- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Anneni dinle,aileni dinle,pişman olmazsın,emin ol affedip gittiginde daha çok pişman olup geri geliceksin.duygularını anlıyorum ama kendine artık bu eziyeti yapma bence.biz kadınlar dünyanın en degerlilerindeniz.kendini sevmekle başla yeni bir güne.Anneme kalsa bugün boşanmam lazim. Eşim de yazıyor şuan heryerden süprizler hazirliycakmis gönlümü alcakmis falan da filanda. Yeni mi başına tak etmiş. Çok kafam karışık canım ya. Ne düşünsem bilemoyom
Seviyorum sizin gibi güçlü kadınları vallahi ya :)Şuan böyle hissetmen çok normal zaman geçtikçe ben neden onca sene idare etmişim erkenden boşanmamışım diye kendine kızacaksın... şuandan itibaren kendini meşgül edecek başka birşeyler bul ve o adamı bir daha arama, birde daha fazla zaman kaybetmeden boşanmaya bak...
( bende boşanma aşamasındayım) hakkımızda hayırlısı:) dünyanın sonu değil yaa, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Daha sonradan da yaşadığınız şeyler var. Ve yine boyun eğmişsiniz. Çok hastalıklı bir ruh hali. Adam sadist siz de mazoşist gibisiniz geldi bana.... barışırsınız orası kesin de, bari çocuk yapmayın. Çocuğun ruh halini ve ilerideki kişilik yapısını tahmin edemiyorumNikah günü neye uğradığını sasirdim düşünmek için zamanım olsaydı her şey farklı olabilirdi
Yok kız ne güçlüsü kaç kere bende şans verdim ama artık çok şükür zorda olsa kendimi ondan soğuttum ve boşanma kararı aldımSeviyorum sizin gibi güçlü kadınları vallahi ya :)
Çocuk varmıY
Yok kız ne güçlüsü kaç kere bende şans verdim ama artık çok şükür zorda olsa kendimi ondan soğuttum ve boşanma kararı aldım
8 buçuk yıllık evliyim, tüp bebek tedavilerimize rağmen çocuğumuz olmadı...Çocuk varmı
Nikah günü neye uğradığını sasirdim düşünmek için zamanım olsaydı her şey farklı olabilirdi
Doğru tespit canim...Supriz yapmasi degil yanlislarini anlamasi ve olgunlasmasi lazim.
Canim eşini en iyi sen tanıyorsun ... açık açık konuşun böyle olmaz yoksa , iki sürpriz yapayım ona bu onu bir süre idare eder modunda ben bunu anladım... yok öyle sensiz kalsinda aklı basına gelir belki...Şimdi gönlümü almak için ilgilenir sonra yine bisey olmamis gibi devam eder. Ben nasıl güveneyim nurunnisam
bu konuda haklısınız ve eğer aileniz yanınızdaysa arkanıza bakmayın. siz eve dönene kadar herşey güzel ilgi alaka muhteşem dönünce eskisi gibi. hastayım dediğinizde bile oyun oynuyorum diyen kişi sonuçta. çok iyi düşünün düşünecekseniz Allah pişman etmesinŞimdi gönlümü almak için ilgilenir sonra yine bisey olmamis gibi devam eder. Ben nasıl güveneyim nurunnisam
Size ta en başından tehdit ile bir şeyler yaptırmaya alışmış zaten, anlamadığım kısım madem evi terk ettiniz; neden eşinizi arayıp “karnım ağrıyor” diye ağlıyorsunuz?
Sarılmış kadar oldunuz beni mutlu ettiniz çok teşekkür ederimSarılıp teselli etmek isterdim ama içkansız. Allah kalbinizin acısını hafifletir İnşallah. Bundan sonrası için güçlü olun. Dayanın. Değer vermeyen birine sevginizi harcamayın.
Canim eşini en iyi sen tanıyorsun ... açık açık konuşun böyle olmaz yoksa , iki sürpriz yapayım ona bu onu bir süre idare eder modunda ben bunu anladım... yok öyle sensiz kalsinda aklı basına gelir belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?