kalbim paramparça gözlerim yaş dolu...yardım edin nolur

sonuçta ben kendisine sadece fikir sundum bu kadarı abartıydı

canım fikir sunmuşsun ama sinirlenmiş ya sakince konuşmamışsınız demek ki oda tepki göstermeye başlamış.Bu yüzden bitmesini tabiki onaylamıyorum saçmaa.Zaten gerçekten sna çok fazla değer veriyorsa tıpış tıppış geri döner caanım kendini üzmee

tatlım az önce uzunca bi msj yazdım ama gönderemedim bi aksilikden dolayı her neyse benzer şeyler yazmaya çalışacağım
öncelikle gerçekten bende çok üzüldüm bu duruma çünkü biliyorsun seni uzun süredir biliyorum ve ilişkinide o yüzden senin üzüntün benide çok üzdü fakat ben dobracı birisiyim doğruya doğru misalii amacım asla seni yada karşıtarafı ne haklı çıkartmak nede suçlamak öncelikle bunu bastıra bastıra söylemek istiyorum bunun sebebini yorum sonunda anlayacaksın.
yazdıklarını ve tüm yorumları okudum önce yazdıklarına gelmek istiyorum.
''bana başta bu konuyu kapat sevgilim bu tartışma çıkaracak aramızda dedi.''
bu aslında topiğin kilit cümlesi biliyomusun bunun farkında olması bu konunun daha önceden konuşulup karara bağlandığının ve açılmayacak olmasının göstergesidir ki sende söylüyorsun bu konuyu önce konuştuk ben tamam dedim diye bak şimdi ya hiç tamam demeyecektin yada tamam dedikten sonra böyle bi sebeple çıkmayacaktın onun karşısına bu sadece senin değil onun içinde geçerli çünkü sen tamam demişsin ve o sana güvenip noktalamışsınız o konuyu bu şuna benziyor .bi yara kurur ve kabuk bağlar ama sen yada o bu yarayı kaşırsanız yara kanar anladığım kadarıyla bu yarayı kaşıyan sen olmuşsun.demiştim dobracıyım diye.Bu tür şeyler güven sorunu yaratır şimdi bi empati yap ve onun yerine kendini koy bunu yalnızca sana değil burda yorum yapan herkesee söylüyorum sevgiliniz bi konu üzerinde tamam bi daha olmayacak bu diyor veya söz veriyor zaman geçiyor ve yeniden aynı şeyle karşıkarşıyasınız yada sözünü tutmamış güveninizi bi nebzede olsa yitirmezmisin?şahsen ben yitiririm .

''o lanet şehirdeki 3-5 kişi için bizi bitirmeye kararlımısın dedi
bende eğer bizim ilişkimiz böyle saçma bir olaya bağlı ise şimdi git hiç durma dedim
bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim.''
Sen kendini ciddiye alınmayacak birisi olarak mı görüyorsun canım ?
bence sizin ilişkiniz böyle saçma bir olaya bağlı olduğu için bu halde değilsiniz.neden mi ? dediğim gibi ilk defa tanımıyorum seni bi çok kavganıda bi çok mutlu olduğun anlarıda paylaştın burda ve bence kolay gelmemişşsiniz bu zamana kadar bildiğim kadarıyla ayrı şehirdeydiniz ve sürekli geliyordu yanına bence bu kadar saçma bi sebeple bu ilişki bitmez olanlara bakılacak olursa yara kabuk meselesi yüzünden bu durumdaymışsınız gibi geliyor bana.
burda seni suçlu çıkartıp onu yüceltmeye haklı çıkartmaya çalışmıyorum fakat yaptığım tek bişe var olaylara objektif bakmayı çok iyi biliyorum burda ki (bi kaç yorum haric) diğer yorumlar gibi bende bilirim amaaannn boşver takma üzüldüğüne değmez yada üzülme o kaybeder sen hayatını yaşa böyle bişe içinde ilişki bitiyorsa salla gitsin zaten gibi yorum yapmaları ama işin aslı öyle olmuyor işte belki inanmicaksın ama ben konuyu 3kez belki 4 kez okudum çünkü sen buraya olanları olduğu gibi yazarsan bilinçli yorum yapan herkes sana Gerçekten yardımcı olmaya çalışacaktır ki sende onu yapıyorsun en doğrusunu yapıyorsun.bi kaç sözler kopyaladım yorumuma neden çünkü ayrıntılar konunun tamamında değil bi kaç cümlede gizlidir.konuya zaten şuanda ağlayarak yazıyorum bu satırları diye başlamışsın sen sevmiyor olsan bu şekilde bi giriş yapmazdın zaten kimse sana sevmiyorsunda yazmamış yazamazda ama bu ayrıntılı cümleleri bulmadanda bence yorum yapılması çok yanlış.
kaza sebebiyle diyorsun bak canım 2yıl az bi zaman zarfı değil elbetteki zor zamanlar geçirmiştir ama senin o şehirde olmandan hoşlanmadığı için bunu söylüyor diye düşünüyorum çünkü arkadaşının sevgilisinin evine gittim diyorsun muhtemelen bu ve bunlar gibi sebeplerdendir birde dediğim gibi önceden konuşulupğ kapatılan bi konunun tekrar su yüzüne çıkması onda seninle ilgili olumsuz düşünceler oluşturmuş olabilir. 3yıldan söz ediyorsun hiçde az bi zaman değil millet evleniyor 8ay sonra boşanıyor geçenlerde bi arkadaşım boşandı 8ay olmuştu oysa evleneli yani bunca zaman buraya kadar üstelik yazdıklarını hatırlıyorumda hiçde kolay gelmediniz inşallah ne demek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir kimseyi yermekde değildi amacım yorum yapan arkadaşlarıda kırdıysam kusura bakmasınlar.sadece benle aynı fikirde gibi olan bi kaç yorum gördüm onlarıda kutluyorum olayı aynı yerden yakaladığımız düşünüyorum

