kalbim paramparça gözlerim yaş dolu...yardım edin nolur

canım biz ayrı şehirlerdeyiz nasıl yapabilirim bunu

canım biz ayrı şehirlerdeyiz nasıl yapabilirim bunu

Ha bir de harbiden kaza yaptgi icin o sehri sana yasakliyorsa bence hakli cunku benim ablam vefat ettikten sonra annem eve erik ve eksi ot sokmayi yasakladi (ablamin en sevdikleri) mersin kizkalesine gitmeyi yasakladi (ablamin en son denize girdigi yer) yani ben tutup eve elimde erikle girsem annem de boyle sinirlenirdi ve israr etseydim sinirlenirdi tabi ki.. Facebook, msn yok mu? Hic bir arkadasinin numarasi yok mu sende? 3yillik iliski boyle kolay kolay biter mi

kurabiyem noldu size yaa ): nazar değdi bence..
canım sevgilin çok fevri davranmış öncelikle.. gerçi sende daha önceden konuşup hallettiğiniz bir konu hakkında üstüne gitmişsin.. neden ısrarla oraya gitmek istedin? sevgilinide anlamaya çalışıyorum onada hak veriyorum bi kere sen söz vermişsin gitmicem diye ikinciside orda kötü bi olay yaşamış sevgilin..
ikinizinde haklılık payı var ama konuyu güzel güzel konuşup halletmek yerine fevri davranmışsınız ve ikinizde birbirinizin üstüne gitmişsiniz..
bence tamamen bitirmemiştir korkma.. böyle bişeyden ilişki bitmez ama sürekli böyle bişeyleri kavgayla halletmeye çalışırsanız yıpranırsınız ve sevginizde yıpranır..
biraz beklemede kal bakalım şimdi birde peşinden koşarsan kendini %100 haklı görebilir.. üzülme ama, kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen..

canım birbirimizi 3 yıldır tanıyoruz ama ilişkimiz 6 aylık henüz ama birbirimize çok bağlıydık biz o benim söz veripte tutmamama sinirlendi

nazar olduğuna bende inanıyorum canım çünkü gerçekten çok dikkat çeken bir çifttik her mekanda millet baştan aşağı süzüyordu bizi dik dik bakışlarıyla hep diyoduk bize nazar değecek diye olan oldu
ben hatamın farkındayım ama oda çok abarttı ve dediğin gibi fevri davrandı kesinlikle üzerine gitmeyeceğim hatasını anlasın ben nasıl anladıysam

Çok fevri davranmış bir anlık sinirle yapmış bence bunları biliyorsun bizimkide o yüzden bitti gibi bişey çok fevri kararlar veriyor çünkü.
İlk önce sakin ol kendini üzme 3-4 güne kalmaz arar gibi şuanda sana sinirlidir ama yumuşayınca yaptığından pişman olcaktır eminim sen kendini üzme güçlü dur beklemekten başka yapcak bişey yok maalesef.

evet canım bekleyeceğim ama eskisi gibi direnmeye bişeyleri onarmak için çırpınmaya gücüm kalmadı oda bunun farkında ararsa arar aramazsada o çok büyük diye söylediği aşkımızı harcamış olur bu budur içim kan ağlıyor ama gerçekten bıktım böyle fevri davranışlarından ben bunu haketmedim tamam üzerine gittim ama bu kadar abartacak kadar bir olay değildi kendisi bilir

evet canım bekleyeceğim ama eskisi gibi direnmeye bişeyleri onarmak için çırpınmaya gücüm kalmadı oda bunun farkında ararsa arar aramazsada o çok büyük diye söylediği aşkımızı harcamış olur bu budur içim kan ağlıyor ama gerçekten bıktım böyle fevri davranışlarından ben bunu haketmedim tamam üzerine gittim ama bu kadar abartacak kadar bir olay değildi kendisi bilir

Canımmm okudum konuyu baştan sonaa , Sevgilinn sözünü tutmadığın için kızdıysa haklıı , keşke tartışma boyutu yerine güzellikle konuşsaydınız yada konuşmayalım sonra konuşuruz bu konuyu deseydiniz daha iyi olurdu.İnsanlar sinirli oldukları bir anda tartıştıklarında ağzından hiç çıkmayacak cümleler bile çıkıyor çünküüü.

