Kalbim yerinden sökülüyor gibi

Ben şu evlenmeden önce alel acele kapanma işini anlamıyorum .seni nasıl sevdiyse öyle kabullenmesi gerekirdi .açıksan açık ,kapaliysan kapalı ..gezip, dolaşıp ,sevisirken güzel ,nikahlanirken "şartım bu , mecbursun " ! Böyle adamlara bir taviz verirsen arkasından bin bekler . Başta sen de şart koyacaktın madem ,evlenmek zorunda değildin .her isteğini kabul edersen kolay kadın oluyorsun ,hevesi kaçıyor .nasıl olsa bırakıp gidemez düşüncesi de var tabi .

Resimlerde o kadar kötüyüm ki bakmak bile istemiyorum. O kadar aglatmisti ki. Çok üzülüyorum mutlu ailelere bakarak. Keşke daha şanslı olabilseydim

insan kendi şansını kendi yaratır.
oturup derdine ağlayıp kendine acımak bir yol.
boşanıp hayatının iplerini eline alıp, sana zerre saygı duymayan insandan kurtulup yeniden sevebilme ihtimalini ortaya çıkartmak bir yol.
önemli olan senin hangisini seçeceğin.
kendini mi yoksa sana eziyet edeni mi?

Yani bende kapalıyım ama anlamadığım bir şey var, kafasını kapatıpta düşüncelerini kapatamayan insalarla dolu ülke. Bir insan kapandığı zaman ona göre yasamalı hem kafasını kapatacak hemde nikahsız sevisecek böyle bir çelişki var mı ?

Kendinden o kadar çok taviz vermişsin ki özsaygını yitirmişsin .
Kapalılık ya da açık olmak tamamen senin tercihin olmalıydı eğer sen istemiyorsan istediği gibi birini bulsaydı .
Ayrıca birliktelik oldu diye de böyle bir adamla evlenmeye mecbur değildin .
Ayrılsan daha mutlu olursun belki karşına düzgün karakterde biri çıkar .

Bosanacaginizi zannetmiyorum. Blöf yapmışsınız. Umursamayanca da ağrı bahanesiyle arayıp nabız yoklamissiniz. Blöfünüz işe yaramamış. O kadar eziyet etmesine rağmen evlenmiş kendinizden çok taviz vermişsiniz. Zaafinizi kullandıkça kullanmış. Çok yazık. Hiçbir erkek canınızdan kıymetli değil. Neden sevgiliye bu kadar düşüyorsunuz? Dik durmayıp taviz verdikce kullanılıyorsunuz. Erkeklerin çoğu aman da beni ne kadar seviyor demez. Takdir edecek adam zaten sizi tehdit etmez. Bu sözlerim genç kızlara. Size olan olmuş. Bosayacaksaniz direkt avukatla görüşüp artık muhatap olmayacaksınız. Canınız çok daha az acır böylece. Sert yazmamın sebebi bu tür davranışlar yüzünden genç kızların cehennem hayatı yaşaması. Aşk eğer mutlu ediyorsa kutsaldır güzeldir. Saplantılı manyak tiplere hayatınızı teslim etmeyin. Aşk gözünüzü kör etmesin evlendikten sonra o aşk size cehennem kuyusuna dönecek yoksa.

Suan bu acilari yasiyor olmaniz normal..Ama onu sevdiginiz icin falan degil bu aci..Aliskanliklar,bagli oldugunuz hayattan yeni hayata adaptasyon zorlugu yasiyorsunuz sadece.Sakin bu duygu size ona mecbur birakmasin.Sakin onu seviyorum o yuzden aci cekiyorum olarak düsünmeyin.Sabahlara kadar aglasaniz da acitsaniz da caninizi ne düzelecek bir durum ne düzelecek bir adam! göremiyorum..
Zordur mutlaka..Ama daha da zorlastirmayin.Beraber paylastiginiz güzel anilari dusunup keske demeyin.Siz elinizden geleni yapmissiniz..Caninizin acisini surdurecek veya bitirecek olan sizsiniz.Rica ediyorum ayaga kalkin aynaya bakin ideallerinizi,hayallerinizi acilen degistirin ve yalnizca kendiniz icin biseyler yapin.Size yardim edebilecek,acilarinizi saracak yine sizsiniz.Lutfen iyice dagilmadan,kendinizi kaybetmeden basarin bunu..
Gecmeyen aci yok.Suresini uzatan veya kisaltan yine bizleriz.Bakis acinizi degistirmeye calisin.Acinizi yasayin,aglayin ama size getirdigi getirecegi olumlu seyleri dusunun daha cok.
Ne fedakarlik yapilacak,ne sevgiyi hakedecek bir adam degil karsinizdaki..Gencliginizi harcamayin bir hic ugruna..
Hadi kardesim hayat simdi basliyor senin icin.Sil gözyaslarini..Kendine is edinmeye calisip kafani dagit ve ayaklarin uzerinde dur.Biliyorsun ki basarirsin ve yaparsin..Kimsenin acimasina,ezmesine izin verme kim olursa olsun..
Hemen bugun bi yerden baslamalisin.Rabbim yardimcin olsun..

