- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi sahtehayat
-
Oruç tutan insan sen kusursuz sanıyosun galiba evet beddua ediyorum orda konuşmak kolaydır sana göre.. Kendi kızı yaşamadığı sürece benim ne cektiğimi anlamıycak cünkü
Bana sanki eşimi anlattın ufacık birşeyden evi yıkar oda ilk 6 ay boyunca daha felaketti bunu sık sık yapıyordu.Huylu huyundan vazgeçmiyor şimdi sık sık olmasada aynı değişen birşey yok.Bu yapıdaki erkekleri bir kaç daha okudum sitede normal değil bunlar yapıyorlar 1 saat sonra hiç birşey olmamış gibi davranıp senden de hiç birşey olmamış gibi davranmanı bekliyorlar.Surat asınca falan ayrıca onun içinde kavga çıkıyor.Küfür,şiddet herşey var bunlarda..Evden de kovarlar sık sık..İlk aylar bende hep çektim aman kimse duymasın daha çok yeni millet ne düşünür falan diye ama çok aptalmışım en güzel zamanlarıma yazık etmişim zaman geçtikçe daha da çekilmez oluyor canım ama içinde düzelirmi diye bir umut kalmasın istiyorsan biraz daha dene ama ilk aylar çok zor geçiyor çünkü ama aynı devam ederse çekilmiyor.heran azarlayan.bağıran çağıran insanla çok zor iyi zamanların olmuyormu oluyor ama kavgalardada kendilerini bilmeyecek şekilde konuşup kendilerinden soğutuyorlar.Ben evliliğim için herşeyi yaptım ama olmadı deki aklında soru işareti kalmasın..Ve onu her haliyle kabulleneceğini düşünmesin benimki ilk başlarda öyleydi daha yeni diye çekip gidemedim babamlara dövdü,küfür etti çıkmadım evden.Devamı geldi nasıl ols ane yaparsa yapsın elinin altındaydım 6 ay oldu dayanamadım yine el kaldırmıştı çıktım gittim babamlara 1 ay kaldım avukatla görüştüm bana el kaldırdığı karakola şikayet ettim.Bu kadar şeye karşı değiştimi hayır artık sadece 2 günde bir yapmıyor 2-3 ay da bir yapıyor.El kaldıramıyor ama eline geleni fırlatıp küfür ediyor.Bende çok severek evlendim ailem istemedi onlarla mücadele ettim..Şimdi düşünüyorum ki bir ömür ben nasıl dayanacağım bu adama heran patlayacak bir bomba gibi ailem her zaman yanımda bu konuda şanslıyım ailenin sana sahip çıkacağınıda mutlaka bilsin,sahipsiz sanmasın seni..Bir de sakın çocuk için acele etme bende aynı şeyleri yaşıyorum psikolıojik olarak çöktüm.Biraz daha sabret bakalım dediğim gibi aklında şöyle yapsaydım iyi olurmuydu diye bir soru işareti kalmasın ben bu evlilik için herşeyi yaptm olmuyor diyebilesin ben şuan bunu diyorum ve boşanacağım..Çünkü geleceğe dair hiç bir şey yapamıyorum buna da bir örnek çocuk..Yoğun çalışıp yorgun olduğunu söylerekte kaynanandan uzak durmaya çalış ne kadar durabilirsen evlendikten sonra annelerinede çok düşkün olurlar..İnş.herşey düzelir canım..
görümcenin kocası hayvanca evin eşyasını kırsa geçirse, sen memnun olacaksın, öyle mi?
öyle beddualar saçmaya devam edersen, dönüp dolaşıp hepsi seni bulur, beterini yaşarsın.. benden söylemesi..
