Kalbim yerinden sökülüyor gibi

Anneni dinle,aileni dinle,pişman olmazsın,emin ol affedip gittiginde daha çok pişman olup geri geliceksin.duygularını anlıyorum ama kendine artık bu eziyeti yapma bence.biz kadınlar dünyanın en degerlilerindeniz.kendini sevmekle başla yeni bir güne.

Şuan böyle hissetmen çok normal zaman geçtikçe ben neden onca sene idare etmişim erkenden boşanmamışım diye kendine kızacaksın... şuandan itibaren kendini meşgül edecek başka birşeyler bul ve o adamı bir daha arama, birde daha fazla zaman kaybetmeden boşanmaya bak...
( bende boşanma aşamasındayım) hakkımızda hayırlısı:) dünyanın sonu değil yaa, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

Seviyorum sizin gibi güçlü kadınları vallahi ya :)

Nikah günü neye uğradığını sasirdim düşünmek için zamanım olsaydı her şey farklı olabilirdi
Daha sonradan da yaşadığınız şeyler var. Ve yine boyun eğmişsiniz. Çok hastalıklı bir ruh hali. Adam sadist siz de mazoşist gibisiniz geldi bana.... barışırsınız orası kesin de, bari çocuk yapmayın. Çocuğun ruh halini ve ilerideki kişilik yapısını tahmin edemiyorum

Size ta en başından tehdit ile bir şeyler yaptırmaya alışmış zaten, anlamadığım kısım madem evi terk ettiniz; neden eşinizi arayıp “karnım ağrıyor” diye ağlıyorsunuz?

Nikah günü neye uğradığını sasirdim düşünmek için zamanım olsaydı her şey farklı olabilirdi

Adam size düşünmek için zaman kalmasın diye nikah gününü beklemiş zaten. Sinsice yapmış planını ve sizi mecbur bırakmış. Böyle sinsi ve ikiyüzlü bir adamdan ayrıldığınız için üzülmeyin bence.

Şimdi gönlümü almak için ilgilenir sonra yine bisey olmamis gibi devam eder. Ben nasıl güveneyim nurunnisam
Canim eşini en iyi sen tanıyorsun ... açık açık konuşun böyle olmaz yoksa , iki sürpriz yapayım ona bu onu bir süre idare eder modunda ben bunu anladım... yok öyle sensiz kalsinda aklı basına gelir belki...

Şimdi gönlümü almak için ilgilenir sonra yine bisey olmamis gibi devam eder. Ben nasıl güveneyim nurunnisam
bu konuda haklısınız ve eğer aileniz yanınızdaysa arkanıza bakmayın. siz eve dönene kadar herşey güzel ilgi alaka muhteşem dönünce eskisi gibi. hastayım dediğinizde bile oyun oynuyorum diyen kişi sonuçta. çok iyi düşünün düşünecekseniz Allah pişman etmesin

Sarılıp teselli etmek isterdim ama içkansız. Allah kalbinizin acısını hafifletir İnşallah. Bundan sonrası için güçlü olun. Dayanın. Değer vermeyen birine sevginizi harcamayın.

Size ta en başından tehdit ile bir şeyler yaptırmaya alışmış zaten, anlamadığım kısım madem evi terk ettiniz; neden eşinizi arayıp “karnım ağrıyor” diye ağlıyorsunuz?

Plo şüphem vardı ve sürekli kistler oluşup atılıyor atılma sürecinde hastaneye gitmem gerekiyor evde yapılan ağrı kesiciler etki etmiyor.

Sarılıp teselli etmek isterdim ama içkansız. Allah kalbinizin acısını hafifletir İnşallah. Bundan sonrası için güçlü olun. Dayanın. Değer vermeyen birine sevginizi harcamayın.
Sarılmış kadar oldunuz beni mutlu ettiniz çok teşekkür ederim

ya bence kadınlar kendi değerlerinin farkına varsın artık. tamam evlenmeden birliktelik yaşamissin olabir. o adam sana kapanmassan evlenmem dediği an, ne halin varsa gör diyip yeni bir sayfa açmalıydın zaten. adam zaten gelişimini tamamlayamamış hala çok aşığım da seviyorum da. kendinize gelin lütfen hala adamı arıyorsun adam seni takmıyor niye taksin ki karşısında güçlü bi kadın yok gel desin gelsin git desin gitsin . kapan desin kapansin. sen o adama hafızandan sil at. kendini sev. bu aşk mask değil kendini sevmediğin için böyle hödüklerin azcık bi ilgi gösterisini kendinizi aşığım kılıfı altında kandırıyorsunuz yapma lütfen kendine yazık etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…