erkeklerın hepsı genel de bızlerın arkadas ortamlarından hoslanmıyorlar nedense

arkadaslara hep bı kup bulurlar .

sen sıkma uzme canını ,o sınırı gecınce mutlaka senı arayacaktır

Bende aynı durumdayım fevri davranışlarından bıktım gerçekten beni hiç sevmemiş diye düşünüyorum artık bakalım sonumuz ne olacak inş sizinde her şey düzelir sen kendini üzmemeye çalış.

Tüm yorumlara katılarak belki içini rahatlatır diye söylemek istedim,
Hattı 1 günde kapattıramaz tatlım isim verilebiliyormu bilmiyorum ama eğer ilk operatör şirketlerinden biriyse internetten geçici olarak kendi kapatabiliyor,muhtemelen sana inat yapmak için yapmıştır,canı yandıysa canını yakmak istemiştir...
Böyle fevri hareketlerin gerçeklik payı yoktur merak etme,ama bekle sakın taviz verme yoksa hep üzülürsün

canım dayısı var ama onun numarasını kaydetmedim ben beklemekten başka çarem yok çok acıyor içim

canım sizin ilişkiyi bizimkine çok benzettim bizde ayrı şehirlerdeyiz bu tip olaylarla çok karşılaştık hatta dün çok kötüydüm ağlamaktan uyuyamadım sorunda çok basit.. bi kaç defa izin konusunda tartışmıştık bi daha habersiz çıkarsan biter diye uyarmıştı en son ben kontörüm yoktu haber veremeden çıktım gelince söylerim diye düşünmüştüm sonra netten konuştuk güvenini kaybettiğini söyledi başkası olsa bi dakika durmazmış ama bu son dedi neden böyle yapıyorsun diye sorunca benim sözümü çiğnedin diyor. dün akşam da dışarı çıkmak istiyodum okulun etkinliği vardı bana ceza olsun diye gitmememi istedi tabi bende gitmedim gece konuştuk ben gittim çok kötüydü fln diye şaka yaptım şaka yapmayı seviyorum ama bi daha sordu gittim dedim gülüp şaka yaptığımı söyliycektim ama dinlemeden kapattı telefonu tamamen.. 4 dakikada bir aradım zaten uyuyamadım gözlerim mahvoldu şuanda.. gece mesaj attım açıkladım durumu en azından teli açar görür diye ama sabah 8 de açtı ağlamaktan konuşamadım zaten.. beni bi daha habersiz bırakma dedim.. çok zor gerçekten bu kesin kararlar yıpratıyor..

sende ulaşabilirsen açıklamalı pişman olduğunu haklı olduğun tarafları söyle sonuçta sen o şehir için gitmek istemiyorsun arkadaşların orada onları görmek için gitmek istiyorsun konuşunca orta noktayı bulur barışırsınız.. ama hattı kırması kötü olmuş seni üzmek için yapmış belli ki.. bu durumda onun sana ulaşmasından başka çözüm yok gibi görünüyor.. benim sevgilimde hattını kırsa ulaşamam bi tek dayısının nosu var onu da kaydetmedim senin gibi biraz benziyoruz o şu an sözünü tutmadığını güveninin kalmadığını düşünüyor ama konuşabilirseniz birbirinizi affedebilirsiniz...

