merhaba canım...ilk zamanlar zordur...ama geçer merak etme....önceleri hep neden neden dersin...suçlu ararsın hep....ama zamanla sönmeye başlar bu ateş.....sürekli mutsuz olacakmış gibi hissedersin...hayat benim için bitti artık dersin..senden mutsuzu yoktur hayatta....merkeze alır insan kendini...sanki kimse yokmuş gibi....ikl zamanlar belki böyle geçer ama daha sonra alışırsın O'nsuzluğa....
bi sorununuz olmadığından bahsetmişsin aranızdaki yaş farkı nasıl bilmiyorum ama bunu gercekten dert etmiş olabilir...çok mu büyük sizden... hani ilersi için bu problem olur diye düşünmüş de olabilir...siz birlikteyken bu tür sıkıntılarından bahsetmiş miydi?
artık umursamıyormuş gibi davran, haklısın olmuyor de. ayrılıkla ilgili söylediği herçeyde ona hak ver. senin yanına gelsin, beraber bir yerlere de gidin. yine aynı şekilde davran.
emin ol pişman olacak... barışmak isteyecek.
ama barışma, hem yaş farkı hem de ayrı şehirler... niye kendini üzüp heba edesin ki!
kendi yaşına uygun ve aynı şehirde birini bul. çok güzel olacak o zaman herşey!
Ne pis birşey şu ayrılık acısı
Atsan atamazsın , satsan satamazsın
Öyle bir an gelirki , yemek yerken bile ağlarsın
Dizlerin tutmaz olur , kalbin sıkışır
Bunun bir ilacıda yoktur
ne yaparsan ya , hep aklındadır , o kadar fazla düşünürsünkü
Herşeyi unutursun , kendini bile
Ama zaman (kendimi bile böyle teselli ediyorum) herşeyi unutturuyor
Bir süre sonra aklına bile gelmiyor , şimdilik bence ağla sızla (ama sakın onu arama!)
zaten zaman geçtikçe kendi depresif halinden sıkılıp normale döneceksin
Zaten o zamana kadarda kalbin artık o kadar acımıyor olacak..
ben 25 o 50..
sakın çapkın, genç kız peşinde, işe yaramaz biri olarak değerlendirme..
çok saygın-tanıntık mesleğe sahip, bana çok sahip çıkan ve yaş farkına rağmen beni kabullenen biriydi..
başlarda sorun görmedi yaş farkını.. ama belki de biterken sorun yaptı.. sorun değil de bahane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?