekara koca boşamak kolay derler ama bence olayı ailene bildirip ailenin yanına gitsen aklı başına gelir kaçan kovalanıyor siz orada ne kadar durmaya devam ederseniz bir sonraki olacakları garantiliyorsunuz 5 aylık bir evlilikte bunları hak etmiyorsunuz 20 yıllık evli olsanızda hak etmezsiniz.. ama eşinizin söylediklerinden direk aklıma "dolduruşa gelmiş bu adam" dedim.. akşam eve döndüğünde sizi bıraktığı yerde bulmazsa en çok 1 hafta sonra ailenizin yanından sizi almaya gelir .. bu arada yaşadklarına çok üzüldüm Allah sana sabır versin.. hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Allah'ım

benim eşimde böyleydi.4 sene çektim.şimdi eskiye göre düzeldi.sabret ama tavrını koy.ezdirme kendini.emin ol yalnız değilsin.türk kadınının kaderi bu .kaygana ve oğulları:))

Sen tedaviyi kabul etmişsin eşim kabul etmez ona göre suclu ben olacağım... Napıyımm

Zaten sorun burada canım kendisi sorunlu olduğunu kabul etmez. Ben eşimi razı ettiğimde dr.un kapısında, hatta içeride beklerken bile hadi gidelim, benim birşeyim yok, sadece bir anlık sinirden öyle yapıyorum demişti. Sende beni sinirlendirme derdi. Oysa hangi normal erkek sinirlendiği zaman, kendisinin kopyası olan çocuğu için bu benden değil der.

Çok üzüldüm ya gerçekten gözlerim doldu o anları düşündüm de birden sanki kendim yaşamışım gibi.Benim eşimle tartışırız ama adam iki dakika sonra sanki hiç tartışmamışız gibi gelir sarılır bende deli olurum.Senin ki gerçi artık insanlıktan çıkmış.
Hele kaynanana acayip sinir oldum,orda olsaydım kesin kolundan tutar atardım onu..
Sana sadece sabır dileyebiliyorum,ne zaman kendinde gitmek için güç hissedersen çık ve git..
Diğer arkadaşında dediği gibi DEĞİŞMEZLER,ASLA DEĞİŞMEZLER...
Allah yardımcın olsun canım benimm

Yaptım olmadı anlamay çalıştım o sinirlendi yine ben gittim sarıldım.. Üzüldüm olmadı kızdım surat yaptım olmadı her yonu denedım düzelmedi işte.. Birikti içimde herşey evime gitmek istemiyorum.. Sonu ne olcak bilmiyorum ama ben o adamla aynı evde kalmak istemiyorum.. Daha kotu olcak biliyorum ama gururma yediremiyorum artık..

o zamn beraberce bir psikologa gidip...aile danışmanlığı terapisi alın...orada zaten ikinizide konuşturuyorlar..ve ona göre bir yere yönlendiriyorlar...benim yaşadıgım olaylar beni bu hale getirdi...devamlı sinir krizleri geçiriyorudm(eşimin ailesi sebeptir)...siz oturun konuşun bir psikologa gidelim berabrce deyin...ama onu suçlar şekilde değil...

bu kadar kolay mı buldunuz ki aşkınızı...bir kelimede siliyorsunuz...kendiniz diosunuz 1 saate bişiyi kalmıor diye...kesinlikle tedavi sonrası çok mutlu olursunuz...kıymayın sevginize bence

Evet dolduruşa geldi çünkü yemek yok diyince gitti köfte aldı geldiğinde annesi gordu onu birşey oldu sinirlendi ama ne bilmiyorum işte

Biraz gözü korkmalı bence biraz ailenin yanına gitmende fayda var diye düşünüyorum bu zamanlar cicim aylarınız olması lazım nedir bu yapılanlar anlam veremedim

Çok incitici.İnsanlar ne hayallerle evleniyorlar.Sevdiği adam, kendi evi, kendi eşyaları derken birden kendini karanlık bir kabusun içinde buluyorsun.Allah yardımcın olsun.Yaşadıkların hissettiklerin ortada karar senin.