Kendinizden o kadar çok taviz vermişsiniz ki kişiliğinizi yok etmiş kocanız . Nikah günü resmen şantaj yapmış .Yetmemiş arkadaş ortamınızı kısıtlamış. Nasıl seviyorsunuz anlayamıyorum ...

Eşi istedi diye kapanan kadınlara hiç tahammülüm yok kusura bakmayın, o adam size ne yapsa az. Siz böyle sürüne sürüne ömür boyu devam edersiniz o adamla, korkmayın. Sizin gibi her şekle giren kadını nerede bulacak bir daha..?

Nikah günü neye uğradığını sasirdim düşünmek için zamanım olsaydı her şey farklı olabilirdi
Nikah günü bana bunu diyecek insanın;
1)Alnını karışlarım
2)Ben bunu ihanet sayarım asıl ben senle evlenmiyorum derim.

Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Şimdi ağlayıp sızlamayın bence boş yere. Zaten nikah günü bunu diyen adam karaktersizin önde gidenidir.

Sizi üzmek istemiyorum ama durumunuz biraz fragmanı berbat olan filme bile bile para verip izlemek gibi olmuş. Eşinizin gözünde hiçbir zaman bir hayat arkadaşı olmamışsınız ki... Birlikte olduktan sonra biraz "Kızı ortada bırakmayayım" (!) mantığı, biraz da düzenli seks uğruna evlenmişsiniz gibi duruyor. Adamın ne halt olduğu belliymiş, bu adamla evlenmek bile bile lades. Öğrenciydiniz sanırım, hayata çok geç kalmış sayılmazsınız. Bundan sonra daha güzel ilişkileriniz olur elbet, tabi aynı hataları bir daha tekrarlamadıktan sonra. Siz bir an evvel bu adamdan kurtulmaya bakın derim.

Allah kurtarsın bence. Böyle bi adamı sevmeyin efendim.Resmen sizi ayrılırım diyerek her dediğini yaptırtmış.Oyuncağı mısınız?Bırakın seviyorum aşığım ölüyorum laflarını yaa. Biraz kendinize değer verin. Kim olursa olsun ezdirmeyin kendinizi. İlk önce kendinizi sevin.

Açıktım nikah gunu kapanmaya soz ver yoksa evlenmem dedi ağlaya ağlaya kabul ettim. Birliktelik yaşamıştık nikahtan önce zaten. Bi nevi mecbur kaldim.
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm durumunuza.
Kapanmanızı dini hassasiyetlerden ötürü isteyen bir insanın evlilik dışı birliktelik yaşamasıda oldukça ironik... Ve bunu sizi tehdit unsuruna dönüştürmesi ise dahada ironik. Kısaca ne olduğu baştan belliymiş onun.
Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim.

Çok üzüldüm adınıza ne diyeyim bilemedim. Siz şimdi nasılsınız iyi misiniz peki.

Çok üzüldüm adınıza ne diyeyim bilemedim. Siz şimdi nasılsınız iyi misiniz peki.
DAHA şimdi ortak bir arkadaşımız aradaı o da boşanma aşamasında yapma etme yıkma yuvanı diyor çok zor oluyor diyor evdeki huzur hiç bir yerde yok diyor bunu söyleyen 4-5 ortak arkadaş var

Resimlerde o kadar kötüyüm ki bakmak bile istemiyorum. O kadar aglatmisti ki. Çok üzülüyorum mutlu ailelere bakarak. Keşke daha şanslı olabilseydim
Şansla ilgisi yok ki
Öyle dayatmalar yapan bi adamı daha evlenmeden terk etme şansın da varmış ama kullanmamışsın
Umarım şu an attığın doğru adımın arkasında durursun
Adam seni zerre sallamıyor zaten
Üzgünüm ama bu böyle. Ne de olsa dediği her şeyi yapmışsın şimdi de zaten döner gözüyle bakıyordur

Size saygı duymadım zira sizin kendinize saygınız yok. Kendinize saygınız olsa , sizi köleniz gibi görüp her şeyi yaptıran adama olur vermezdiniz. Ben insanların aşk adına kölelik tasmasına boyunlarını uzatmalarını anlamıyorum. Aşk adına, beyinlerini olması gereken yere değil, kalplerine monte edenlere saygı duymuyorum. Aşk kişilik değiştirmek değildir. Aşk kişiliğin zıt kutuplarda el ele yürümesidir.

Sizin ona duyduğunuz sevgi değil bağımlılık,alışkanlık sevgi beslenirse var olur hiçbir sevgi daimi değil aksi takdirde zaman herşeyin ilacı kendine zaman tanı yoksa ben 19 yıllık alışkanlığımdan vazgeçermiydim?bu süreç sancılı ve zor lütfen dayan sana saygısı yok değer gördüğün yerde olma şansın varken kendine bu zulmü layık görme bir daha dünyaya gelmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…