kalbim paramparça gözlerim yaş dolu...yardım edin nolur

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
kızlar şuanda ağlayarak yazıyorum bu satırları
sevgilim az önce hattını iptal etti ve bizi bittik
sebep ise benim eski okuduğum şehre gidip arkadaşlarımı ziyaret etmek istemem
o ise biz ilişkiye başlarken orayla ilgili herşeyi herkesi sil hayatından o iğrenç şehirle alakalı hiç bişey geçmesin aramızda demişti bende tamam demiştim
o ise okulu uzattığı için haziranda son kez finallere girecek ve eğer geçerse mezun olacak
benim ise talebim o sınavlar için gittiğinde bende geleyim beraber anılarımız geçtiği parklara gezdiğimiz yerlere son kez gidelim demem oldu
bana başta bu konuyu kapat sevgilim bu tartışma çıkaracak aramızda dedi
ben ise saçma sapan bulduğum bu karar konusunda ısrarcı oldum ne olacak ki dedim hem yurttan çıkmam sonrada beraber döneriz dedim
bana beni ara tl yok ne yap et ara evdeki birinden dedi ben dışarıdayım cüzdan falanda almadım dedi
bende evdekiler uyudu dedim ara aramazsan çok kötü şeyler olacak diye diretti benimde tl yoktu ve evdeki herkes uyuduğu için ona sert çıktım
o lanet şehirdeki 3-5 kişi için bizi bitirmeye kararlımısın dedi
bende eğer bizim ilişkimiz böyle saçma bir olaya bağlı ise şimdi git hiç durma dedim
bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim bu defa bende tamamen bittin eğer beni arar veya msj atarsan bu hattı kırıp paramparça etmezsem dedi
bende dayanamadım benim orada olmamı istememende var bir sebep dedim ben senin gibi dönek değilim bak gör nasıl parçalayıp atıyorum dedi ve sana son sözümü ben söylemeyeceğim duyacaksın yazdı ve telefonu kapattı aradan 2 dk geçincede ''msj iletilmedi'' raporu geldi araadım aradığınız n umara kullanılmamaktadır diyor anladım ki hattını tamamen iptal ettirdi
kızlar acıdan yazı yazamıyorum ağlamaktan gözlerim kapanmıyor bile ben naptım lanet olsun tutamadım çenemi yine bu duruma geldik gitti o hattıda kapattı bir anda yerle bir oldu herşey saatler önce sen benim yaşama sebebimsin diyen adam şimdi yok oldu üstelik ayrı şehirlerdeyiz ben ne yapacağım nolur yardım edin elim ayağım tutmuyor
kendine zarar verir diyede korkuyorum kızlar yardım edin bizim aşkımız çok güzeldi noldu bi anda bize noldu

Son düzenleme:
önce abla tavsiyesi ile başlıyayım.sil göz yaşlarını ağlamayı bırak.bu kadarcık bir olaylar aşk bitiyorsa inan bitmesi senin için daha hayırlı olur kardeşim.şimdi perişansın ama toparlanırsın.zaten sevgilin yarın yada en geç 3 gün içinde seni arayacaktır.şöyleydi böyleydi diyecektir.sana bırakabileceğini göstermek istemiş.büyük ihtimal kendi aklınca senin burnunu sürtücek sen aman aşkım tamam aşkım kıvamına gel diye yapıyor olabilir her şeyi.ama bence sen bir kafanı dinle kalbini dinle seni böyle bir sebepten harap eden biri için üzülmeye değer mi???

senin de yazmış olduğun gibi acabaaaa bir şeyler mi? saklıyor diye düşünmeden de yapamıyorum.ben de olsam senin gibi şüphe ederdim.aşk bu kadar kolay harcanmamalı harcanıyorsa da o aşk olmamalı.....

çok iyi geldi yazdıklarınız her cümlede göz yaşı döküyorum şuanda o çok gururludur sırf gururu yüzünden aramaz bitirir ben biliyorum hattını iptal etti anında asla değmezmiş demekki şuanda çok kötü durumdayım gerçekten deli gibi körkütük aşığım sana diyen adam bunu nasıl yapar ya birdaha hiç dönmezse ben kendini toparlayamam çok uzun süre dayanamam buna

Okudugun sehirle ilgili aranizda buyuk bir sknti mi oldu ya delirmis resmen erkek arkadasin

evet sevmiyor orayı iğreniyor hatta çünkü orada kaza yapmıştı arabasıyla ve sırf o sebeple 2 sene okulu uzadı nefret ediyor oradan bide ben arkadaşımın sevgilisinin evine falan gitmiştim arkadaşımı yanlız bırakamamak için bütün bu sebeplerin hepsi bir arada olunca bana böyle bir yasak koydu

göz yaşlarını boşa akıtmak olur.bu kadardan biten için ne olur yıpratma kendini.o sana acımadı ama sen değerlisin hem onun görmediği bilmediği kadar.sıra sende en kısa zamanda toparlanacaksın.göreceksin onun burnu sürtecek.kendi aklı ile sana yaşattıklarını kat ve kat görecek.sana tavsiyem face falan kullanıyorsan bir süreliğine dondur hesabını.senden haber alamasın.bakalım ne olcak.o senin üzülceğini bilerek yaşatıyor bunu sana onun için inatla ayakta kalıp hayatına devam edeceksin.çok sinir oldum yaaa :)) aşk millete oyuncak olmuş.sevgi kolay mı bulunuyor bu kadar mı çabuk tüketilir harcanır.hadi toparlan.her şerde bir hayır vardır.yolun açık olsun.