Ben kapatılıyor diye biliyorum,kapattırmışım da.:26:

bende denemiştim internetten sonra bir mesaj geldi hattım arandığında kapatılmıştır diyordu ama gelen mesajda tam hatırlayamasamda 7 gün içinde operatörün bayisine de gitmek gerekiyordu yani o süre içerisinde gitmezsen internetten tekrar açabiliyosun.

canım az önce annemlerle piknikten geldim biraz açıldım ama eve dönünce yine içimi sıkıntı kapladı mail adersini iptal etti kullanmıyor annesini aramayıda uygun bulmuyorum beklemekten başka bi çarem yok frezyam içim yanıyor ama

canım çok üzerine gittim biliyorum kendisi bana dedi bu tartışmanın sonu iyi olmaz kapatalım diye ben ise üsteledim hatalarımın farkındayım ama hat kapatacak kadarda abartmamalıydı çok büyüttü durumu bu hale getirdi
onun sevgisinden eminim ama gurur yaparsa inadından aramaz işte beni korkutan bu

çok kızdı ben bu kadarını beklemiyordum
içim içimi yiyor
sevgisinden asla şüphem yok ama inat eder aramaz diye içim çok acıyo
bizim yaşanmamış o kadar çok hayalimiz var ki bu kadar kolay bitmemeli

evet beni incitende o zaten uzlaşmayı beklemeden bana eğer mesaj atar ararsan bu hattı kırarım paramparça ederim dedi yaptı da
gerçekten değer verdiğine inanıyordum umarım tekrar döner

geri döner bence,adam akıllı üzüyim şunu da aklı başına gelsin demiştir.
yaptığını onaylamıyorum tabi de kesin kararını sana göstermeye çalışıyor olabilir.

Gitme diye ortaligi karistirmis gibi geldi gidip geldikten sonra barisirsiniz, umarim orayla baska bir baglantisi yoktur.ama bencede sen sakin arama konusursanizda guzel bir dille acikla niyetini

tatlım senin yorumların düşüncelerin gerçekten değer verdiğim düşünceler..
öncelikle dobra konuşman çok iyi olmuş ki ben zaten hatalarımın farkındayım biz her zaman böyle tartışmalar yaşıyoduk sonra ardından hatalarımı anlayıp özür dileyip kapatıyorduk
ama neden bilmem bu defa çok fazla tepki gösterdi hatta bana ne ölüme gel ne dirime dedi düşünebiliyomusun
bende seni seviyorum saçmalama hattını sakın kapatma demeye kalmadan kapattı
ama öncesinde beni ara bende tl yok ne yap et ara diye ısrar etti ama bendede tl olmadığı için arayamadım
aramazsan çok kötü şeyler olacak diye baştan uyardı ama elimde olmayan sebeplerden ötürü arayamadım ben zaten bilerek aramamazlık yapmadım
sence tekrar arar mı yani birleşirmiyiz

Gerçekten seviyorsa geri döner büyük aşklar böyle sudan sebeplerle bitmez..
Boş yere kalp kırıklıkları işte.. Hiç sevmiyorum şu sinirle yapılanları ama insanlık
hali oluyor bazen işte
Kesinlikle üzülmemelisin sevgisinden eminsen arayacak..
Aramazsa üzülmeye hiç değmezmiş zaten

Kız arkadaşınızın evinde kalmandan dolayı kızmış bu kadar, gene orada kalacaksın diye düşünmüş. Bi şekilde aklı sende kalacaktı belli ki, söz dinletemeyeğini anlayınca da bitirmiş. Ya da aklıma kötü bi şey geliyor ama söylemek istemiyorum :/

Canım çok üzüldüm olanlara :/
Ama eminim ki bir kaç güne arayacak sadece fevri davranmış.
Niyeti canını yakmaktı sanırım bunun içiin uğraşmış.
Üzülme sen güzel gözlerine yazıkk .

çok teşekkür ederim canım benim iyi ki buradaki dostlarım var bi nebzede olsa acım hafifliyor
hattını kapattırmış ama ya aramazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…