Allah seninde yardımcın olsun galiba benim sonumda bu olcak beni dövmeye cesaret edemez cünkü kardeşlerim onu mahfeder onun için bana dokunamıyor sahipsiz olsam coktan dayak yemiştim ama biliyorum.. Ben dövemediği için eşyaları kıryor onuda biliyorum.. Konuşmayı denedim tedavi görmek istemez yediremez kendine biliyorum cunku ona gore ideal bir eş sürekli kıyaslama yapar varmı benim gibi diye hangi iyi yonunu goruyor acaba.. Ben iyiyken zaten iyiyiz adam kavgada belli olur gercekten oyle
cidden arkadaşlar bunu anlmıyorum ya...ben de görümceyim..sizde belki görümcesiniz..abimin ayrıldıgı bütün kızlar bana beddua ederlermiş....benim ne suçum var:)
Allaha havale etmek en iyisi bence..ben öyle yapıyorum..rahatlıyorum..
yorumumu okumanı tavsiye ederim 2 sayfada...ben de eşin gibiydim diorum!!!!!
Sen tedaviyi kabul etmişsin eşim kabul etmez ona göre suclu ben olacağım... Napıyımm
aslında erkekler yapar boyle seyler demek 15.yy da kalmış gibi görünüyo ama nedense türk toplumu ataerkil ve bunu yıkmak roma imp. yıkmak kadar güç ama imkansız da değil..anlattıkların içimi acıttı sabah sabah.. lütfen sabret.kocanı seviyorsan sabret. sonsuza kadar sabret demiyorum ama oluyo böyle şeyler.sanırım başka şaylere oaln kızgınlıklarını senden cıkarıyo tabıı annesinden de baya güç kuvvet alıyo.kaynana sınırlı davran biraz ama kötü de olma senin üzgün olduğunu ve onun her söylediğini kabul etmediğini anlasın bu bir.ikincisi kocan uzaklasıyorsa sen yanas.anlıyorum cok korkmuşsun o öyle yapınca kabullunmektense bu durumu nedenini araştır.konuşmayı dene baktın olmuyo biraz zaman ver yumuşak davran sert tepkiler verme bu aralar hassas dönemlerinde galiba.ama elinden geleni yap ki dönüp bakınca pişman olma..
Sen tedaviyi kabul etmişsin eşim kabul etmez ona göre suclu ben olacağım... Napıyımm
buna benzer bi konuyu çok sevdiğim bir ablam anlatmıştı bana hamileyken bile kocasından şiddet görüyormuş aradan 17 yıl geçmiş hala şiddet görüyor kadıncağız şimdi ayrılmayı falan düşünüyor ama kızı olduğu için ona da cesaret edemiyor.. kocası bi keresinde ona şöyle demiş "ben sana ilk vurduğumda sen gitseydin ben bir daha sana vuramazdım" demiş ukala pislik herif.. bekara koca boşamak kolay derler ama bence olayı ailene bildirip ailenin yanına gitsen aklı başına gelir kaçan kovalanıyor siz orada ne kadar durmaya devam ederseniz bir sonraki olacakları garantiliyorsunuz 5 aylık bir evlilikte bunları hak etmiyorsunuz 20 yıllık evli olsanızda hak etmezsiniz.. ama eşinizin söylediklerinden direk aklıma "dolduruşa gelmiş bu adam" dedim.. akşam eve döndüğünde sizi bıraktığı yerde bulmazsa en çok 1 hafta sonra ailenizin yanından sizi almaya gelir .. bu arada yaşadklarına çok üzüldüm Allah sana sabır versin.. hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza Allah'ım
Çok kırgın, öfkelisiniz haklısınız da ama siz yinede beddua etmeyin. Eşinizin yaptıklarının elle tutulur bir yanı yok keza kayınvalidenizin de, ben eşinizin bir sorunu olduğunu düşünüyorum. Neye dayanarak sizin sadakatiniz den şüpheye düşüyor önce bunu deşmeli. Bence sorunlarının, agrasifliğinin sebebi burada yatıyor. Allah kolaylık versin çok zor. Kolayca affetmeyin derim, sanırım daha evvel yaşadıklarınız da o unuttuğu zaman sizde unutmuş gibi davrandınız ki iyice cesaretlendi. Kayınvalideniz madem her şeyin içine bu kadar giriyor o halde akşama alsın oğlunu ne derdi varmış neden böyle çıldırmış sorsun. Hatta hepiniz bir aradayken eteğinizdeki taşları dökün.Oruç tutan insan sen kusursuz sanıyosun galiba evet beddua ediyorum orda konuşmak kolaydır sana göre.. Kendi kızı yaşamadığı sürece benim ne cektiğimi anlamıycak cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?