teşekkür ederim sanırım gerçekten güçlü olmalıyım bu defa ama ya aramazsa dönmezse ben buna inanın dayanamam

teşekkür ederim sanırım gerçekten güçlü olmalıyım bu defa ama ya aramazsa dönmezse ben buna inanın dayanamam

insan nelere dayanabiliyor bir bilsen.senin acın sana büyük şimdi ama geçecek inan geçecek.ben çok şey yaşadım gördüm ve geçmeyen hiç bir şeyin olmadığını fark ettim.tecrübelerden yararlanmalısın.

kurabıyem canım uzulme ne olur gozyaslarını da sıl.cok uzuldum aranızda gecen tatsız mevzuya ve senın aglamana

canım oncelıkle sunu merak edıyorum ; sevgılın neden o şehırden nefret edıyor ? kaza yaptıgı ıcın mı

yoksa senın orada kı arkadaslık ortamından hoslanmadıgı ıcın mı ?

sevgılının tepkısı cok fevrı olmus ,sınır anın da senı uzecek seyler soylemıs

ama soyledıklerının gercekcılıgıne ben ınanmıyorum tatlım .cunku o an ıstedıgı olmadıgı

ıcın delırmıs sevgılın ve sana rest cekmek ıstemıs ,ama cektıgı rest emın ol blof sadece senı korkutmak

2-3 gune kalmaz arayacagını bılıyorum buna benzer olaylar bızde yasardık

ama sen sakın arama sorma ulasmaya calısma ,o zaman emın ol arayacak cok kısa zaman da

olay budur iste, isaretledigim kisimlarda ne kadar sacma birsey icin seni üzdügü ortada... demekki onun gözünde senin ne düsüncelerinin nede kendi degerin varmis...
böyle seylerde sorun yaratiyorsa bu is hic olmaz, yada onu bu konuda degistirmelisin... yoksa böyle durumlar yüzünden daha cooooook tartisip ayrilirsiniz...

sashamiam çok sağol içimi rahatlattın bir nebzede olsa sabaha kadar döndüm durdum rüyalar gördüm kabustu resmen
arkadaş ortamımı sevmiyordu bana zarar veren hiçkimse olmadı onların içinden ama o hoşlanmıyordu
çok üzülüyorum ya gerçekten tamamen bitirsiyse

Son düzenleme:

Yok bitmemiştir sende geri cek kendini biraz yaptığının Yalnıs olduğunu anlar merak etme uzme kendini

Eğer bu ilişkiye devam edersen sevgilinin sana koyduğu bu yasak sadece bir başlangıç olacak.
Ondan ayrı kaldığın süre içerisinde bence düşünmek için çok iyi bir fırsatın var.
Sırf sana zararı olmayan arkadaşlarından hoşlanmıyor diye ve kendi istemiyor diye sana çok basit bir konuda yasak koymuş.
Eğer yeniden ilişkiye başlarsanız,kendi egosunu tatmin etmek için sana başka yasaklar da koyacaktır emin ol.
Balık baştan kokar canım bu hep böyledir.Sen de dilimi tutamadım diye suçluluk psikolojisine girmekten vazgeç.
Kimse kimse için aşkından ölmüyor bu devirde maalesef,onsuz yaşayamam deyip kendi kendini de gaza getirme.

Biraz kendini toparla ararsa da açmamaya gayret et.
Canı istediğinde sen ona ulaşama diye hattını kapatıp iptal ettirebiliyor oh ne ala memleket.Biraz da o sana ulaşamasın bakalım.
Kendini ağırdan sat biraz eğer devam edeceksen ilişkiye.

Son düzenleme:

ger döner mi sence kendimi çok çaresiz hissediyorum herşeyi yerl bir edip gitti acımadan

çok güzel yazmışsın canım daha öncede böyle bişey yapmıştı çok fevri davranıyor bu konularda yine hattını kapatmıştı ama onda ilişkimiz bu derece ciddi bir boyutta değildi
hergün aşkını haykıra haykıra dile getiren adam bunu nasıl yapar offf

sevgilin fazla abartmış bence.
bu ne ya oraya gitmek istiyorsun diye hat mı değiştirilir?
bence altında başka birşey bile olabilir.

sevgilin fazla abartmış bence.
bu ne ya oraya gitmek istiyorsun diye hat mı değiştirilir?
bence altında başka birşey bile olabilir.

onu bende düşünmedim değil canım hatta onada söyledim
onun kızdığı nokta ilişkimizin başında ben söz vermiştim tamam demiştim orayla alakalı herşey bitti zaten demiştim
şimdi sözümden döndüğümü düşündü ve bana dönek dedi ben senin gibi dönek değilim dedi

SEn bir söz vermissin sözünü tutmayip sevgiline israr etmissin sevgilin de orayi kaza yaptigi icin sevmiyormus bu kaza Yuzunden 2 yil okulu uzamis az mi? Sinirle boyle hattini kirip sonra sevgilisiyle barisanlar gordum ben kendini hatali buluyorsan bir kac gun sonra barismaya calisabilirsin canim. Benim sevgilim de seninki gibi brden bir sinirlenir abuuuw elini kolunu vurur saga sola br seyler kirar yani. Senin sevgilinin de yapisi boyle demek sinrlendi mi iyi sinirleniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…