- Konu Sahibi sahtehayat
-
Evliliğinize belki biraz daha şans tanıyabilirsiniz, daha çok yeni evlisiniz ve muhtemelen yaşlarınız da oldukça gençtir. Bir de oruçlu vaziyette iken ve ev temizliğinden kaynaklanan yorgunluğun üstüne, olaylar size daha dayanılmaz görünüyor olabilir.
Evliliğin ilk 1-2 yılı biraz sorunlu geçebilir, ama eşiniz aşırı bir asabiyet gösteriyor.
Eğer evliliğinizi sürdürmeye gayret etmek kararında iseniz, eşinizi psikolojik olarak tedavi olmaya ikna etmeye çalışın. Ama onu bu konuda ikna etmek için çok sakin ve kararlı olmanız lazım, çünkü muhtemelen bunu kabullenmek istemeyecektir.
Şimdilik k. valide konusunu biraz askıya alınabilir belki. Olanları bu seferlik sineye çekip, saygı çerçevesinde bir ilişki sürdürmeye gayret edip, önceliği eşinizle aranızdaki sorunları halletmeye vermek daha doğru olabilir bence. Bu aşamada k. validenizle aranızda geçenleri eşinizle paylaşmamanız, diğer tüm olayları ailenizle paylaşma konusunda da şimdilik hiç acele etmeniz daha yerinde olacaktır sanırım. Olayları aileye yansıttıktan sonra, eşiniz ve k. validenizle ilişkiniz düzelse bile aileniz olanları kolay kolay unutmaz, bunu bence son çare olarak düşünün.
Ayrıca, bir ara bu beni aldattın konusunu da bir halletmeniz lazım bana kalırsa. Eşinizin neredeyse beraber büyüdüğü bir kişiyle evlenip beni aldattın demesi çok manasız. Ama belki kızlık zarı çok esnek olup ancak doğumda yırtılan tipte bir yapınız var. Eşinizin belki bunu öğrenmesi lazım. Ben kendi adıma bana bunu diyen bir erkekle bir saniye bile yaşamazdım, ama tabi siz kendi değerlerinize göre durumu ele alın. Belki bunu tıbbi bir muayene ile eşinize ispat etmeniz, en azından bu konunun sizin, eşinizin ve belki de eşinizin bahsettiği diğer kişilerin aklını kurcalayıp durmasına bir son verebilir.
Canım önceki konunu okumuş sana biraz önyargıyla yazmıştım ama yaşadıkların gerçekten çok üzücü
Şimdi seni çok daha iyi anlıyorum bu durumda bende olsam kayınvalideme gitmek istemem
Kayınvalidenin gelip böyle duruma el koyması da hiç normal değil
Yok ben gelecem yemek yapamadın mı falan filan...
Canım bizimde evliliğimizin ilk senesi harp içinde geçti benim eşimde eşyalarımı kırıyordu
Seni çok iyi anlıyorum insan o sırada eşyasında falan da değil aslında
Kırılan kendi gururumuz kalbimiz...
Sonuçta kendi seçtiğimiz evimizin kaşığına bile bişey olsa içim burkuluyor;onları ne umutlarla aldık
Ailenle aynı şehirdesin sanırım keşke gitseydin kafanı dinlerdin eşinde köpekler gibi pişman olurdu belki
Şimdi nasıl olsa ben yapıyorum ve karım yanımda diye düşünüyor
Maalesef erkeklerin kafası çok basmıyor,kırılan geri hemen tamir edilmiyor
Bu aldattın meselesi ne onu da anlamış değilim niye böyle saçmalıyor ki
Çıkarken falan senden hoşlanan birilerini falan mı duydu
Yoksa adamın fantazisi falan mı
Allahım ya canım ya sabır dile
Bunların psikopatlığı bi evlenince , bi de çocuğa karışınca
Bebeğimiz oldu kocam eski haline döndü onu diriltmeye çalışıyorum şimdi bi de tekrar alışsın diye
Kocalığa da babalığa da alışamıyorlar
Al karşına konuş gerçi konuşmak da işe yaramıyor ama yine bildiklerini okuyorlar
Benim ailem gözümden bir damla yaş dökmedi senle uğraşamıyorum de
Kayınvaliden de saçmalamasın tek evlat onun evladı değil
Sende annenin gözbebeğisin
Ama şunu da bil canım çoğumuz yaşadık şuan yaşadıklarını
Maalesef eşin evlilik sendromunda
İkna edebilirsen bi uzman yardımı almasını sağla
Bu arada kayınvalidenin tek derdi sizinle aynı evde yaşamak
Niye bütün herkes siz de kalıyor diye biliyormuş...
Elden ayaktan düşmemiş sonuçta
Bence eşinde bu yüzden streste nasıl söyleyeceğini bilemiyor olabilir yada senin cevabını bildiği için...
görümcenin kocası hayvanca evin eşyasını kırsa geçirse, sen memnun olacaksın, öyle mi?
öyle beddualar saçmaya devam edersen, dönüp dolaşıp hepsi seni bulur, beterini yaşarsın.. benden söylemesi..
konu sahıbının görumcesı sızsınız sanırım.
görumcesıne beddua etmesı hoş olmamış orda haklısınız.
ama sızınde konuyu sadece bu tarafından yorumlamanız yersız olmuş.
ve belkı görumcelerıylede sorunu vardır.
not: konularda konu sahıplerını eleştırmek yerıne bıraz olsun anlamaya calışmak gerekır.diye düşünüyorum.cünkü yazmaktan daha zordur belki yaşadıkları.
konu sahıbının görumcesı sızsınız sanırım.
görumcesıne beddua etmesı hoş olmamış orda haklısınız.
ama sızınde konuyu sadece bu tarafından yorumlamanız yersız olmuş.
ve belkı görumcelerıylede sorunu vardır.
not: konularda konu sahıplerını eleştırmek yerıne bıraz olsun anlamaya calışmak gerekır.diye düşünüyorum.cünkü yazmaktan daha zordur belki yaşadıkları.
konu sahibinin görümcesi değilim ama, başka 2 tane kadının görümceseyim.
şimdi yengelerim, abilerimle sorun yaşayınca, bana beddua etseler, hakları olur mu?
yahut da benim eşim psikopatça hareketler sergilese, ben aynısını görümcemin yaşamasını istesem, adil mi?
Oruç tutan insan sen kusursuz sanıyosun galiba evet beddua ediyorum orda konuşmak kolaydır sana göre.. Kendi kızı yaşamadığı sürece benim ne cektiğimi anlamıycak cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?