Bence de eşinin biraz senin yokluğunu görmesi,düşünmesi,hatasını anlaması lazım.Yoksa devam eder.Sen susup tepkini gösteremeyince.

Konuşup bir süre ailene gitmek istediğini söyle.

Biraz aklı başına gelsin.Aksi takdirde hep devam eder Allah korusun.Bir kere dersini alması lazım...

Evliliğinize belki biraz daha şans tanıyabilirsiniz, daha çok yeni evlisiniz ve muhtemelen yaşlarınız da oldukça gençtir. Bir de oruçlu vaziyette iken ve ev temizliğinden kaynaklanan yorgunluğun üstüne, olaylar size daha dayanılmaz görünüyor olabilir.

Evliliğin ilk 1-2 yılı biraz sorunlu geçebilir, ama eşiniz aşırı bir asabiyet gösteriyor.

Eğer evliliğinizi sürdürmeye gayret etmek kararında iseniz, eşinizi psikolojik olarak tedavi olmaya ikna etmeye çalışın. Ama onu bu konuda ikna etmek için çok sakin ve kararlı olmanız lazım, çünkü muhtemelen bunu kabullenmek istemeyecektir.

Şimdilik k. valide konusunu biraz askıya alınabilir belki. Olanları bu seferlik sineye çekip, saygı çerçevesinde bir ilişki sürdürmeye gayret edip, önceliği eşinizle aranızdaki sorunları halletmeye vermek daha doğru olabilir bence. Bu aşamada k. validenizle aranızda geçenleri eşinizle paylaşmamanız, diğer tüm olayları ailenizle paylaşma konusunda da şimdilik hiç acele etmeniz daha yerinde olacaktır sanırım. Olayları aileye yansıttıktan sonra, eşiniz ve k. validenizle ilişkiniz düzelse bile aileniz olanları kolay kolay unutmaz, bunu bence son çare olarak düşünün.

Ayrıca, bir ara bu beni aldattın konusunu da bir halletmeniz lazım bana kalırsa. Eşinizin neredeyse beraber büyüdüğü bir kişiyle evlenip beni aldattın demesi çok manasız. Ama belki kızlık zarı çok esnek olup ancak doğumda yırtılan tipte bir yapınız var. Eşinizin belki bunu öğrenmesi lazım. Ben kendi adıma bana bunu diyen bir erkekle bir saniye bile yaşamazdım, ama tabi siz kendi değerlerinize göre durumu ele alın. Belki bunu tıbbi bir muayene ile eşinize ispat etmeniz, en azından bu konunun sizin, eşinizin ve belki de eşinizin bahsettiği diğer kişilerin aklını kurcalayıp durmasına bir son verebilir.

bence ailenle bu konuyu paylaş. gerekirse bir kaç gün evden uzaklaş. geri döneceğin zaman da eşini bir uzmandan yardım almak konusunda ikna et. daha çok yeni bir evlilik ve bunca yıldır da berabersiniz. allah yardımcın olsun canım.

Oruç tutan insan sen kusursuz sanıyosun galiba evet beddua ediyorum orda konuşmak kolaydır sana göre.. Kendi kızı yaşamadığı sürece benim ne cektiğimi anlamıycak cünkü
Çok kırgın, öfkelisiniz haklısınız da ama siz yinede beddua etmeyin. Eşinizin yaptıklarının elle tutulur bir yanı yok keza kayınvalidenizin de, ben eşinizin bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Neye dayanarak sizin sadakatiniz den şüpheye düşüyor önce bunu deşmeli. Bence sorunlarının, agrasifliğinin sebebi burada yatıyor. Allah kolaylık versin çok zor. Kolayca affetmeyin derim, sanırım daha evvel yaşadıklarınız da o unuttuğu zaman sizde unutmuş gibi davrandınız ki iyice cesaretlendi. Kayınvalideniz madem her şeyin içine bu kadar giriyor o halde akşama alsın oğlunu ne derdi varmış neden böyle çıldırmış sorsun. Hatta hepiniz bir aradayken eteğinizdeki taşları dökün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…