Biraz bekle bakalımm sen sessiz kalırsan geri dönecektir diye düşünüyorum

sonuçta ben kendisine sadece fikir sundum bu kadarı abartıydı

Büyük bir sinirle yapmış onu pişman olur zaten hiç merak etme bir yerden arar seni,bu şekilde ayrılmanız çok saçma olur,sen o şehre gidince ne olacak neden kızdı ki buna,yani zaten o da orda değil mi,acaba seni arkadaşlarından mı kıskandı,bence kıskançlığı tutmuştur,biraz anlayışsız davranmış ama pişman olur canımmm hiç üzülme
..seni sevmeyen ölsüün

Son düzenleme:
eğer seni geri ararsa bu sorunu halletmeden tekrar ilişkiye başlamayın derim açık açık tüm sebebleri ortaya koyun
ki bi kaç güne arar gibi duruyor.

canım ben bazen kestiremiyorum ne yapacağını aşkından ölse bile gurur yaparsa aramaz hayatta içim parça parça şuanda durduk yere ağlamaya başlıyorum bu kadar ucuz olamaz sevgi belkide birdaha hiç aramayacak tamamen bitti gibi geliyor bana iyi ki varsın bitanem çok teşekkür ederim

eğer seni geri ararsa bu sorunu halletmeden tekrar ilişkiye başlamayın derim açık açık tüm sebebleri ortaya koyun
ki bi kaç güne arar gibi duruyor.

onsuz geçen her dakika içimi paramparça ediyor eğer ki ararsa mutlaka çözeriz ama aramazsa geçrekten çok derinden sarsar beni

Canım üzülme lütfen yaaa..eminim o da şu anda çok üzgündür..bu kadar kolay bitemez,o kadar emek,sevgi bunun için mi bitermiş..işte inat ve gurur yapması çok kötü,pişmaan olacak arar,hattını kırmamış olsaydı çoktan barışmıştınız da,hattını kırdığı için iyice gurur yapıyor diye düşünüyorum..istediğinde ulaşabileceğin bir numara filan vardır herhalde..baktın olmuyor ordan ara,ben sana bir şey danıştım,sen ne yaptın ,gelmemi istemiyorsan söyleyebilirdin,gelirsen ayrılrız gibi bir tehtitte bulunman çok saçmaydı bizim ilişkimzin bu kadar kolay olmadığını düşünmüştüm,bensiz mutlu olacaksan tamam o zaman öyle kal,ama pişman olduğunda çok geç olacak filan de..biraz duygu sömürüsü yap..canım ben sınav dönemine bağlıyorum,biz de o kadar saçma sebeplerden,sınav dönemi çok gergin geçiyor yaa..barışırsınız canım,ayrı düşünemem sizi..ama artık üzülme bırak da biraz pişman olsun..

canım dayısı var ama onun numarasını kaydetmedim ben beklemekten başka çarem yok çok acıyor içim

canım dayısı var ama onun numarasını kaydetmedim ben beklemekten başka çarem yok çok acıyor içim

Canım biraz kafanı dağıtmaya çalış ya,biraz zaman geçsin bir çaresine bakılır,o zaten arar sen merak etme..film filan izle,müzik dinleme mümkünsee bu sıraa..olmazsa evini annesi falan arasın ya da mail atarsın..

Kurabişim ağlama lütfen.:2::2:

Gözden kaçırdığım bir yer var mı diye iki kez okudum,ki yanlış bir şey yazmayayım.

Çok fevri davranmış,bu kadar kırıcı olmasına hiç gerek yoktu.

Kaldı ki böyle bir şey için ilişki mi bitirilir ?

Çok kızıyorum böyle ufak tefek şeylerde ''bitti.''diyenlere.

Bu kadar basit mi yani her şey ?

Arar mı aramaz mı bilemem.Ama arasa bile,bu uşak seni daha çok üzer söyleyeyim.

Hakkında hayırlısı olsun.

öfkeyle kalkan zararla oturur..

sevgılın bıraz fazla tepkı göstermış ama umarım sızın ılışkınız ıçın bı zararı olmaz bı fevrı hareketının...

bence sen bıraz gerı çekıl, oda kafasını toparlasın, eğer gerçekten sevıyorsa mutlaka ulaşır sana

ama baktın aramıyor, sormuyor üzgünüm ama üsteleme bence...

bıraz zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…